Але от з грошима неясно. Спочатку написали про 500млн$/рік А потім, що на 2025 рік заплановано аж 1.43млрд$😳 А це ж капець, майже втричі...
Все видео бусификаций в телеге сняты на Мосфильме? Особенно те там где пожилых водителей С/Д/Е из-за руля молодые полицията с бородачами выбивают.
Як казали ще древні -- “не бикуйте й невибиваємі будете...” 😌
Ключове -- що такі випадки є мізерною часткою %. Х.з. може вони гавкали, чи плювались, чи погрожували, чи десь у машині граната висіла? 🤔 А може вважали, що “не з такой сім`ї як остальниє, а з багатої”? Як отой п`яний дядько, що позбивав людей на переході, а потім відкупився від потерпілих.
Wirująświatła написав:По пальцам пересчитать людей у которых я что то почерпнул за последние 20 лет. Наоборот интернет дал возможность проверять всю инфу даже от маститых профи.
Именно поэтому ты тащило сюда Генерала СВР и прочих Соловьев с трупом Путина в холодильнике
Проверка инфы от тебя на высшем уровне )
А ты мне заплатил за ее проверку? Забыл что на помойках все бесплатно?
Бетон написав:Когда я писал про режим на примере броварского головы, который в зелёной форме пьяный влетел в толпу людей, мне тут известные пропагандоны рассказали, что я агент и консерва, потому что режима нет. Голову накажут и посадят. Голове просто штраф и машину вернули. Всё
Это доказывает, что я прав
Вбитих нема, кажуть. Від збитих відкупився, мабуть. Позов не висувають.
За що саджати? А якби це був хтось рідний чи друг? Посадите? 😂
Китай отказывается покупать российское зерно по политическим причинам
Отказ Китая от закупки российского зерна — это политическое решение, к отечественной сельскохозяйственной продукции предъявляются завышенные требования, заявил президент Российского зернового союза Аркадий Злочевский.
При этом, по его словам, аналогичные ограничения не применяются к продукции из Украины и Казахстана, где КНР активно закупает пшеницу. Одним из требований Китая, как утверждает Злочевский, является допуск их бизнеса в зерноводческую отрасль России.
комбайни/трактори переважно китайського виробництва (Claas Lexion 770 Terra Trac) в рф-це вже допуск чи ні?
Востаннє редагувалось prodigy в Вів 28 січ, 2025 19:40, всього редагувалось 1 раз.
Раніше, в пропаганді війни, домінувала думка сильних. "Йдіть, панове, треба захистити сім'ю, себе. Давайте, браття, всі до зброї!"
"Мені соромно сидіти вдома. Там мужики .., а я шо? А я вдома сиджу? Нє, .., я хочу до них!"
"Ви сильні, ви герої! Ви наші захисники!"
А зараз? А зараз почала домінувати думка слабких, пропаганда з ".. брати та сестри" перетворилася у "Щасливих голодних ігор. Хто попався, той програв."
"Я не хочу воювати за Зелю!"
".. нас вбивають, давайте миритися!"
"Навіщо чинити спротив?! Очевидно, що ми програємо."
"Зрада тотальна. Я — в річку, я слабкий, я не можу, мені страшно!"
"Бідні українські чоловіки, силою тягнуть на самовбивчу війну!"
"Я нічого не можу зробити. Той кацапський алкаш, сильніше за мене!"
От, і маємо, що цілим ланцюжком дій, поняття сильного спротиву підминили на "Голодні ігри. Хто попався, той вмер".
Слова мотивованого бійця "Агов, тіпи, давайте ї..!" Виставляють на сміх, а самого тіпа вважають божевільним, продажним та пісюнять матюкливими словами.
І шо з цим робити? А що потім робити, коли всі слабкі голови волатимуть" нащо ми зупинились боротися? Чому я нічого не змінив? Чому ви погодилися скласти зброю?"!
Slon_Nosov написав:.............. У знайомого третя дитина народилась вже в Польщі після 2022 року, так наші держслужбовці не хочуть легалезувати факт народження дитини яка вже з дружиною повернулась в Україну. Батько трьох дітей але не має відсрочки. .......
Я купил на птичьем рынке говорящего кота, Но не знал ещё, что будет с ним сплошная маета. Убежал мой кот из дома и явился в детский сад, Пел он песню «Чунга-Чанга» тридцать три часа подряд!
Небылицы, небылицы Переходят все границы! Ну и что же? Ну и что же? Быль и небыль так похожи! Небылицы, небылицы Переходят все границы! Ну и что же? Ну и что же? Быль и небыль так похожи!
В воскресенье, в полвторого марсианин прилетел, Позвонил по телефону – познакомиться хотел. Я готовился к турниру и не смог пойти к нему. Шахматистам экстра-класса марсианин ни к чему
Загальна кількість пенсіонерів в Україні складає 10 343 630 осіб. Станом на 1 січня 2024 року їх було більше – 10 516 537 осіб.
пенсіонерів стало на 1,7% менше за рік
А населення менше не стало?
Між іншим десь прочитав інфу що населення України, на підконтрольній території - десь 29 лямів +/- лям.
"За оцінками, з 37,5 мільйона людей, які проживали в Україні до війни, на контрольованій території залишилося близько 29 мільйонів. Ще 8 мільйонів перебувають за кордоном або на окупованих територіях. Якщо буде впроваджено мілітарно-цивільний підхід, це ускладнить повернення біженців, які не побачать перспектив у країні з дискримінаційною системою. Ба більше, близько 20% тих, хто залишається (приблизно 6 мільйонів), за опитуваннями хочуть емігрувати, що може спричинити серйозну демографічну кризу. Нас може залишитися менше 23-25 млн, що критично впливає і на обороноздатність і на можливості відновлення країни. Доведеться орієнтуватися на високій рівень імміграції, заохочувати робочу силу з бідних азійських і африканських країн (при другому сценарії теж доведеться, але в менших масштабах). А це створює багато додаткових проблем"
"Кожний місяць війни коштує Україні 100-150 тис громадян: 50 тис. нових біженців в Україні з’являються кожний місяць і ще від 50 до 100 тис адаптуються до життя за кордоном, укорінюються і не планують повертатися. Також дуже суттєвий влив буде мати те, як закінчиться війна, на які компроміси доведеться йти" https://focus.ua/uk/eksklyuzivy/690637- ... i-ukrajini