Держсекретар США після різких заяв Трампа заспокоював європейських колег по телефону, – NYT.
Ось що ще повідомили джерела видання: ▫️Рубіо намагався запевнити їх, що різкого перезавантаження відносин із кремлем не буде; ▫️Запевнив європейців, що адміністрація Трампа не планує нав’язувати Україні та Європі умови будь-якої двосторонньої угоди з рф; ▫️Стверджував, що США не знімуть санкції з рф за відсутності змін у поведінці москви, хоча є ймовірність обмеженого пом’якшення деяких з них, якщо росіяни почнуть вживати заходів, яких прагне команда Трампа; ▫️Держсекретар зазначив: США отримали чіткі відомості, що росія могла спробувати використати переговори, щоб посіяти розбіжності на Заході чи полегшити свою ізоляцію; ▫️Переговори у Саудівської Аравії були задумані як перевірка, чи серйозно рф налаштована на угоду; ▫️Рубіо також заявив європейцям, що не може сказати, виходячи з однієї зустрічі, чи серйозно росіяни налаштовані на укладання угоди.
detroytred написав:Запевнив європейців, що адміністрація Трампа не планує нав’язувати Україні та Європі умови будь-якої двосторонньої угоди з рф;
Wirująświatła написав:Трамп конечно позер, но всему есть границы здравого смысла и Трамп их пересёк. Мое мнение будет несколько шагов назад,
похоже на маниакально-депрессивный психоз. в маниакальной стадии Трамп угрожает всем союзникам, можно сказать вытирает о них ноги, в депрессивной стадии скажет "епитесь короче сами , в гробу мне снилась ваша война" и выйдет из переговоров.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в П'ят 21 лют, 2025 12:10, всього редагувалось 1 раз.
Який нафіг занавес? Поки що взагалі нічого не змінилось. Нікуди Зе не поїде це очевидно як 2+2=4. А щоб провести вибори Трамп повинен домовитись з путіним про тимчасове припинення вогню. Ось як домовиться тоді поговоримо.
Який нафіг занавес? Поки що взагалі нічого не змінилось. Нікуди Зе не поїде це очевидно як 2+2=4. А щоб провести вибори Трамп повинен домовитись з путіним про тимчасове припинення вогню. Ось як домовиться тоді поговоримо.
А Трамп тут каким боком? -- приходите вы в банк за кредитом, а там вам говорят "Ой, а у вас паспорт недействителен: фото вовремя не вклеено. Как вклеете -- приходите.". Это точно обязанность банка -- отвезти вас в паспортный стол и во всех очередях там с вами постоять?
andrijk777 Я думаю Трамп міркує приблизно так: "Ми фінансували Україну, значить вона повинна нас слухати."
Я так не вважаю. Трамп не просто хоче оплату по рахункам (він має різні способи її отримати без шуму), він хоче саме демонстративно:, як позер і шоумен: 1. Показати своєму народу «дивіться як я не тринькаю гроші, а збираю назад (на відміну від Байдена) ) 2. Принизити Україну і почухати за вухом путіна
Тобто питання не в грошах, питання в бажанні спричинити ефект.
А чому Трамп принижує саме Україну і Зе, але не принижує росію і путіна? Давайте тільки без конспірологічних версій.
А Трамп тут каким боком? -- приходите вы в банк за кредитом, а там вам говорят "Ой, а у вас паспорт недействителен: фото вовремя не вклеено. Как вклеете -- приходите.". Это точно обязанность банка -- отвезти вас в паспортный стол и во всех очередях там с вами постоять?
К вашему и ещё некоторых горячих сторонников выборов сведению:
Парламентские выборы в Великобритании 1945 года — демократические выборы, состоявшиеся 5 июля 1945 года на основной части территории Великобритании. Это были первые парламентские выборы после 1935 года, что было вызвано ведением военных действий в Европе в ходе Второй мировой войны.
https://surl.li/qqqjju 10 лет без выборов. В оплоте демократии Великобритании. И я нигде и никогда не слышал об обвинениях в адрес Черчилля в диктатуре.
"Зеленський сяде на довічне, якщо я стану президентом", - ексрадник Єрмака Арестович
"Мене почали часто запитувати: - чи заарештую я Зеленського, якщо стану Президентом? Ну, що ви. Як я можу? Заарештовує суд. Я дам команду затримати. І ніякий закордон його та його шоблу не врятує. Виловимо всіх, де б не ховалися, дістанемо з-під землі, привеземо і зачитуватимемо вирок у прямому ефірі.
Ні, навіть волосся не впаде з його голови. Він сидітиме (думаю, на довічному), а люди пам'ятатимуть, як він вкладав їх десятками тисяч тільки б не відчепитися від своєї улюбленої влади. Влади вбивати та грабувати", - зазначив він
За словами Арестовича, він "змусить працювати державу на людей".
andrijk777 написав:А чому Трамп принижує саме Україну і Зе, але не принижує росію і путіна? Давайте тільки без конспірологічних версій.
Если не строить конспирологические теории и довольствоваться исключительно доступной информацией, похоже, что он искренне убежден в праве нескольких сильных государств перекраивать мир, как им заблагорассудится. Он просто не признает наше право на защиту. Ну и сам уже выкатил достаточно территориальных претензий.
Помнится, в прошлое его пришествие, он тоже делал много неадекватных заявлений, которые потом помощники пытались смягчить. Без толмача он не может.