andrijk777 написав:А я чекаю відповіді на своє конкретне запитання, воно звучало так: Які реальні варіанти закінчення війни з "вічним" Зеленським?
читати вмієш? Я вже написав, що такі самі, як і без Зеленського. Імʼя президента України не має значення.
Типова риторика зеботів "какая разница". Може Медведчука оберемо президентом раз імʼя президента України не має значення. Ні, разніца є. Якби в 2019 обрали Порошенка ситуація була б значно краща. Може перелічити усі фейки які утнув Зеленський? І це ще далеко не кінець! Ще побачимо де ми опинимось коли Зеленський втратить владу.
thenewepic написав:
andrijk777 написав:Тобі навіщо ми воюємо останні 2,5 років? Навіщо ми брали ту допомогу від Байдена? Ви на шо взагалі надієтесь? Надієтесь що путін завтра стане з іншої ноги і змінить вимоги?
я надіюсь, що в якийсь момент путін зрозуміє, що далі війна не має сенсу, він ніколи не зможе дотиснути Україну, обвалити фронт і захопити все, що хоче, тож вирішить, що краще зафіксувати вже отриманий територіальний здобуток, ніж продовжувати бойові дії з ризиком обвалити власну економіку.
Ось у цьому ключова різниця між нами. Ніколи путін такого не зрозуміє. путіну не потрібно нічого "фіксувати" він думає що і так все візьме. "Через 5, через 10 років я свого доб'юсь, в мене часу вагон. Що буде з Україною через 10 років? Хто буде у них воювати? Жінки і діти?" - ось так думає путін, я впевнений. Якщо з Трампом посремось остаточно, то матимемо ще 4 роки війни в кращому випадку. В гіршому - не буду озвучувати. Коротше, хочете вічну війну - ок. Але будь-яка війна колись закінчиться, надіюсь вона закінчиться не під Львовом.
США вийдуть зі спецтрибуналу з розслідування військових злочинів рф — The Telegraph
США дали зрозуміти, що можуть припинити міжнародні зусилля з переслідування росії за вторгнення в Україну
Американські посланці відмовилися називати Росію «агресором» на зустрічі «ключової групи» країн, які готують трибунал за зразком Нюрнберзького, щоб судити Володимира Путіна за його військові злочини.
ЛАД написав:Ни ввести военное положение, ни запретить 18-60 Залужный и Генштаб не могли бы.
Да ну бросьте, спросите у Пиночета как это делается. Причем с учетом шока у жителей Украины и всего мира конца февраля 2022 года приостановление конституции или передача власти военным смотрелось бы органично и было бы воспринято положительно как внутри Украины, так и у ее партнеров. Даже не сомневаюсь. Сейчас понятно это невозможно, да и не нужно.
Скасовані тендери, мільярди в бюджеті, але військові без “броні”: що відбувається () з закупівлями ДОТ?
❗️Держпідприємство “Державний оператор тилу” (ДОТ) мало централізовано забезпечити армію бронежилетами. Але замість цього – провалені тендери, скасовані контракти та понад 100 тисяч “броніків”, яких так і не отримали військові.
💰 3 мільярди гривень – саме стільки грошей не освоїв ДОТ у 2024 році, хоча фінансування було виділене.
🔻 Грудневі тендери на 2 млрд грн скасовані в січні. 🔻 Прямі контракти укладались із сумнівними фірмами, які не змогли виконати поставки. 🔻 Закупівлі бронежилетів перетворились на боротьбу за ринок, а не за реальне забезпечення армії.
📌 Натомість закупівлі зброї та амуніції стали ще більш централізованими, а повноваження очільника ДОТ Арсена Жумаділова – ще ширшими.
💥 Розслідувачі “СтопКору” провели експеримент: протестували бронежилети різних виробників у військовій лабораторії. Всі витримали випробування, але чомусь українські компанії безперешкодно продають спорядження на цивільному ринку, а от армія отримує їх із затримками або зовсім не отримує.
Дефіцит бронежилетів залишається критичним. А розслідувачі вказують: якщо б закупівлі організували ефективніше, щомісяця армія могла б отримувати до 18 500 комплектів.
⚠️ Куди пішли мільярди і чому військові змушені воювати без достатнього захисту?
ЛАД написав:Ни ввести военное положение, ни запретить 18-60 Залужный и Генштаб не могли бы.
Да ну бросьте, спросите у Пиночета как это делается. Причем с учетом шока у жителей Украины и всего мира конца февраля 2022 года приостановление конституции или передача власти военным смотрелось бы органично и было бы воспринято положительно как внутри Украины, так и у ее партнеров. Даже не сомневаюсь. Сейчас понятно это невозможно, да и не нужно.
Пиночет готовил это. И не один день. Я же написал:
Понятно, что все вопросы так или иначе решились бы. Но время было бы потеряно и неразберихи в начале было бы ещё больше.
Не помните, как было в 2014, когда сбежал Янук? Тоже решили. Но какое-то время потеряли. И Залужный не Пиночет. Совсем не уверен, что он взял бы на себя ответственность. Тем более не уверен, что он смог бы так работать с Западом. Надеюсь, не будете отрицать, что для получения западной помощи Зеленский сделал многое, особенно в 2022-2023. Помнится, это вы, вроде бы, признавали.
Украинская крылатая ракета V-1 "Трембіта". Заявляется, что дальность полета — около 150 км, а боевая часть — 20 кг. Но интересно другое: согласно данным () портала "Милитарный", цена ракеты составляет около 4 тысяч долларов.
Как раз цена выстрела с гаубмцы в афгане по курсу 63коп И вес ВВ такой же
ЛАД написав:Надеюсь, не будете отрицать, что для получения западной помощи Зеленский сделал многое, особенно в 2022-2023.
Получение западной помощи в те года это заслуга ЗСУ и граждан Украины. Зеленский просто наемный работник. Возможно Порошенко как бизнесмен собрал бы больше денег, даже скорее всего собрал больше и на более выгодных условиях. Но опять же это наши предположения. Меня больше волнует ситуация 2025 года, и полное отсутствие у Зеленского-Ермака-Подоляка понимания что делать дальше, докомандовались кварталовцы.
freeze написав:Меня больше волнует ситуация 2025 года, и полное отсутствие у Зеленского-Ермака-Подоляка понимания что делать дальше, докомандовались кварталовцы.
Дик наче немає навіть ознак невпевненості у зе-команди стосовно того, що робити далі. Демонструють і розуміння, і впевненість.
якби шантажувала, дозволила б внести у Конституцію згадку про НАТО?
Wirująświatła написав:Но опытный политик мог бы какие то плюшки выторговать взамен на бутофорную лояльность
навіщо бутафорську, якщо в після капітуляції вибору і так не буде? До речі, я просто нагадаю, що путін вважає Україну штучним утворенням, а не державою. На відміну від більшості інших країн пост-СРСР. Тому ми не можемо бути як Грузія, коли достатньо просто не критикувати російське керівництво на міжнародному рівні і не вступати у ворожі військові союзи. Шлях України буде ближчим до білоруського - з повільною інтеграцією у "союзное государство".
andrijk777 написав:Може Медведчука оберемо президентом раз імʼя президента України не має значення
у "вас" обиралка не виросла, а народ України ні Медведчука, ні Бойка не обере. А всі інші грають на патріотичному полі і ніхто з них не був помічений у потаканні росіянам.
andrijk777 написав:Якби в 2019 обрали Порошенка ситуація була б значно краща
так, може щось було б і краще, але глобально - навіть не знаю, у чому б була значуща різниця?
andrijk777 написав:Може перелічити усі фейки які утнув Зеленський?
як це - утнути фейки? Просвітіть, будь ласка.
andrijk777 написав:Через 5, через 10 років я свого доб'юсь, в мене часу вагон
через 10 він може вже здохне, тут гадати нема сенсу. І взагалі, не треба переоцінювати ворога. Недооцінювати також, але ви прямо обожествляєте росію. Якщо нам дадуть ресурси зафіксувати фронт, коли орки будуть наступати, а просування не буде, то ніхто, навіть упороте пуйло не буде витрачати свої ресурси дарма. Тоді і можна буде говорити про заморозку, яка буде реально тривалою. А до того можете хоч слиною стекти на Трампа - він не зможе зупинити війну.
_hunter написав:А точно деньги на что-то большее есть?
головне, щоб заборони не було. А зброю нададуть, якщо не зараз, то потім. До того ж, я писав не тільки про абрамси. Нептуни і дальнобійні дрони набагато дешевші.