Ти вибираєш жінку для сумістного життя . Ти ж не ДУРАК ?
То вибираєш ту з якою ти мав би дітей і провів все життя .
Ти не вмієш народжувати , тому тобі треба доглядати жінку і по здоров,ю і по бажанням , щоб твоя дитина була бажана та здорова .Це як тобі потрібен сина чи доня .
Цинічні підходи , типу народила і я сплачую аліменти не проходять , бо тоді я маю сумніви, що то було від почуттів а не від тваринного бажання . Треба КОХАТИ свій вибір ! ( Ти ж не ДУРАК ,бачив що оченькі вибирали )
Як стались якись суперечки , то треба їх вирішувати разом і прймати остаточні рішення не на основі почуттів а на спільному рішенні , колі обидві сторони добряче ПОДУМАЮТЬ .
А навіщо діти? Від дітей одні проблеми, користі нуль. Тоді навіщо вони? Це не я питаю, це питає сучасна молодь. Коли питання дітей відпадає то питання вибору другої половинки стає значно простішим. Розійтись коли немає дітей - елементарно.
Когда я писал про режим на примере броварского головы, который в зелёной форме пьяный влетел в толпу людей, мне тут известные пропагандоны рассказали, что я агент и консерва, потому что режима нет. Голову накажут и посадят. Голове просто штраф и машину вернули. Всё
Ти не вмієш народжувати , тому тобі треба доглядати жінку і по здоров,ю і по бажанням , щоб твоя дитина була бажана та здорова .Це як тобі потрібен сина чи доня .
Цинічні підходи , типу народила і я сплачую аліменти не проходять , бо тоді я маю сумніви, що то було від почуттів а не від тваринного бажання . Треба КОХАТИ свій вибір ! ( Ти ж не ДУРАК ,бачив що оченькі вибирали )
Як стались якись суперечки , то треба їх вирішувати разом і прймати остаточні рішення не на основі почуттів а на спільному рішенні , колі обидві сторони добряче ПОДУМАЮТЬ .
А навіщо діти? Від дітей одні проблеми, користі нуль. Тоді навіщо вони? Це не я питаю, це питає сучасна молодь. Коли питання дітей відпадає то питання вибору другої половинки стає значно простішим. Розійтись коли немає дітей - елементарно.
раніше совки розраховували на стакан води в старості... зараз, під час війни, цікаво хто заводить дітей? на фоні того що піднімаєш їх за свої кошти, а потім виявляється що вони раби держави...
Так , я воював , в мене навіть війсковий квіток є , зо всіма відмітками , .
Толку людям говорити ціну лікаря на війні? Ціну кожної години без мед допомоги для пораненого. Того року попав з запаленням легень на стаб пункт, мені стидно було там стояти і займати час лікарів...
andrijk777 написав:А навіщо діти? Від дітей одні проблеми, користі нуль. Тоді навіщо вони?
как зачем, а кто будет ждать папкиной смерти шоб на наследство купить новый айфон?
Banderlog написав:Толку людям говорити ціну лікаря на війні?
вы бы пошли к врачу который 6 органов чувств не может перечислить? чтобы он у вас спрашивал "сынок, напомни лёгкие это где?"
безотносительно к обсуждаемым врачам, ценность любого человека в его поступках, а не в том где он был или не был. Тот что застрелил побратима и пошёл сдаваться тоже был на нуле, респект и уважуха (по вашей логике)?
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Вів 28 січ, 2025 15:40, всього редагувалось 4 разів.
Діти це безсмертя. Якщо не залишив якоїсь ідейно-культурної спадщини, за яку будуть пам'ятати наступні покоління, то треба хоча б дітей, які будуть пам'ятати та згадувати просто за батьківську любов
Бетон написав:Когда я писал про режим на примере броварского головы, который в зелёной форме пьяный влетел в толпу людей, мне тут известные пропагандоны рассказали, что я агент и консерва, потому что режима нет. Голову накажут и посадят. Голове просто штраф и машину вернули. Всё
Это доказывает, что я прав
Київська обласна прокуратура заявила, що оскаржуватиме цей вирок в апеляції.
Це доводить що неправий Купити місцевий суд може в принципі хто завгодно. Голово РДА купив. Але в «системі» не існує механізмів проти підкупу . А факт оскарження прокуратурою (заміть, не потерпілими, які за гроші згодились проковтнути!) говорить про відсутність системи.
Доречі продавшієся потерпілі сильно ускладнили прокуратурі тепер .
Востаннє редагувалось Hotab в Вів 28 січ, 2025 15:42, всього редагувалось 1 раз.
Бетон написав:Когда я писал про режим на примере броварского головы, который в зелёной форме пьяный влетел в толпу людей, мне тут известные пропагандоны рассказали, что я агент и консерва, потому что режима нет. Голову накажут и посадят. Голове просто штраф и машину вернули. Всё
Это доказывает, что я прав
Київська обласна прокуратура заявила, що оскаржуватиме цей вирок в апеляції.
Це доводить що неправий
А я виїду за кордон. Все це наміри. Є вирок суду. Хай спочатку оскаржать.
раніше совки розраховували на стакан води в старості... зараз, під час війни, цікаво хто заводить дітей? на фоні того що піднімаєш їх за свої кошти, а потім виявляється що вони раби держави...
Там схема есть (понятно, что сильно не для всех): быстренько заводишь третьего -- и На Волю