|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Пон 03 лют, 2025 19:11
andrijk777 написав: Wirująświatła написав:
Ще б Зеленський був такий розумний в січні 2022, а краще ще раніше. Шото він такого тоді не говорив. А загалом - цю партію Зе вже програв. Він говорить в пустоту. Допомога Україні точно не "усилиться". Чим швидше до Зе це дійде - тим краще.
"Чапаїв і Пустота"
-
flyman
-
-
- Подякував: 1603 раз.
- Подякували: 2849 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Пон 03 лют, 2025 19:15
Faceless написав:Ну про розвал галузі в Україні то сильно перебільшено, і заробляють в середньому майже стільки ж. Для скромного сіньора-помідора ці 15 млн навіть без врахування можливої девальвації - еквівалент 5-7 років роботи.
Злі язики джинні пишуть, що впали на четверь, брешуть, хто ж повірить, інфляція долара і все таке. Черги помідорів до еспе, словами бігунця-аірмакса "від офіса аж до Лаври".
Востаннє редагувалось flyman в Пон 03 лют, 2025 19:17, всього редагувалось 1 раз.
-
flyman
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Пон 03 лют, 2025 19:17
Banderlog написав:........ проблеми не стільки в житлі як в кормовій базі. Концентрації грошових потоків. Мільйонником може стати львів це реальність. Все решту поки фантазії.
Возможно, вы пропустили. О жилье я писал в связи с тем, что "промышленность, скорее всего, будет (если будет) создаваться западнее, чем было до войны". Т.е. в предположении, что денежные потоки будут.
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5346 раз.
- Подякували: 4858 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Пон 03 лют, 2025 19:18
andrijk777 написав: Господар Вельзевула написав:Заявление Трампа о "уже идущих дискуссиях" Заявление Келлога о необходимости демократичных выборов Заявление Зеленского о том,что при разговорах без Украины "плохо будет ВСЕМ". Выглядит так,как будто Трамп отодвигает Зеленского от переговоров и даже желает выборов,что автоматически уводит его от власти. Как вы думаете,они (Трамп и Зеленский) что-то порешают,как это принято среди уважаемых людей, или нас ждет еще и период дипломатического противостояния с Америкой? И к чему может привести военное противостояние с россией и дипломатическое-с Америкой? Меня очень волнует этот вопрос,так как прецендентов таких-не было. Обычно дружат или с Китаем/рашкой/Северной Кореей и иже с ними или с условным Западом,возглавляемым Америкой.
Минуле: Трамп не просто так говорив про 24 години. У нього був план. Приблизно такий: 1.Придумати реальний і справедливий план(угоду) зупинки війни. 2.Погодити цей план(угоду) з Зеленським. 3.Погодити цей план(угоду) з путіним 4.Урочита підписання угоди між Зе і пу. Сьогодення: План обламався на п.2. Трамп чомусь думав що в України погане становище і відповідно Зе буде готовий до перемир'я. Це виявилось не так.  Зе не готовий до миру(на умовах Трампа). Майбутнє: Трамп буде тиснути на Зе, це прям очевидно. Вся допомога Україні від США буде(або вже) призупинена. "дипломатического противостояния с Америкой" - а що це таке? Якщо допомога зупинена то Україні(Зеленському) пофіг на Америку. Прямого(відкритого) протистояння не буде, жодній з сторін це не потрібно. Тепер все залежить чи "прогнеться" Зе чи ні. І головне коли він "прогнеться". Може "прогнутись" надто пізно, що Україну вже ніхто не спасе. *По-моєму відлік пішов на місяці. Війна має припинитись вже цього року.
По-перще, плана у Трампа - немає По-друге, оце знову - "треба тиснути на Зе". Це Зе розпочав цю війну чи Путін? По-трете, Путін розпочав цю війну і тиснути треба на Путіна, а не на Зе.
-
pesikot
-
-
- Подякував: 542 раз.
- Подякували: 1258 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Пон 03 лют, 2025 19:20
Сибарит написав: ЛАД написав:Потянет Ужгород на Нью-Харьков или Нью-Запорожье?
А зачем? Значительно проще умеренно развивать много небольших НП, чем пытаться реализовывать мегапроекты сомнительной ценности. Муравейники-миллионники исторически накопили достаточно много недостатков, от которых есть шанс избавиться. Пора начинать ценить удобство, а не "престижность жизни в большом городе"
Не настаиваю на муравейниках-миллионниках. Хотя вместе с недостатками у них есть и преимущества. Но даже в "многих небольших НП" потребуется то же самое количество жилья, которого пока что нет.
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5346 раз.
- Подякували: 4858 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Пон 03 лют, 2025 19:21
Wirująświatła написав:Никому я здесь не нужен Здесь никто не приласкает Если в чём — то провинился ротный строго отругает.
У меня есть друг хороший За него я грудью встану Он на свете самый лучший Но не заменит он мне маму.
В доме где то в тылу В окне горит яркий свет Там вся семья собралась за столом Праздником город согрет.
Дети под ёлкой подарки найдут Их подарил Дед Мороз Только как и в прошлом году Бойцам он ничего не принёс.
Никому я здесь не нужен Здесь никто не приласкает Если в чём — то провинился ротный строго отругает.
"Сєктор Газа" чи "Красна Плєсєнь"?
Востаннє редагувалось flyman в Пон 03 лют, 2025 19:24, всього редагувалось 1 раз.
-
flyman
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Пон 03 лют, 2025 19:22
Дюрі-бачі написав: konstantin kirovograd написав:Если он есть коллега то зачем людей ловить на улицах если можно призвать.
Мільйони українців просто ховаються від мобілізації, без відстрочок, без офіційної роботи...
Покажи мені ці мільйони ? В обід та ввечері неможливо проїхати по місту від кількості авто. І керують цими авто не тільки жінки Припаркуватись в центрі - квест на кілька кіл Припаркуватись в житлових масивах - квест ще більший
-
pesikot
-
-
- Подякував: 542 раз.
- Подякували: 1258 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Пон 03 лют, 2025 19:28
pesikot написав:Покажи мені ці мільйони ?
І як їх показати? Пофоткати бригади робітників на найближчому будівництву? 6 мільйонів дані в Резерві не оновили, далеко не всі виїхали закордон. Ось це і мав би бути основний моб резерв. Але держава настільки лінива, що навіть поштрафувати хоч кілька сотень тисяч із них не хоче.
-
Дюрі-бачі
-
-
- Подякував: 890 раз.
- Подякували: 639 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Пон 03 лют, 2025 19:32
sashaqbl написав: барабашов написав:Вы ж тоже в сфере IT кае ФОП вроде работали и военку в середине 90х оканчивали, вас бусификнули старлеем запаса в 23м или сами в 22м пошли?
Я ще з тих, кому повістки видавали. І не старлей, а мамлєй. А мобілізовували солдатом. Людей, яких можна відправити на фронт - овердофіга. Інша проблема - що цим треба зайнятися зверху, а не перекладати на роти охорони ТЦК, які служать за 20 тис. Я якраз написав, що дофіга ФОПів, які засвітилися в податковій. В Україні 2 млн. ФОпів. Нехай тисяч 500 з них військовозобовязані. Ще тисяч 300 студентів 25+. Тисяч 500 - хлопці 20-25 років. Думаю, не менше мільйона-півтора - таких, які "залягли на дно".
Дайош в окіп ФОПів, а сіськоцмудильники бюджетної сісі на в бронь на сохранєніє. Премію Нобєля, негайно. Будівельник нервово курить збоку.
-
flyman
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Пон 03 лют, 2025 19:33
ЛАД написав:Не знаю, сколько у вас сейчас строится, на несколько десятков тысяч хватит? Потянет Ужгород на Нью-Харьков или Нью-Запорожье?
До війни було 120 тис., зараз 150. Житла то і на 200 хватить, а от інфраструктури, яку ніхто не будує, вже не хватає.
-
Дюрі-бачі
-
-
- Подякував: 890 раз.
- Подякували: 639 раз.
-
-
Профіль
-
-
1