konstantin kirovograd написав:Кожен четвертий чоловік (25%) і кожен третій молодий українець 18-29 років (33%) висловили бажання залишити Україну назавжди після відкриття кордонів.
Такі результати опитування, проведеного Фондом демократичних ініціатив. --------- 91% опитаних українців гордяться українським громадянством, що є найвищим показником за останні два десятиліття.
Про це повідомив заступник директора соціологічної служби Центру Разумкова Михайло Міщенко під час брифінгу. --------------------- Це все що треба знати про соцопроси
профі-спортіки драпають щоразу після виїзду за бугор на змаги
Виступатиме за Хорватію: український призер Олімпіади 2024 Ковтун змінює громадянство Разом із Ковтуном отримає хорватський паспорт його тренерка Ірина Горбачова. Тренер збірної Хорватії Владімір Маджаревич заявив, що в Україні для спортсмена "немає перспектив". https://focus.ua/uk/sport/689025-illya- ... madyanstvo
Бетон написав:Россия требовала заменить меня на Медведчука в рамках «Стамбульских договоренностей», признать Донбасс частью РФ, нейтральный статус, разоружение, — Зеленский
Я не понял,а Херсонская,Запорожская? Ему ж коридор по любому нужен.
не важно, головне що було "обмінять на Медведчука", подумаєш, 2 обл. туда, 2 сюда. Кемска волость - ЯЯ - забірайте
*А мячик на поле Трампа и Орбана... до 31 января... Если Трамп даст добро - Орбан снимет блок на продолжение санкций ЕС против РФ... Если не снимет... сами понимаете... Но если снимет блок... то советую мирумирцам снять розовые очки по Трампу...* (с) __________________ Індикатор!
Бетон написав:Россия требовала заменить меня на Медведчука в рамках «Стамбульских договоренностей», признать Донбасс частью РФ, нейтральный статус, разоружение, — Зеленский
ну после полного разоружения и президента в лице Медведчука - Украина стала-бы Беларусью №2; зачем воевать еще за 2 области, если можно получить всё и без войны
Востаннє редагувалось Xenon в Сер 22 січ, 2025 18:06, всього редагувалось 1 раз.
ну после полного разоружения и президента в лице Медведчука - Украина стала-бы Беларусью №2; зачем воевать еще за 2 области, если можно получить всё и без войны
Нераельний кейс. За 350 років не стала, а тут бац і стала
Xenon написав:ну после полного разоружения и президента в лице Медведчука - Украина стала-бы Беларусью №2; зачем воевать еще за 2 области, если можно получить всё и без войны
Нераельний кейс. За 350 років не стала, а тут бац і стала
в часи р.імперії і рад.союзу Україна була дуже незалежною від москви?