рукалицо. Все хотят мира, но никак не сторгуются, цели и видение ситуации диаметрально противположные.
Похоже, что он больше хочет не мира, а 500 млрд. Ради этого можно и мир заключить. А заодно потешить своё чсв - показать себя великим миротворцем и глядишь Нобелевскую премию мира получить. "Чем я хуже Обамы".
ЛАД написав:10 лет без выборов. В оплоте демократии Великобритании. И я нигде и никогда не слышал об обвинениях в адрес Черчилля в диктатуре.
ви дату закінчення 2ї світової війни не хочете глянути? Диктатура, не диктатура тут не важно, важно, що в Зеленського домовитись про перемирря з путіном не виходить. З трампом теж не в найкращих відносинах. Його треба міняти, а робити це шляхом виборів найбільш доцільний спосіб. і імпічмент од парламенту і незаконні способи приведуть до ще більших втрат. Погано якщо американці почнуть тут ще один майдан. Кожен наступний майдан може відбутись тільки з більшими жертвами, небесною сотнею тут не обійдешся. Якщо втече як янукович теж не удобно вийде. А схоже на це його провокують з сша. Но понятно що спочатку мають домовитись про режим припинення вогню.
Почему Германия вышла из Лиги Наций? В октябре 1933 года, всего через девять месяцев после назначения Адольфа Гитлера канцлером Германии немецкое правительство заявило о своем выходе из Лиги Наций. Предлогом стал отказ западных держав согласиться на требования Германии по предоставлению ей военного паритета.
"Зеленський сяде на довічне, якщо я стану президентом", - ексрадник Єрмака Арестович .......... https://censor.net/ua/n3537087
Это из того же предвыборного сериала, что и: "Придёт весна, сажать будем". Не знаю, на кого эта глупость рассчитана.
63% українців схвалюють діяльність Зеленського, 74% вважають його патріотом, 73% вважають, що він розумна та обізнана людина, 60% вважають його чесним і гідним довіри, а 65% вважають його сильним лідером – опитування https://www.pravda.com.ua/news/2025/02/21/7499417/
andrijk777 написав:А чому Трамп принижує саме Україну і Зе, але не принижує росію і путіна? Давайте тільки без конспірологічних версій.
Если не строить конспирологические теории и довольствоваться исключительно доступной информацией, похоже, что он искренне убежден в праве нескольких сильных государств перекраивать мир, как им заблагорассудится. Он просто не признает наше право на защиту. Ну и сам уже выкатил достаточно территориальных претензий.
Так. Але давайте від загальних слів перейдемо до конкретики. А конкретика така що США дійсно фінансували Україну. США не фінансували росію. Трампу не потрібно нічого "думати", є факт: фінансування України "просто так". Тепер він хоче плату: корисні копалини, поступки в переговорах і т.д. Усі українці чомусь вирішили собі що США має фінансувати Україну нахаляву - немає халяви. Прийшов час платити за халяву!!!