Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1282712828128291283012831 ... 15739>
Повідомлення Додано: П'ят 21 лют, 2025 20:48

thenewepic написав:
  andrijk777 написав:А я чекаю відповіді на своє конкретне запитання, воно звучало так:
Які реальні варіанти закінчення війни з "вічним" Зеленським?
читати вмієш? Я вже написав, що такі самі, як і без Зеленського. Імʼя президента України не має значення.

Типова риторика зеботів "какая разница". Може Медведчука оберемо президентом раз імʼя президента України не має значення. :D
Ні, разніца є. Якби в 2019 обрали Порошенка ситуація була б значно краща. Може перелічити усі фейки які утнув Зеленський?
І це ще далеко не кінець! Ще побачимо де ми опинимось коли Зеленський втратить владу.
  thenewepic написав:
  andrijk777 написав:Тобі навіщо ми воюємо останні 2,5 років?
Навіщо ми брали ту допомогу від Байдена?
Ви на шо взагалі надієтесь? Надієтесь що путін завтра стане з іншої ноги і змінить вимоги?
я надіюсь, що в якийсь момент путін зрозуміє, що далі війна не має сенсу, він ніколи не зможе дотиснути Україну, обвалити фронт і захопити все, що хоче, тож вирішить, що краще зафіксувати вже отриманий територіальний здобуток, ніж продовжувати бойові дії з ризиком обвалити власну економіку.

Ось у цьому ключова різниця між нами. Ніколи путін такого не зрозуміє. путіну не потрібно нічого "фіксувати" він думає що і так все візьме.
"Через 5, через 10 років я свого доб'юсь, в мене часу вагон. Що буде з Україною через 10 років? Хто буде у них воювати? Жінки і діти?" - ось так думає путін, я впевнений.
Якщо з Трампом посремось остаточно, то матимемо ще 4 роки війни в кращому випадку. В гіршому - не буду озвучувати.
Коротше, хочете вічну війну - ок. Але будь-яка війна колись закінчиться, надіюсь вона закінчиться не під Львовом.
andrijk777

Подякував: 190 раз.
Подякували: 286 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 21 лют, 2025 20:54

США вийдуть зі спецтрибуналу з розслідування військових злочинів рф — The Telegraph

США дали зрозуміти, що можуть припинити міжнародні зусилля з переслідування росії за вторгнення в Україну

Американські посланці відмовилися називати Росію «агресором» на зустрічі «ключової групи» країн, які готують трибунал за зразком Нюрнберзького, щоб судити Володимира Путіна за його військові злочини.

https://www.telegraph.co.uk/world-news/ ... -tribunal/
Xenon

Подякував: 76 раз.
Подякували: 324 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 21 лют, 2025 20:55

ЛАД написав:Ни ввести военное положение, ни запретить 18-60 Залужный и Генштаб не могли бы.

Да ну бросьте, спросите у Пиночета как это делается.
Причем с учетом шока у жителей Украины и всего мира конца февраля 2022 года приостановление конституции или передача власти военным смотрелось бы органично и было бы воспринято положительно как внутри Украины, так и у ее партнеров. Даже не сомневаюсь. Сейчас понятно это невозможно, да и не нужно.
freeze
4
Форумчанин року

Подякував: 4794 раз.
Подякували: 7757 раз.

Профіль

9
23
5
1
Повідомлення Додано: П'ят 21 лют, 2025 21:04

thenewepic написав:ні, мирний - це повністю мирний.

Думаю, что сторонники Лукашенко абсолютно тоже самое пишут о нас)))
И про мирные протесты, и про лайки в соцсетях, и про ТЦК.
freeze
4
Форумчанин року

Профіль

9
23
5
1
Повідомлення Додано: П'ят 21 лют, 2025 21:04

Скасовані тендери, мільярди в бюджеті, але військові без “броні”: що відбувається (https://www.stopcor.org/ukr/section-uan ... -2025.html) з закупівлями ДОТ?

❗️Держпідприємство “Державний оператор тилу” (ДОТ) мало централізовано забезпечити армію бронежилетами. Але замість цього – провалені тендери, скасовані контракти та понад 100 тисяч “броніків”, яких так і не отримали військові.

💰 3 мільярди гривень – саме стільки грошей не освоїв ДОТ у 2024 році, хоча фінансування було виділене.

🔻 Грудневі тендери на 2 млрд грн скасовані в січні.
🔻 Прямі контракти укладались із сумнівними фірмами, які не змогли виконати поставки.
🔻 Закупівлі бронежилетів перетворились на боротьбу за ринок, а не за реальне забезпечення армії.

📌 Натомість закупівлі зброї та амуніції стали ще більш централізованими, а повноваження очільника ДОТ Арсена Жумаділова – ще ширшими.

💥 Розслідувачі “СтопКору” провели експеримент: протестували бронежилети різних виробників у військовій лабораторії. Всі витримали випробування, але чомусь українські компанії безперешкодно продають спорядження на цивільному ринку, а от армія отримує їх із затримками або зовсім не отримує.

Дефіцит бронежилетів залишається критичним. А розслідувачі вказують: якщо б закупівлі організували ефективніше, щомісяця армія могла б отримувати до 18 500 комплектів.

⚠️ Куди пішли мільярди і чому військові змушені воювати без достатнього захисту?
Wirująświatła

Подякував: 2526 раз.
Подякували: 3510 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: П'ят 21 лют, 2025 21:15

freeze написав:
  ЛАД написав:Ни ввести военное положение, ни запретить 18-60 Залужный и Генштаб не могли бы.

Да ну бросьте, спросите у Пиночета как это делается.
Причем с учетом шока у жителей Украины и всего мира конца февраля 2022 года приостановление конституции или передача власти военным смотрелось бы органично и было бы воспринято положительно как внутри Украины, так и у ее партнеров. Даже не сомневаюсь. Сейчас понятно это невозможно, да и не нужно.

Пиночет готовил это. И не один день.
Я же написал:
Понятно, что все вопросы так или иначе решились бы. Но время было бы потеряно и неразберихи в начале было бы ещё больше.

Не помните, как было в 2014, когда сбежал Янук? Тоже решили. Но какое-то время потеряли.
И Залужный не Пиночет. Совсем не уверен, что он взял бы на себя ответственность. Тем более не уверен, что он смог бы так работать с Западом. Надеюсь, не будете отрицать, что для получения западной помощи Зеленский сделал многое, особенно в 2022-2023. Помнится, это вы, вроде бы, признавали.
ЛАД
2

Подякував: 5372 раз.
Подякували: 4872 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: П'ят 21 лют, 2025 21:22

Wirująświatła написав:
Украинская крылатая ракета V-1 "Трембіта". Заявляется, что дальность полета — около 150 км, а боевая часть — 20 кг. Но интересно другое: согласно данным (https://mil.in.ua/uk/news/pars-predstav ... -trembita/) портала "Милитарный", цена ракеты составляет около 4 тысяч долларов.

Зображення

Как раз цена выстрела с гаубмцы в афгане по курсу 63коп
И вес ВВ такой же
барабашов

Заблокований
Подякував: 295 раз.
Подякували: 364 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 21 лют, 2025 21:25

ЛАД написав:Надеюсь, не будете отрицать, что для получения западной помощи Зеленский сделал многое, особенно в 2022-2023.

Получение западной помощи в те года это заслуга ЗСУ и граждан Украины. Зеленский просто наемный работник. Возможно Порошенко как бизнесмен собрал бы больше денег, даже скорее всего собрал больше и на более выгодных условиях. Но опять же это наши предположения.
Меня больше волнует ситуация 2025 года, и полное отсутствие у Зеленского-Ермака-Подоляка понимания что делать дальше, докомандовались кварталовцы.
freeze
4
Форумчанин року

Профіль

9
23
5
1
Повідомлення Додано: П'ят 21 лют, 2025 21:31

freeze написав:Меня больше волнует ситуация 2025 года, и полное отсутствие у Зеленского-Ермака-Подоляка понимания что делать дальше, докомандовались кварталовцы.

Дик наче немає навіть ознак невпевненості у зе-команди стосовно того, що робити далі.
Демонструють і розуміння, і впевненість.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 21 лют, 2025 21:35

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Wirująświatła написав:а с 2014 не шантажировала?
якби шантажувала, дозволила б внести у Конституцію згадку про НАТО?
  Wirująświatła написав:Но опытный политик мог бы какие то плюшки выторговать взамен на бутофорную лояльность
навіщо бутафорську, якщо в після капітуляції вибору і так не буде? До речі, я просто нагадаю, що путін вважає Україну штучним утворенням, а не державою. На відміну від більшості інших країн пост-СРСР. Тому ми не можемо бути як Грузія, коли достатньо просто не критикувати російське керівництво на міжнародному рівні і не вступати у ворожі військові союзи. Шлях України буде ближчим до білоруського - з повільною інтеграцією у "союзное государство".
  andrijk777 написав:Може Медведчука оберемо президентом раз імʼя президента України не має значення
у "вас" обиралка не виросла, а народ України ні Медведчука, ні Бойка не обере. А всі інші грають на патріотичному полі і ніхто з них не був помічений у потаканні росіянам.
  andrijk777 написав:Якби в 2019 обрали Порошенка ситуація була б значно краща
так, може щось було б і краще, але глобально - навіть не знаю, у чому б була значуща різниця?
  andrijk777 написав:Може перелічити усі фейки які утнув Зеленський?
як це - утнути фейки? Просвітіть, будь ласка.
  andrijk777 написав:Через 5, через 10 років я свого доб'юсь, в мене часу вагон
через 10 він може вже здохне, тут гадати нема сенсу.
І взагалі, не треба переоцінювати ворога. Недооцінювати також, але ви прямо обожествляєте росію. Якщо нам дадуть ресурси зафіксувати фронт, коли орки будуть наступати, а просування не буде, то ніхто, навіть упороте пуйло не буде витрачати свої ресурси дарма. Тоді і можна буде говорити про заморозку, яка буде реально тривалою.
А до того можете хоч слиною стекти на Трампа - він не зможе зупинити війну.
  _hunter написав:А точно деньги на что-то большее есть?
головне, щоб заборони не було. А зброю нададуть, якщо не зараз, то потім. До того ж, я писав не тільки про абрамси. Нептуни і дальнобійні дрони набагато дешевші.
thenewepic

Подякував: 11 раз.
Подякували: 4 раз.

Профіль

#<1 ... 1282712828128291283012831 ... 15739>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Banderlog і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор