Wirująświatła написав:Потому что никакого плана ссука нет. вопрос залу, как можно было называть КАКИЕ ЛИБО сроки завершения/заморозки войны, не имея конкретного плана? справочник стеля рука-покерфейс.
Ви на цьому форумі напевно самий активний, але якось дуже слабо в'їжджаєте в ситуацію. Придумати план - взагалі не проблема, я сам можу придумати з десяток планів. Проблема - втілити цей план в життя, тобто його реалізувати. Тобто план має бути такий щоб задовільнив і Україну і РФ! Ніхто на цій планеті придумати такий план не може тому що хотєлки пу і Зе дуже не співпадають зовсім. Іншими словами - просто придумати такий план нереально. Підозрюю що Трамп думав що це реально тому і обіцяв 24 години. Думаю план був, але його відкинули і Зе і пу.
Що реально(але мегаважко) - це змусити обидві сторони поступитись хотєлками і "зійтись посередині". Думаю це може реалізувати тільки Трамп. Ось Трам цим зараз і займається.
Wirująświatła написав:Потому что никакого плана ссука нет. вопрос залу, как можно было называть КАКИЕ ЛИБО сроки завершения/заморозки войны, не имея конкретного плана? справочник стеля рука-покерфейс.
Ви на цьому форумі напевно самий активний, але якось дуже слабо в'їжджаєте в ситуацію. Придумати план - взагалі не проблема, я сам можу придумати з десяток планів. Проблема - втілити цей план в життя, тобто його реалізувати. Тобто план має бути такий щоб задовільнив і Україну і РФ! Ніхто на цій планеті придумати такий план не може тому що хотєлки пу і Зе дуже не співпадають зовсім. Іншими словами - просто придумати такий план нереально. Підозрюю що Трамп думав що це реально тому і обіцяв 24 години. Думаю план був, але його відкинули і Зе і пу.
Що реально(але мегаважко) - це змусити обидві сторони поступитись хотєлками і "зійтись посередині". Думаю це може реалізувати тільки Трамп. Ось Трам цим зараз і займається.
Угу. От тільки перед очікуваними візитами янкі або зустрічами-конференціями раптом примчається або прем'єра або МІДовець британські.
Да спгчатку з британцями, з британцями вашингтонському обкому треба узгодити свої хатєлки. З лондонським цк. А вже потім реалізовувати)))
Інакше шпектакль оці всі тілорухи та слова. В отому інтерв'ю Фрідману чи як його там, Зе чітко дав сигнал янкі -- не хрєн просто так їздити. Або зброя, допомога, перемога-справедливість, або ні про що домовлятися. Отой Фрідман саме від компашки Трамп-Келог-Маск-Те (журналіст, як його там) приїжджав і увесь час саме про згоду йти на домовляння-поступки натякав. А Зе їм півруки... Культурно так. На відміну від путлу. Якому тож саме, але некультурно))))))
Востаннє редагувалось detroytred в П'ят 07 лют, 2025 12:59, всього редагувалось 3 разів.
andrijk777 написав:Що реально(але мегаважко) - це змусити обидві сторони поступитись хотєлками і "зійтись посередині". Думаю це може реалізувати тільки Трамп. Ось Трам цим зараз і займається.
трудности с пониманием как раз у вас. Речь шла о том, что не имея никаких реальных планов были озвучены сроки заморозки/прекращения войны. А вы мне рассказываете почему сложно придумать реализуемый план.
prodigy написав:Охочим отримати російські гроші одразу пропонувалося заповнити невелику анкету, в якій треба було вказати свої особисті дані та розповісти, на які злочини проти України ви готові піти. Після заповнення анкети вербувальник проводив вже особисто коротку співбесіду: про наявні навички та готовність виконувати певні завдання.
Це ж наскільки треба бути недалеким, ще навіть гроші не отримавши, дати можливість себе тримати за шарундули
на жаль, ця гілка впоралась на 100%, дати перелік, хто виконує певні завдання для рф на цьому форумі?
давайте перелик Только с обоснованиями, не оговаривая понапрасну
«Нафтогаз» уже звертався за 2 млрд євро для закупівлі газу, сподіваючись, що частину цієї суми вдасться отримати як допомогу Європи», – зазначив автор.
какая разница почём покупать, если деньги чужие? пусть доноры за цену переживают. Опасность иждивенческой позиции в её безответвенности.
Успіх написав:Я думаю, що його можна тут викладати, як Попандопало? Але ж як і далі гарно розказує)) лиє мед у вуха)) Ну і оправдовується на кожному кроці за свій попередній прогноз
Украинцы не обучаемы ? Будете и дальше на грабли наступать слушая проходимцев и подонков ? Пока русские до Ужгорода все себе не заберут ?
Успіх написав:Я думаю, що його можна тут викладати, як Попандопало? Але ж як і далі гарно розказує)) лиє мед у вуха)) Ну і оправдовується на кожному кроці за свій попередній прогноз