Так , я воював , в мене навіть війсковий квіток є , зо всіма відмітками , номер зброї вписан (2 рази) УБД дали . Но те не головне ... Головне для мене ті , кому я надавав допомогу і вони залишились при доброму здоров,ї. Нажал були й ті кому я вже не зміг допомогти .
Коли потрібно пояснювати, то непотрібно пояснювати. У нас так повелось, що чим махровіший ухилянт, тим більше він кривляється: «а, ну ти ж не на нулі був, то ти нє щітаєцца». Я думаю що людині з «нуля» такий ухилянт казав би «нє, штурмавік живйот 3-4 дня, ну а ти ж ні пагіб, значіт ти ні настоящій».
Так , я воював , в мене навіть війсковий квіток є , зо всіма відмітками , номер зброї вписан (2 рази) УБД дали . Но те не головне ... Головне для мене ті , кому я надавав допомогу і вони залишились при доброму здоров,ї. Нажал були й ті кому я вже не зміг допомогти .
Коли потрібно пояснювати, то непотрібно пояснювати. У нас так повелось, що чим махровіший ухилянт, тим більше він кривляється: «а, ну ти ж не на нулі був, то ти нє щітаєцца». Я думаю що людині з «нуля» такий ухилянт казав би «нє, штурмавік живйот 3-4 дня, ну а ти ж ні пагіб, значіт ти ні настоящій».
+++ Дякую , але не дуже хтів накаляти відносини ...
Мера Дрогобича оштрафували через невиконання плану мобілізації. Мер зазначив, що рішення про штраф буде оскаржене в суді. «Те, що нам інкримінують невиконання програми мобілізації за грудень, це можна застосувати до кожного мера в Україні. Яким чином я можу доставити людину до військкомату?», — каже Кучма.
Розуміеш , то жінка ! Вона виносила для тебе дітей , викохала , винянчила , виростила . Як ти чимось не задоволенний ти повинен їй це озвучити . А не ото , я не задоволен що відсилаю їй гроші , а вона кофтинки собі купує . Вона жінка , ПОВИННА добре виглядати ! Ну хочаб за для того щоб у тебе було бажання її ....."бачити "
та шо Ви мене переконуєте?) Я за) на даному серійному етапі я моногамний і даж офіційно) Кажу в цім питанні в оточуючому середвищі є варіабельність. І розлука не сприяє міцності сімейних уз. Якщо таки хочеться про мене то з самодурства тільки заборонив курити декоративну косметику і чогось інстограм)
prodigy написав:Чи вистачить для цього Михайла Драпатого, мабуть ні, але сподіваюсь на те, що вдастся покращити сітуацію (в Харківській області спрацювало, звізно що главком Сирський додав допомогу) Олександру Сирському треба більше делегувати повноваження своїм підлеглим генерал (тим на кого можно покластись, Михайло Драпатий один з таких) Бажаю Михайлу Драпатому військової вдачі, гарних офіцерів в допомогу Юрий Бутусов в кінці відео додає перелік пунктів-які має вирішити генерал-майор Драпатий, від себе додам-що нові бригади (які не мають досвіду бойових дій)-треба по батальонно додавати к нашим досвідченим бригадам (тільки не давати їм окрему ділянку скажемо 2-3км), а щоб вони воювали поруч з виснаженими бригадами (не знаю, чи це можливо), наприклад ботальон 92ї бригади тримає оборону на діляні 3км, їм додають в посилення батальон 161ї бригади (і комбат 161ї підпорядковується комбату 92ї), бо повністю розформувати нові бригади-це втрата величезної кількості бюджету МО на вітер
Попередник гл Гнатов не менш досвідчений принциповий і т.д., ніж Драпатий. ""Генерал-майор Андрій Гнатов направлений у Генеральний штаб на посаду заступника начальника Генштабу, і його завдання – це новий рівень підготовки оперативних штабів та вища Якість взаємодії між штабами й фронтом. Ми обговорили ці та деякі інші зміни з Головкомом Олександром Сирським – на всіх рівнях завдання поставлені", – сказав Зеленський." https://tsn.ua/ato/generala-andriya-gna ... 52857.html
Ключове, що вказав Бутусов - те, що Драпатий не "людина Сирського". І багато що буде залежати чи буде в нього самостійність.
Які будуть наслідки отакої дійсно принципової зміни? Будемо сподіватися, що добрі.