Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1216412165121661216712168 ... 14612>
Повідомлення Додано: Нед 26 січ, 2025 17:30

detroytred написав:Саме безглузде це пояснювати-показувати беспредєльщику, що він неправий згідно закону.
В отому прикладі з отим хлопцем, гадаю, сталося саме так.

По суті він надурняк отримав оті зламані ребра і т.д.
Пояснювати про закон (законні свої підстави) йому треба було отим і там, де хоч трохи згодні керуватися ним.

Называние имени и фамилии районного военкома или начальника райотдела полиции и его замов (их руководителей) действует как нашатырь.
Говорить про закон сейчас смысла нет, а про выходы на людей есть.
Опыт 90-х бесценен.
Но тогда не было и 10-й части беспредела который есть сейчас.
UA

Подякував: 1882 раз.
Подякували: 2344 раз.

Профіль

1
1
1
Повідомлення Додано: Нед 26 січ, 2025 17:32

Wirująświatła написав:
  UA написав:На меня нет. А я использовал против деградировавших до животного состояния от пьянок, безделья и перепуга что поймают ухилянтов.
Меня сейчас Ухилянты раздражают больше ТЦК.
Их много, сидят по норам, крыша поехала, слабо предсказуемы в направлении своей необоснованной агрессии.

ууу так мы по разную сторону баррикад... и я соседу кажусь деградантом, потому что не соответствую его стереотипам что все мужики должны быть на фронте.

А сосед почему не на фронте?
Отсрочка, бронь?
UA

Профіль

1
1
1
Повідомлення Додано: Нед 26 січ, 2025 17:32

Wirująświatła написав:
  АндрейМ написав:А что, простите, у них происходит? Я, вот, смотрю на Скандинавские страны и думаю о том, как бы нам такими стать. Папы берут декретный отпуск, мамы строят карьеры, все служат в армии. Нет ролей, нет проблем. Или Вы какие-то другие страны или общества имеете ввиду?
в принципе возможно, если всё общество отсутствие гендерных ролей примет за норму. Какие у нашего общества нормы знаете?

https://www.youtube.com/watch?v=V6NfZFZ0g4U
посмотрите с русскими субтитрами (если не понимаете немецкий). мальчик живёт с 2мя мамами лгбт. А папа иногда к нему приезжает в гости. Друзья в курсе. Они в самом начале (на 2й минуте) это обсуждают. Никто не осуждает, не краснеет, не стыдится.

Теперь перенесите их в Украину. Им проходу не дадут ни в школе, ни на работе, ни соц.службы. Или всем врать что 2 мамы это сёстры. Что тоже странно, но хоть не криминал. Ребенка 100% заберут если случайно разболтает. Добрые люди вызовут ювенальную полицию и тю-тю. Та шо не для наших широт идея. Мы еще от коммунизма не отошли.
Насколько знаю, это пережитки патриархального общества, а не "коммунизма". В капиталистическом обществе ещё недавно было точно так же, да и сейчас далеко не везде воспринимается нормально.
ЛАД
2

Подякував: 5347 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Нед 26 січ, 2025 17:33

UA написав:А сосед почему не на фронте?
Отсрочка, бронь?
60+
  ЛАД написав:Насколько знаю, это пережитки патриархального общества, а не "коммунизма". В капиталистическом обществе ещё недавно было точно так же, да и сейчас далеко не везде воспринимается нормально.
в патриархальном обществе дети были общими, если мы про одно и то же говорим. Потом началось деление больших семей-стай на нуклеарные семьи из 2-4х человек. Имхо (я не изучал глубоко, цитат не дам) как раз деление больших семей привело христианские общества к "проблеме лгбт". Такие отношения существовали всегда, но в большой семье легко терялись и никакой особой роли не играли. Все работали на равных и дети были общие. Выдавали замуж/женили часто родители. Формально всё было в рамках нормы. А что там где то по ночам на сеновалах происходило история умалчивает. Я застал одну патриархальную семью когда под одной крышей жило до 20 человек, включая женщин и детей.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Нед 26 січ, 2025 17:45, всього редагувалось 3 разів.
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3503 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Нед 26 січ, 2025 17:34

Shaman написав:
  Banderlog написав:
  Shaman написав:тому жінка тебе й слухається, а не зробила кар'єру.

за нік туше зараховане. :D я напевне більше агностик в цьому плані, тому шаман - це не про віру. мені релігія більше цікава як соціокультурне явище.

а на фронті ти за повісткою, навряд чи добровольцем. мені повістку ще не надавали, так що вибач 8) коли наступить час, може й поміняю тебе. але гадаю скоро цей етап війни затихне. й стане питання, як далі розвивати країну, коли в ній так багато людей не відрізняє чорне від білого й для яких не все однозначно...
не вибачу.
І не тринди, ніякого може, нікого ти міняти не збираєшся.
Тим більше мене)
"може" може бути лиш одне- я плюну і поїду звідси не чекаючи заміни. Поки вродь іде до переговорів, то до Великодня побуду, но нічого не обіцяю...
Гратись в героя крут, якщо буде обвал фронту, будете без мене.
Можеш називати себе агностиком но ти просто безбожник.)

чим це я мішаю робити карєру? Тим шо дітей не рожаю?)
От зара не мішаю, вийшла з декрету в грудні. Робить карєру.

Ну розкажи, шо ти там збираєшся розвивати в Україні після війни?
Поки я настроєний вести асоціальний образ життя.
Поїду кудись в південну єропу на пару років, оддихну від вас пасівних патріотів, бо чесно кажучи спротивились ви мені.

нікуди ти не поїдеш з фронту. бо тобі ж потрібна повага - як же ти в СЗЧ ховатись будеш? у випадку обвалу фронту чомусь й не сумніваюсь, що накиваєш п'ятами. але обвалу не буде - через тих, хто захищає право всієї країни жити у вільному світі.

звісно асоціальний - я гадаю й до війни ти не

але я більше спілкуюся з іншими жінками. яким не потрібен чоловік, який завжди правий, тому що він чоловік :lol:

від кого повага? Од таких як ти? ) чого варта та повага? )))
і чого це мені ховатись? ) піду через кордон в румунію а далі на бус з румунським паспортом і кудись в сторону італії, або португалії, там наших півсела. Я на відміну од тебе, по ту сторону ходив ще пацаном з сигаретами.

А от про спілкуюсь поподробнєй. Як спілкуюсь? Дружиш організмами? :lol: чи тіко уважитєльно і платонічно?
Діти з ними маєш? Чи їм не до того? карєру робля?
Banderlog

Подякував: 114 раз.
Подякували: 89 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 26 січ, 2025 17:36

Wirująświatła написав:
  UA написав:А сосед почему не на фронте?
Отсрочка, бронь?
60+

Распечатайте ему повестку про мобилизацию в батальйон Деды.
UA

Профіль

1
1
1
Повідомлення Додано: Нед 26 січ, 2025 17:48

Любителям Арестовича.

Арестович усе своє життя "імітував військового" і через його недбалість загинув найкращий інструктор зі снайперів - Серж Марко

Автор Серж Марко
25 січня, 15:24

Арестович дійсно закінчив ВВУЗ, правда на навчання він забив болт, бо більше в театрі тусив. Але це в майбутньому дало йому можливість звертатись до тих хто воював фразою: — Я тобі як офіцер офіцеру кажу…

З початком війни в 2014 в армію не пішов, за що отримав багато критики, бо до війни він же в соцмережах видавав себе за тру-військового, а тут від воєнкомата бігає герой.
...
В 2018 році нарішав собі посаду в 72-й бригаді. Не маючі ніякого досвіду, отримав доволі високу штабну посаду — помічник замкомандира бригади по розвідці.

Абсолютно тилова посада, ніяких бойових виходів, це все брехня, немає ні одного бойового розпорядження що Арестович брав участь в розвідвиходах. І не міг, бо військовослужбовці такого рівня допуску не ходять в рейди.

Доречі в ЗСУ тоді підписували контракти для офіцерів на 3 роки, но з Арестовичем підписали на рік. Не нарішав, а пощастило, ось.

В штабі 72-ї бригади було скучно, тому іноді Арестович туристом притусовувався до груп, які працювали в секторі бригади. В окопі позаду посидіти, здалеку подивитись як справжні хлопці працюють- це те чим займався іноді Арестович. Бо сам він не має абсолютно ніяких навичек, які б допомогли в бою. Він не знає саперної справи, він не вміє стріляти, не вміє ходити, він по словам тих, з до кого він хвостиком приліплювався, казали що єдине чим в цих виходах працював Олексій- це язик. Там рівень серйозний.
...
Взагалі існує практика, коли розвідники з сектора, який знають, виводять на позицію снайперів (бо снайпер може не знати району, і на точку його виводить розвідник, дає точки роботи і азімути, перевіряє район на наявність мінно-вибухових та по суті охороняє снайперів, які працюють на далеко, але впритул вони безпорадні.

Арестович перший хто зробив все з точністю наоборот, розмінувавши міну снайпером якого повинен був вивести на точку. Також загинув тоді боєць 72 бригади з позивним Полтава. Другий снайпер вижив дійсно дивом, отримавши поранення.

Так загинув найкращий інструктор по снайперам.

Після чого в 72-йці піднявся хіпеш, бо якого хера взагалі в виході брав участь помічник замкомандира бригади, без бойового розпорядження та іншого? Чому був такий суцільний ідіотизм в плануванні виходу, який призвів до загибелі бійців?

З Арестовичем розірвали контракт, наскільки я знаю він всього 10 місяців прослужив. Від суду відмазали, згідно розслідування Арестовича на місці загибелі хлопців там не було. Всі закрили очі.

Після чого зʼявились вигадки про ОЗМ, від якої він дивом вижив, та розповіді про "33 бойових вихода".
...
Так ось. Людина яка все своє життя імітувала військового, не вміє нічого з військової справи, ну тобто абсолютно ніяких військових навичек не має, хоча 10 років війни пройшло, прийшла в ЗСУ тільки "нарішавши" зручну посаду, влізла в бойову роботу, яка завершилась загибелю цінних спеціалістів, а потім збрехала про ті події — не має право вказувати як кому вмирати.

https://news.telegraf.com.ua/ukr/blogi- ... yperiv/amp
yanyura

Подякував: 2048 раз.
Подякували: 1536 раз.

Профіль

7
Повідомлення Додано: Нед 26 січ, 2025 17:49

По поводу через четыре дня в окопе. Насколько я знаю армейскую бюрократию, это даже чисто теоретически сейчас невозможно. Даже если вы раньше служили и у вас есть соответствующий окопный ВОС и отметка о прохождении базовой подготовки(что обычно не бывает) и вы бьете в двери военкомата с криком хочу в окоп, всех порву, это вряд ли получится. Во-первых, добраться до зоны боевых действий не всегда быстро и просто, затем вы попадаете в группу персонала, где и без вас все в мыле от количества дел, там поторчите, надо написать автобиографию для личного дела, ксерокопии, бумажки, командир части должен вас распределить, должен быть подписан командиром части наказ на назначение на должность, потом вас должны где-то расквартировать, потом вы должны в вещевой службе получить кучу имущества, а начальник склада очень занятой, размеры подобрать, потом вы должны получить оружие и БК, это всё обычно в разных местах и медленно. Потом еще что-то и тд. и тп.
А так в подавляющем большинстве случаев новобранцы идут после учебных центров или из резервных рот(те кто уже послужил где-то).
freeze
4
Форумчанин року

Подякував: 4794 раз.
Подякували: 7757 раз.

Профіль

9
23
5
1
Повідомлення Додано: Нед 26 січ, 2025 17:51

За январь Украина нанесла больше ударов по территории РФ, чем за предыдущие несколько месяцев, если не полгода. Такое мнение высказал генерал-лейтенант, бывший заместитель начальника Генерального штаба Вооруженных сил Украины Игорь Романенко в эфире "Radio NV".

"14 января состоялся массированный удар с привлечением как дронов, так и ракет с нашей стороны - более 200 средств участвовали в этом ударе. И это исторический факт. Прибавили существенно по выработке дронов. План был миллион, а произвели полтора. И более 90% примененных дронов производят отечественные предприятия. И это также очень важный для нас признак", - сказал он.

Романенко добавил, что такое количество ударов свидетельствует о росте возможностей Украины. Поэтому можно рассчитывать на продолжение подобных атак и в дальнейшем.

"Нам надо в ближайшее время выполнить две задачи. Остановка продвижения врага - первая задача стратегической оборонительной операции Сил обороны Украины. И второе - нарастить задачи поражения по стратегическим объектам в глубине территории и на оккупированных частях", - добавил генерал-лейтенант.

https://www.unian.net/war/udary-po-terr ... 96133.html

ЗАХВАТ 225-ГО ШТУРМОВОГО БАТАЛЬОНА
Симулируя поражение и отступление, солдаты 225-го штурмового батальона украинской армии в четверг или незадолго до этого заманили в ловушку крупные российские силы в Курской области на западе России.

Когда самоуверенные русские ринулись вперед в лесную полосу неподалеку от деревни Свердликово, возможно, полагая, что они наконец-то возьмут под контроль давно оспариваемое село , украинская реактивная артиллерийская установка высокой подвижности открыла огонь с расстояния в десятки миль.

Как наблюдал украинский беспилотник, ракета М30/31 разбросала десятки бомб размером с гранату по лесной полосе. «Удар уничтожил значительную часть живой силы противника, и наши группы вернулись, чтобы завершить зачистку территории», — сообщил 225-й штурмовой батальон .

Засада в четверг, ставшая результатом тщательной координации действий штаба батальона, его передовых рот и прилегающей артиллерийской бригады, помогает объяснить, почему потери русских и северокорейцев были столь велики за три месяца с тех пор, как 60-тысячная армия под руководством России в Курске удвоила усилия по вытеснению 20-тысячных украинских солдат с выступа площадью 250 квадратных миль, который они занимают в Курске с августа.

https://www.forbes.com/sites/davidaxe/2 ... rs-ambush/
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3503 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Нед 26 січ, 2025 17:56

Shaman написав:

а чого російський вкид?

один з варіантів, як може бути. за певних обставин, Україна може погодитися. я описував щось схоже. а хто буде проти - так це Раша :lol:

Трамп Україну ні про шо не питає. Він ставить перед фактом. І ще й цинічно каже шо Зеля согласєн))
мир для трампа лиш предмет торгу і аж ніяк не самоціль.
Миру і зняття санкцій хоче росія.
Можно побачити хоть одну заяву де наші згодні на переговори? Все що вони кажуть- це не на часі і будем потом, но з позиції сили.)))
Он в телеграмі реальна війна тільки що побачив
:lol:
Жодних «мирних планів» за «100 днів» у медіа НЕ існує в реальності — Єрмак коментує інформацію, яка поширилась у ЗМІ

Під це маскують лише вкиди, які частіше за все легалізовують росіяни.
Banderlog

Подякував: 114 раз.
Подякували: 89 раз.

Профіль

1
1
  #<1 ... 1216412165121661216712168 ... 14612>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему