Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1216212163121641216512166 ... 14611>
Повідомлення Додано: Нед 26 січ, 2025 16:39

Shaman написав:тому жінка тебе й слухається, а не зробила кар'єру.

за нік туше зараховане. :D я напевне більше агностик в цьому плані, тому шаман - це не про віру. мені релігія більше цікава як соціокультурне явище.

а на фронті ти за повісткою, навряд чи добровольцем. мені повістку ще не надавали, так що вибач 8) коли наступить час, може й поміняю тебе. але гадаю скоро цей етап війни затихне. й стане питання, як далі розвивати країну, коли в ній так багато людей не відрізняє чорне від білого й для яких не все однозначно...
не вибачу.
І не тринди, ніякого може, нікого ти міняти не збираєшся.
Тим більше мене)
"може" може бути лиш одне- я плюну і поїду звідси не чекаючи заміни. Поки вродь іде до переговорів, то до Великодня побуду, но нічого не обіцяю...
Гратись в героя крут, якщо буде обвал фронту, будете без мене.
Можеш називати себе агностиком но ти просто безбожник.)

чим це я мішаю робити карєру? Тим шо дітей не рожаю?)
От зара не мішаю, вийшла з декрету в грудні. Робить карєру.

Ну розкажи, шо ти там збираєшся розвивати в Україні після війни?
Поки я настроєний вести асоціальний образ життя.
Поїду кудись в південну єропу на пару років, оддихну від вас пасівних патріотів, бо чесно кажучи спротивились ви мені.
Banderlog

Подякував: 114 раз.
Подякували: 89 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 26 січ, 2025 16:46

fler написав:Согласно «100-дневному плану Трампа» война закончится до 9-го мая
Украинские СМИ сообщают, что план был передан Киеву через европейских дипломатов, его подлинность пока не подтверждена.
Детали:
  Январь-февраль 2025: переговоры Трампа с Путиным и украинскими властями. Февраль-март: Зеленский отменяет запрет на переговоры с Путиным, встреча лидеров для согласования плана. 20 апреля: перемирие на Пасху, вывод украинских войск из Курской области. Конец апреля: мирная конференция с участием США, Европы, Китая и стран «глобального юга». До 9 мая: окончание войны, отмена военного положения. Август-октябрь: выборы в Украине.
Условия мирной сделки:
Украина остаётся нейтральной, отказывается от НАТО, но сохраняет армию при поддержке США. Вступление в ЕС до 2030 года, послевоенное восстановление за счёт Евросоюза. РФ сохраняет контроль над подконтрольными территориями, но Украина не признаёт их суверенитет. Постепенная отмена санкций против России и возобновление экспорта энергоносителей в ЕС. Гарантии для русского языка, УПЦ и допуск «пророссийских» партий к выборам.
Вопрос о миротворческом контингенте остаётся открытым.

схоже що це вкид з російського боку а ніякого не трампа.
Трампу цікаві відносини росія китай. А Україною він лиш торгується...
Но в принципі не бачу причини чому нашій владі не вийти з такою пропозицією на переговори.
Banderlog

Подякував: 114 раз.
Подякували: 89 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 26 січ, 2025 16:49

Banderlog написав:
  Shaman написав:тому жінка тебе й слухається, а не зробила кар'єру.

за нік туше зараховане. :D я напевне більше агностик в цьому плані, тому шаман - це не про віру. мені релігія більше цікава як соціокультурне явище.

а на фронті ти за повісткою, навряд чи добровольцем. мені повістку ще не надавали, так що вибач 8) коли наступить час, може й поміняю тебе. але гадаю скоро цей етап війни затихне. й стане питання, як далі розвивати країну, коли в ній так багато людей не відрізняє чорне від білого й для яких не все однозначно...
не вибачу.
І не тринди, ніякого може, нікого ти міняти не збираєшся.
Тим більше мене)
"може" може бути лиш одне- я плюну і поїду звідси не чекаючи заміни. Поки вродь іде до переговорів, то до Великодня побуду, но нічого не обіцяю...
Гратись в героя крут, якщо буде обвал фронту, будете без мене.
Можеш називати себе агностиком но ти просто безбожник.)

чим це я мішаю робити карєру? Тим шо дітей не рожаю?)
От зара не мішаю, вийшла з декрету в грудні. Робить карєру.

Ну розкажи, шо ти там збираєшся розвивати в Україні після війни?
Поки я настроєний вести асоціальний образ життя.
Поїду кудись в південну єропу на пару років, оддихну від вас пасівних патріотів, бо чесно кажучи спротивились ви мені.

нікуди ти не поїдеш з фронту. бо тобі ж потрібна повага - як же ти в СЗЧ ховатись будеш? у випадку обвалу фронту чомусь й не сумніваюсь, що накиваєш п'ятами. але обвалу не буде - через тих, хто захищає право всієї країни жити у вільному світі.

звісно асоціальний - я гадаю й до війни ти не напружувався. а хтось буде й далі працювати.

а щодо побудови розвиненої країни - це не до тебе. твій світогляд - якраз рівень сучасної раші.

й жінка твоя гадаю не робить кар'єру, а десь відбуває 8 годин, й додому займатися чоловіком ті дітьми. теж вибір, дуже розповсюджений. але я більше спілкуюся з іншими жінками. яким не потрібен чоловік, який завжди правий, тому що він чоловік :lol:
Shaman

Подякував: 770 раз.
Подякували: 1631 раз.

Профіль

1
3
5

Господар Вельзевула написав:Ваши действия,если попадете под пресс одесских пацанчиков?
на ваш вопрос нет ответа, все зависит от конкретных тцкашников и обстоятельств вашей встречи. Не нужно из всех делать отморозков, с нормальными клеится адекватный разговор, вам выпишут повестку без бусификации и тихим голосом пожелают добра. Прогнозировать чем закончится встреча с неадекватами не берусь. Берите с собой в магазин пана Вельзевула может его испугаются и вас заодно не тронут.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Нед 26 січ, 2025 16:53, всього редагувалось 3 разів.
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3503 раз.

Профіль

2
3

detroytred написав:А які є варіанти проти беспредєла будь-де і будь-чому?
Їх набагато)))
Один майор здох, реально здох на дошках в палатці в навчальному центрі від банальної застуди (температура, запалення легенів), бо не відпустили на лікування. Тихо мовчки здох.. Як собако...

Другий ст.офіцер узяв за горлянку п-ка начмеда, а потім начстройової і все ж таки оформив на лікування в шпиталь.

Кожен робить свій вибір для себе сам.
Сорт чи папірчик не грають ролі, коли зіштовхнеться з беспредєлом.

Одно дело взять "за горло" начмеда.
А вот то шобло пакующее даже если и попустить получится (один шанс из тысячи)-это ж от десяти и выше.Это ж гопота, только кровь пускать,и желательно из бедренной артерии.
Но суть понятна.
Все умные,нормальные люди, даже имеющие идеальные документы-просто уехали.
В свое время один человечек написал строчки против войны,которые показались мне на сейчас актуальными..
"Вам ли, любящим баб да блюда, жизнь отдавать в угоду?!
Я лучше в баре блядям буду подавать ананасную воду"
Господар Вельзевула

Подякував: 7 раз.
Подякували: 28 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 26 січ, 2025 17:00

Banderlog написав:
  fler написав:Согласно «100-дневному плану Трампа» война закончится до 9-го мая
Украинские СМИ сообщают, что план был передан Киеву через европейских дипломатов, его подлинность пока не подтверждена.
Детали:
  Январь-февраль 2025: переговоры Трампа с Путиным и украинскими властями. Февраль-март: Зеленский отменяет запрет на переговоры с Путиным, встреча лидеров для согласования плана. 20 апреля: перемирие на Пасху, вывод украинских войск из Курской области. Конец апреля: мирная конференция с участием США, Европы, Китая и стран «глобального юга». До 9 мая: окончание войны, отмена военного положения. Август-октябрь: выборы в Украине.
Условия мирной сделки:
Украина остаётся нейтральной, отказывается от НАТО, но сохраняет армию при поддержке США. Вступление в ЕС до 2030 года, послевоенное восстановление за счёт Евросоюза. РФ сохраняет контроль над подконтрольными территориями, но Украина не признаёт их суверенитет. Постепенная отмена санкций против России и возобновление экспорта энергоносителей в ЕС. Гарантии для русского языка, УПЦ и допуск «пророссийских» партий к выборам.
Вопрос о миротворческом контингенте остаётся открытым.

схоже що це вкид з російського боку а ніякого не трампа.
Трампу цікаві відносини росія китай. А Україною він лиш торгується...
Но в принципі не бачу причини чому нашій владі не вийти з такою пропозицією на переговори.

а чого російський вкид?

один з варіантів, як може бути. за певних обставин, Україна може погодитися. я описував щось схоже. а хто буде проти - так це Раша :lol:
Shaman

Подякував: 770 раз.
Подякували: 1631 раз.

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Нед 26 січ, 2025 17:02

Господар Вельзевула написав:Но суть понятна.

Саме безглузде це пояснювати-показувати беспредєльщику, що він неправий згідно закону.
В отому прикладі з отим хлопцем, гадаю, сталося саме так.

По суті він надурняк отримав оті зламані ребра і т.д.
Пояснювати про закон (законні свої підстави) йому треба було отим і там, де хоч трохи згодні керуватися ним.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 26 січ, 2025 17:03

Что имеем на сейчас
- те кто ухилянт ипанутые от сидения и бухания дома много, много месяцев
- те кто в ТЦК ипанутые от полной безнаказанности и вседозволенности
- те кто с отсрочкой и бронью ипанутые от своей богоизбранностью и исключительности
- те кто воюют ПТСР
обложили со всех сторон
UA

Подякував: 1882 раз.
Подякували: 2344 раз.

Профіль

1
1
1
Повідомлення Додано: Нед 26 січ, 2025 17:06

Господар Вельзевула написав:Успіх
а вы с какими доками ходите,если не секрет?
Резерв+ или свое чет там другое?
Ваши действия,если попадете под пресс одесских пацанчиков?

что бы не попадать под пресс одесских пацанчиков - не нужно ездить к одесским пацанчикам.
Одесса как я посмотрю самая отмороженная в этом плане. Походу в добавку к документам еще и обрез нужно носить в Одессе.
tester7336

Заблокований
Подякував: 11 раз.
Подякували: 8 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 26 січ, 2025 17:07

UA написав:обложили со всех сторон
на вас соседи не вызывали полицию с тцк? на меня вызывали. как в сталинские 30е кто то решил что тоже можно использовать режим в своих интересах. К счастью "режим" оказался не тот. Силовики быстро вкурили что работают на заказ и история закончилась ничем.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Нед 26 січ, 2025 17:08, всього редагувалось 1 раз.
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3503 раз.

Профіль

2
3
  #<1 ... 1216212163121641216512166 ... 14611>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему