Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1205112052120531205412055 ... 14516>
Повідомлення Додано: Сер 22 січ, 2025 01:00

budivelnik написав:А якщо мета покращити конкурентоздатність своїх дітей?
Завтра , вашим прийдеться працювати в моїх...

Прикол.
А що такого жахливого бути найманим працівником?

В тебе старший свій бізнес має чи в когось працює?
А дочки власні будуть відкривати чи як?
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 22 січ, 2025 01:01

budivelnik написав:Він не тратить на мене.
Він тратить на СЕБЕ
позиция резко меняется от того покупаем или продаем?
  budivelnik написав:Людина їздить 10 років , я перших 5 компенсовую , других 5 заробляю.
он мог бы взять авто в кредит и работать на себя и банк. Или купить велосипед и возить пиццу. Или или или. А так он тратит свою жизнь на тебя, а ты это не ценишь. В нашей культуре не принято ценить время и саму жизнь, считается что это бесплатно, бабы еще нарожают. А китайский чермет стоит денег и эта инвестиция должна вызывать уважение окружающих. Совок хорошо поработал над высшей эмоцией - свободой, фактически заблокировав её. Украина разблокировала, но её ценность так и осталась низкой.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Сер 22 січ, 2025 01:08, всього редагувалось 1 раз.
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3504 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Сер 22 січ, 2025 01:05

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Wirująświatła написав:то есть твоя успешность априори делает твоих детей умнее, чем мои?
Розумнішими зробити не може.
Створити умови по яким мої отримують конкурентну перевагу над твоїми ( але чи зможуть нею скористатись-це питання, а я вже частку СВОГО життя на них втратив) це ж ти питав в скільки я оцінюю свій рік життя?
От і виходить
мій кожен рік ждиття це +300 000 грн на покращення конкурентоздатності моїх дітей.

До речі в мене питання
А чому витрата на себе 300 000/рік на алкоголь -це по твоєму правильно
А заощадження 300 000/рік на покращення конкурентоздатності СВОЇХ дітей-це ущемлення можливостей ТВОЇХ дітей? Це ж мої здобутки, хочу на благодійність а хочу на себе .Я прийняв рішення на сімю.
Чим це гірше покращення житлових умов? Чи створення високооплачуваного робочого місяця ?
budivelnik

Подякував: 291 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Сер 22 січ, 2025 01:07

budivelnik написав:
  detroytred написав:Порівнюй бізнесменів з бізнесменами.
Я серед 1 млн (песимістичний прогноз) - 200 000 (оптимістичний прогноз) найкращих.
Тут я виграв в від 3 з 5 до 9 з 10 - тих хто займався бізнесом.
Якщо чисто торгівля - то тут я взагалі в перших 10 000.... тобто виграв в 19 з 20
Але не це питання
Питання
Я своїм ЗАЛИШИВ частину того що зробив
Що залишив своїм ти? -грамоту в рамочці?

Тобто ти скинув на молодшого свого своє ярмо... Тепер він буде важко працювати...

Дав гарну освіту. Яка дозволила мати гарну роботу. Цілком достатньо для задоволення потреб. Схочуть більшого, то вже їх шлях та вибір.

Дійсно, лікуй комплекси. Бо в тебе якесь хибне уявлення про життя -- вважаєш, що всі повинні мати саме твої стандарти та цілі, а в кого інші, то той невдаха-нікчема.
Востаннє редагувалось detroytred в Сер 22 січ, 2025 01:09, всього редагувалось 1 раз.
detroytred

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 22 січ, 2025 01:08

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Wirująświatła написав:он мог бы взять авто в кредит и работать на себя и банк.
А ти читаєш те що цитуєш?
Я там цей варіант показував.
Так для тебе
Авто на якому їздить мій водій - 800 000 грн
Якщо він візьме кредит в банку на 800 000 грн він буде 5 років платити по 20000-25000 грн ( це ще якщо має що віддати в заставу)
А мені за ОРЕНДУ мого авто він платить на 20% менше
І в чому вигода водія?
Тепер розумієш що працедавець це не завжди кровопивця.
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Сер 22 січ, 2025 01:10

budivelnik написав:це ж ти питав в скільки я оцінюю свій рік життя?
да я, но ответа не увидел. кейс такой, завтра тебе нужно умереть, но некто может продлить твою жизнь на 1-30 лет, какую сумму ты готов отдать за 1 год своей жизни? моральные и юридические аспекты опустим, чтобы они нам не мешали. (психотерапия в чистом виде, я так лечил владельца крупного строительного бизнеса от патологической жадности).
Wirująświatła

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Сер 22 січ, 2025 01:15

Wirująświatła написав:
  budivelnik написав:Я правильно роблю?
вам нужна моя оценка? я считал вас более самостоятельным. Чем больше потребляете, тем больше вливаете денег в экономику. спонсируя работу сферы торговли и услуг (производствя так понимаю во львове нет). худшее поведение - накапливать деньги.

Не гірше, не ліпше, ти ж писав, що не даєш оцінок.
Гірше для кого, чи для чого?
Яку суму, в якій валюті, в якій пропорції?
Я так розумію, що мова про саме про "класти в матрас / під грушу"?
flyman

Подякував: 1603 раз.
Подякували: 2849 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Сер 22 січ, 2025 01:15

detroytred написав:
  budivelnik написав:
  detroytred написав:Порівнюй бізнесменів з бізнесменами.
Я серед 1 млн (песимістичний прогноз) - 200 000 (оптимістичний прогноз) найкращих.
Якщо чисто торгівля - то тут я взагалі в перших 10 000.... тобто виграв в 19 з 20
Але не це питання
Питання
Тобто ти скинув на молодшого свого своє ярмо... Тепер він буде важко працювати...

Дав гарну освіту. Яка дозволила мати гарну роботу. Цілком достатньо для задоволення потреб. Схочуть більшого, то вже їх шлях та вибір.
1 Молодший як не дивно ще й вдячний за це ярмо і найприємніше для мене -це старається навантажити на себе все що колись робив я. Мене це влаштовує , ба більше де-юре весь капітал вже на ньому, тобто якщо я його погано виховав- то доживати буду в картонній коробці під мостом бо особисто в мене ні житла ні бізнесу
2 Освіту своїм чотирьом я також дав можливість отримати.Молодша ще вчиться-але екзамени не здавав ні за кого
  detroytred написав:Дійсно, лікуй комплекси. Бо в тебе якесь хибне уявлення про життя -- вважаєш, що всі повинні мати саме твої стандарти та цілі, а в кого інші, то той невдаха-нікчема.
Ти визначся в кого з нас комплекс.
Я пишу
Результат праці показує досвід в галузі.
Якщо по результатам праці хтось добрався високих щабелів - значить його знання/працездатність кращі/ефективніші від тих кого він обійшов - це ОБЄКТИВНИЙ показник
Є субєктивні-наприклад твої.
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Сер 22 січ, 2025 01:17

flyman написав:Я так розумію, що мова про саме про "класти в матрас / під грушу"?
даже заморозить их в кавалирках это зло. возможно кто то нуждается в таких помещениях для бизнеса, или чего то еще, а ты как куркуль накупил и радуешься. овгз или депозиты ничем не лучше, государство берет в долг а отдает либо эмиссией либо новыми долгами (ммм). то есть держатель овгз получает проффит, а остальные получают инфляцию. По факту деньги из одних карманов перетекают в другие, как правило из карманов бедных к более богатым.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Сер 22 січ, 2025 01:20, всього редагувалось 1 раз.
Wirująświatła

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Сер 22 січ, 2025 01:20

budivelnik написав:
  detroytred написав:
  budivelnik написав:Я серед 1 млн (песимістичний прогноз) - 200 000 (оптимістичний прогноз) найкращих.
Але не це питання
Питання

1 Молодший як не дивно ще й вдячний за це ярмо і найприємніше для мене -це старається навантажити на себе все що колись робив я. Мене це влаштовує , ба більше де-юре весь капітал вже на ньому, тобто якщо я його погано виховав- то доживати буду в картонній коробці під мостом бо особисто в мене ні житла ні бізнесу
2 Освіту своїм чотирьом я також дав можливість отримати.Молодша ще вчиться-але екзамени не здавав ні за кого
  detroytred написав:Дійсно, лікуй комплекси. Бо в тебе якесь хибне уявлення про життя -- вважаєш, що всі повинні мати саме твої стандарти та цілі, а в кого інші, то той невдаха-нікчема.
Ти визначся в кого з нас комплекс.
Я пишу
Результат праці показує досвід в галузі.
Якщо по результатам праці хтось добрався високих щабелів - значить його знання/працездатність кращі/ефективніші від тих кого він обійшов - це ОБЄКТИВНИЙ показник
Є субєктивні-наприклад твої.

Так що там старший? На когось працює? А старша?

Не гальмуй.
Ти перестрибуєш з досягнення на досвід. Це різні речі.
Повернись до початку.
І до того ж не підміняй досягнення в різних галузях. Показники в них різні.

Комплекс в того, хто тут скаче зі своїми досягненнями та суне свої критерії в інші сфери діяльності.
Востаннє редагувалось detroytred в Сер 22 січ, 2025 01:24, всього редагувалось 1 раз.
detroytred

Профіль

#<1 ... 1205112052120531205412055 ... 14516>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Shaman, Water і 0 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор