якби шантажувала, дозволила б внести у Конституцію згадку про НАТО?
Wirująświatła написав:Но опытный политик мог бы какие то плюшки выторговать взамен на бутофорную лояльность
навіщо бутафорську, якщо в після капітуляції вибору і так не буде? До речі, я просто нагадаю, що путін вважає Україну штучним утворенням, а не державою. На відміну від більшості інших країн пост-СРСР. Тому ми не можемо бути як Грузія, коли достатньо просто не критикувати російське керівництво на міжнародному рівні і не вступати у ворожі військові союзи. Шлях України буде ближчим до білоруського - з повільною інтеграцією у "союзное государство".
andrijk777 написав:Може Медведчука оберемо президентом раз імʼя президента України не має значення
у "вас" обиралка не виросла, а народ України ні Медведчука, ні Бойка не обере. А всі інші грають на патріотичному полі і ніхто з них не був помічений у потаканні росіянам.
andrijk777 написав:Якби в 2019 обрали Порошенка ситуація була б значно краща
так, може щось було б і краще, але глобально - навіть не знаю, у чому б була значуща різниця?
andrijk777 написав:Може перелічити усі фейки які утнув Зеленський?
як це - утнути фейки? Просвітіть, будь ласка.
andrijk777 написав:Через 5, через 10 років я свого доб'юсь, в мене часу вагон
через 10 він може вже здохне, тут гадати нема сенсу. І взагалі, не треба переоцінювати ворога. Недооцінювати також, але ви прямо обожествляєте росію. Якщо нам дадуть ресурси зафіксувати фронт, коли орки будуть наступати, а просування не буде, то ніхто, навіть упороте пуйло не буде витрачати свої ресурси дарма. Тоді і можна буде говорити про заморозку, яка буде реально тривалою. А до того можете хоч слиною стекти на Трампа - він не зможе зупинити війну.
_hunter написав:А точно деньги на что-то большее есть?
головне, щоб заборони не було. А зброю нададуть, якщо не зараз, то потім. До того ж, я писав не тільки про абрамси. Нептуни і дальнобійні дрони набагато дешевші.
Игнорирование мобилизации женщин тоже непонятно. У нас в батальоне было много женщин, и все справлялись со своими обязанности отлично, думаю лучше мужчин на их должностях. Группа персонала везде должна состоять только из женщин, внимательные, пунктуальные, вежливые, на хрена там держать здоровые мужские лбы. Финансовая служба. Аналогично. Группа ЦВС. Естественно с женами погибших лучше поговорят женщины. Моральное забезпечення. Женщины идеально пристыдят алкаша и дебошира. Повар. Идеально женщины. У нас командир взвода разведки была женщина, кандидат юридических наук. БПЛА - женщины очень внимательны и аккуратны. Медики - святое, медики женщины идеальны. До сих пор вспоминаю, когда я болел воспалением легких, начальница медслужбы мне уколы в попу делала, так нежно, иголочка входила как по маслу, я быстро выздоровел.
Посольство / консульство України - це НЕ територія України
❓Багато запитань / коментарів щодо цього було до попереднього відео, у якому я, з юридичної точки зору, пояснювала чи може посол України у Великій Британії, Валерій Залужний балотуватись в Президенти України.
❗️Немає жодного міжнародного договору, стороною якого є Україна, який би встановлював, що територія посольства / консульства - це територія держави, яку представляє це посольство / консульство. Це стосується не лише України, а й всіх чи більшості інших держав світу.
👉Показовою у цьому випадку є ч.1 ст. 21 Віденської конвенції про дипломатичні відносини, де зазначено, що держава перебування повинна сприяти акредитуючій державі у придбанні на СВОЇЙ території, відповідно до своїх законів, приміщень, необхідних для її представництва, або надати допомогу акредитуючій державі в отриманні приміщень будь-яким іншим способом.
🤯Збити з пантелику може те, що дипломатична установа має право встановлювати на будинку Державний герб України та піднімати Державний прапор, а також положення про дипломатичні імунітети, про посилений режим охорони дипломатичної установи.
🇺🇦Таким чином, дипломати України, які знаходяться, працюють та / або проживають на території відповідних посольств / консульств, не проживають на території України. Однак, положеннями Виборчого кодексу України встановлена фікція, що проживання в Україні для права бути кандидатом на пост Президента України включає в себе і перебування громадян України у встановленому законодавством порядку у відрядженні за межами України в закордонних дипломатичних установах України.
От людина пропонує, як виходити з ситуації. А подивитись пазітівних блохерів - із останніх сил продовжують обсирати та ненавидіти Трампа, як останні три роки.
Востаннє редагувалось Schmit в Суб 22 лют, 2025 00:53, всього редагувалось 1 раз.
thenewepic написав: Взагалі, ви розумієте, за що бореться Україна? А то складається враження, що якби так сталось, що ви опинились в окупаці
це до чого Ви мене агітуєте?)))) Не забагато Ви на себе берете стверджуючи, що знаєте за що бориться Україна? Ви точно точно певні, що солдати поділяють Вашу ідеологію? Не припускаєте , що фронтовики можуть бути схильні до дещо інших форм державного устрою, що там можуть бути популярні крайньоправі ідеології або авторитарні диктатури?) Приміром як гадаєте ті хто тут за введення смертної кари за корупцію в великих розмірах чи проти? Раджу після війни сходити в народ кудись в пивний бар і вести агітацію за ліберальні цінності)
ЛАД написав:Надеюсь, не будете отрицать, что для получения западной помощи Зеленский сделал многое, особенно в 2022-2023.
Получение западной помощи в те года это заслуга ЗСУ и граждан Украины. Зеленский просто наемный работник. Возможно Порошенко как бизнесмен собрал бы больше денег, даже скорее всего собрал больше и на более выгодных условиях. Но опять же это наши предположения. Меня больше волнует ситуация 2025 года, и полное отсутствие у Зеленского-Ермака-Подоляка понимания что делать дальше, докомандовались кварталовцы.
Да, заслуга ЗСУ и граждан Украины. Да, Зеленский просто наемный работник. Как и любой президент. Но со значительно бОльшими правами и ответственностью, чем у любого другого работника в Украине. В том, что Порошенко как бизнесмен собрал бы больше денег, очень сильно сомневаюсь. Деньги и оружие нам давали не на бизнес и не на бизнес-условиях. Тут важнее были другие качества и другое поведение. Да, Зеленскому аплодировали не только (и не столько) как личности, но как представителю сражающегося народа. Но при этом и его личное поведение тоже важно. И тут актёрские качества ему помогали. И форма одежды - без галстука - тоже. И давайте не обобщать - "докомандовались кварталовцы" - кто из "кварталовцев" сейчас в верхушке? Мы говорили о Зеленском. Давайте всё же будем объективнее. А то получается так - успехи благодаря народу и ЗСУ, неудачи - вина Зеленского. А что делать дальше в сегодняшней ситуации непонятно никому. И точно так же было бы не понятно где-нибудь в апреле-мае 2022, может, чуть позже, если бы Запад не решил нам помогать. И война давно закончилась бы. Сегодня я вижу 3 варианта. 1. Трамп сумеет договориться с Путиным и предложит и нам приемлемые условия. 2. Трамп не договорится и продолжит нам помощь, война продолжится. Либо Европа согласует свои позиции и усилит нам помощь, чтобы компенсировать американский отказ от помощи. И, опять же, война продолжится. 3. Трамп не договорится, но помощь нам прекратит, а Европа не захочет/не сможет её увеличить. В этом случае мы сможем по оценкам экспертов воевать где-то полгода, может, немного дольше. Во 2 и 3 вариантах нам придётся продолжать войну (хотя очень не хотелось бы) и надо пытаться как-то её закончить. Хотя без поддержки США (если её так и не будет) это (заключить мир) будет значительно сложнее. Есть ещё вариант, что Трамп договорится с Путиным, полностью наплевав на наши интересы, на совершенно скотских для нас условиях. Тогда либо соглашаться на эти условия, либо это 2-3 вариант. Рустамзаде считает, что Европа вполне может увеличить нам помощь на 30-40 млрд. и мы при этом сможем продолжать воевать так же, как сегодня (на 26 мин.). Но при этом без США полностью исчезает военно-политическая составляющая, возможность американского давления на РФ.
Я сегодня советовал посмотреть видео с Рустамзаде. Он считает, что чисто военного решения в нашей войне нет, ни у одной из сторон нет сил и возможностей добиться решительного превосходства. О военно-политической обстановке он говорить не хотел, сказал только, что сегодня настолько высокая турбулентность, что предсказывать невозможно. На всякий случай ещё раз ссылка - https://www.youtube.com/watch?v=wAsHPt3NbxI.