Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1208312084120851208612087 ... 14600>
Повідомлення Додано: Чет 23 січ, 2025 13:09

Re: Напад росії і білорусі на Україну

jump написав:Військовослужбовець повідомив, що також на передовій в ручному режимі начальник "розривав" злагоджені бойові екіпажі, аби збільшити їхню кількість.

ну це взагалі повна маячня, кому з ким і куди їхати вирішує саме начальник, розриває він "пару", чи ні -не важно

дуже багато ємоцій, треба ділити на 20 все що там написано, і про самоподрив також

у 2001 старпомом на палубі мав боцмана і 5 матросів(всі філіппінци), мені було відомо, що філіпки працюють тільки парами(бо один може засумувати)_дав роботу 3м парам, через час іду дивитись(як процес)-бачу вони всі 6 метуть палубу (питаю боцмана-той каже ми всі зробиме цю работу, потім пійдемо на іншу. Нас не можна розривати)))
капітан сказав -хренсними, через місяць їх поміняють на одеситів, нехай ходять стадом за боцманом (один філін (помесь китайця) у сонцезахісних окулярах працював в напівтемному трюмі, тобі хоч щось там видно? та, нормально)

думаю, що всі вже наїлися війною, далі бардака буде тільки більше, командирам не заздрю (бійцям -вижити )
prodigy

Подякував: 3323 раз.
Подякували: 3338 раз.

Профіль

1
4
2
Повідомлення Додано: Чет 23 січ, 2025 13:22

yama написав:громадяни ухилянти розкажіть в кого який досвід по штрафах і таке інше , комусь реально вже приходили штрафи ? чи такою байкою тільки лякають

Это вы прям каминг-аут хотите :mrgreen:
У меня есть их в достатке. Никому не пришел никакой штраф или лишение прав.
Кроме сына Порошенко,конечно.
Бусик- единственная реальная угроза.
А так-то нормальные,правоверные ухилянты все поскидывали с себя до принятия закона.
Господар Вельзевула

Подякував: 7 раз.
Подякували: 28 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 23 січ, 2025 13:27

yama написав:громадяни ухилянти розкажіть в кого який досвід по штрафах і таке інше , комусь реально вже приходили штрафи ? чи такою байкою тільки лякають

Лякали лякали, та й ся об... Влада в нас навіть найпростішу річ: розіслати листи по списку не може.
Дюрі-бачі

Подякував: 890 раз.
Подякували: 639 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Чет 23 січ, 2025 13:32

Господар Вельзевула написав:А так-то нормальные,правоверные ухилянты все поскидывали с себя до принятия закона.

А как ? Например, выписаться с квартиры - через военкомат
fox767676

Подякував: 400 раз.
Подякували: 176 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 23 січ, 2025 13:35

Господар Вельзевула написав:https://focus.ua/uk/voennye-novosti/689829-zaginuv-komandir-grupi-gur-kostyantin-zhuk-vin-brav-uchast-v-oboroni-vovchanska

Кого тут по возрасту списали? Вон в 68 лет дядько воевал,царство ему небесное.
Было бы желание. :mrgreen:

Ну так а що ви не йдете ?
Світлий шлях !
холява
2
Форумчанин року

Подякував: 4142 раз.
Подякували: 4538 раз.

Профіль

5
22
1
Повідомлення Додано: Чет 23 січ, 2025 13:38

барабашов написав:
  холява написав:
  Бетон написав:Я не надеюсь.
Я хочу свалить. Навсегда. Болезненно принял решение с пониманием того, что в другой стране я больше не буду полноценной личностью. Вся жизнь заново.
Но дети должны стать гражданами страны с другим менталитетом

... не , не ...
спочатку треба віддати борги ....
... у боях за Батьківщину .

Які ще блд борги?
У яких боях?
Ви що у окопі під Орєховим та-та-та зі ПК по якутам дві зими чи у танці попалали під Авдєєвкою?

Ні , я зараз держслужбовець .
А з другого березня 2022, вісімнадцать місяців і один день був на службі .
На відміну від тебе .
Востаннє редагувалось холява в Чет 23 січ, 2025 13:39, всього редагувалось 1 раз.
холява
2
Форумчанин року

Профіль

5
22
1
Повідомлення Додано: Чет 23 січ, 2025 13:38

отак от...

Зеленский заявил в интервью Bloomberg

"Вопрос лишь в том, какие гарантии безопасности, и я, честно говоря, хочу иметь понимание перед переговорами. Если он сможет гарантировать эту прочную и необратимую безопасность для Украины, мы будем двигаться этим дипломатическим путем", - сказал Зеленский.

Он отметил, что настроен, что голос Киева будет услышан, когда великие державы начнут обсуждать будущее Украины, напомнив о Минских соглашениях.
«Мы не хотим, чтобы это произошло за спиной Украины», – сказал он. «Я очень верю, что США этого не сделают, хотя не уверен, что раньше этого не случалось. Здесь я говорю не только об Америке, но и о некоторых европейских партнерах».

https://unn.ua/ru/news/zelenskii-khoche ... vorov-s-rf
Востаннє редагувалось Xenon в Чет 23 січ, 2025 13:42, всього редагувалось 1 раз.
Xenon

Подякував: 76 раз.
Подякували: 324 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 23 січ, 2025 13:42

andrijk777 написав:РФ - не може різко ні збільшити ні зменшити видобуток, тому вплив на ціну мізерний.
СА - може швидко наростити видобуток. Не раз це робила і погрожувала цим. Звичайно не через "наказ Трампа" а задля власних інтересів.
США - може наростити видобуток. Технології не стоять на місці. Чув інфу що собівартість видобутку в США впала. Думаю США може витримати ціну 50$ при бажанні. Але звичайно ніхто не буде "нарощувати видобуток заради зниження цін", тільки заради прибутку, це ж США.
Тепер про ціни.
Максимальне падіння ціни це 50$. Але і 50$ зробити буде важко. Більш реальна ціна - 60$.
60$ для РФ це не катастрофа. Це 25% падіння. Треба буде знецінити рубль на 25%. Курс стане 125. Це буде серйозний удар, але точно не крах. І це при умові що Трампу все вдасться.

Погоджуюсь, що це серйозний удар. Але навіть при розрахунках собівартості в 50$ я не бачу причин, чому б американські компанії почали нарощувати видобуток. Нарощення видобутку вимагає довготривалих інвестицій, а окупність таких інвестицій, як на мене, доволі сумнівна...
sashaqbl

Подякував: 2 раз.
Подякували: 1 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 23 січ, 2025 13:44

Успіх написав:
  Господар Вельзевула написав:https://focus.ua/uk/voennye-novosti/689829-zaginuv-komandir-grupi-gur-kostyantin-zhuk-vin-brav-uchast-v-oboroni-vovchanska

Кого тут по возрасту списали? Вон в 68 лет дядько воевал,царство ему небесное.
Было бы желание. :mrgreen:

Але наш семінарист це☝️ проігнорує :mrgreen:
В нього найдеться 100500 відмазок, чому він не міг залишитись :mrgreen:

А корінець то всього лиш в - "було б бажання!" ;)

Корінець криється в тому що ти зібав з ЗСУ і кинув побратимів .
Мене ж нажаль звільнили за віком .
холява
2
Форумчанин року

Профіль

5
22
1
Повідомлення Додано: Чет 23 січ, 2025 13:46

Xenon написав:отак от...

Зеленский заявил в интервью Bloomberg

"Вопрос лишь в том, какие гарантии безопасности, и я, честно говоря, хочу иметь понимание перед переговорами. Если он сможет гарантировать эту прочную и необратимую безопасность для Украины, мы будем двигаться этим дипломатическим путем", - сказал Зеленский.

Он отметил, что настроен, что голос Киева будет услышан, когда великие державы начнут обсуждать будущее Украины, напомнив о Минских соглашениях.
«Мы не хотим, чтобы это произошло за спиной Украины», – сказал он. «Я очень верю, что США этого не сделают, хотя не уверен, что раньше этого не случалось. Здесь я говорю не только об Америке, но и о некоторых европейских партнерах».

https://unn.ua/ru/news/zelenskii-khoche ... vorov-s-rf
п
А если не дадут гарантий то что ? Щаманов мобилизует, продолжит отступление ?
Очень Трамп испугается...
fox767676

Подякував: 400 раз.
Подякували: 176 раз.

Профіль

#<1 ... 1208312084120851208612087 ... 14600>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей