Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1296212963129641296512966 ... 14696>
Повідомлення Додано: П'ят 28 лют, 2025 21:56

Відео, як Зеленський покидає Білий Дім
https://t.me/irpingrisha/44782

почему его не провожает Трамп? Шо за спешка? Вокруг куча прессы можно было и с ними пообщаться
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3503 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: П'ят 28 лют, 2025 21:56

Wirująświatła написав:вот тут полное видео. до 2й минуты всё развивается нормально пока Зеленский не начинает спориить с вэнсом
Пару слів, ніби вся інформація викладена...
але є ОДИН малюсінький нюанс , який ставить з голови на ноги...
Першим ПОЧАВ ВЕНС... при чому почав жорстко , провокативно і нахраписто..
і це при тому що я погоджуюсь
1 Перед поїздкою треба було взнати в Трампа не тільки фасон костюма а й колір шкарпеток щоб його витончений смак не пошкодити
2 Для того щоб розібратись з п1-одної маркарової там точно замало

Звідси висновок
Якщо завтра Європа не вибухне ТЕРМІНОВИМИ підтвердженнями що бере на себе частку США- то після-завтра пан Зеленський повинен заявити щось типу
я устал-я ухожу.... і на передвиборчий час(який відбудеться після війни пропоную та нехай навіть Залужному ) в якого вищий рейтинг ніж в мене -прийняти на себе всю повноту влади.. по Указу який я підписую...
Тоді США зайвий раз вякати не будуть , та й європейцям зміна підписальника на виконавця -якось більш з руки.
А битись Україна все одно буде
Друге питання де і чим
На лінії ОРДЛО Хаймарсами і Ф16 чи в лісах Житомирщини і Карпатах шмайсерами і сокирами..
пс
топірець в гуцула це смерть....
budivelnik

Подякував: 291 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: П'ят 28 лют, 2025 21:57

The_Rebel написав:Яке ж Зеленський тупе створіння! Ну переведи ж на жарт, ти ж комік, приверни до себе людей. Макрон зміг до себе привернути Трампа, в т.ч. і жартами, там була дружелюбна обстановка. А тут вийшов як імператор, кричить на всіх. Це у Європі тебе слухають, для США ти президент якогось Зімбабве, а ти сперечаєшся з ним чим втрачаєш бали не тільки адміністрації, а всіх американців. Тупак!
Якщо приїде ні з чим, то нафіг ти туди їхав? Ти що думав внесеш зміни в угоду прямо на підписанні? Чорнилом допишеш гарантії і Трамп підпише? Доки ще є шанс, треба вибачитися і прийти на нову зустріч. Може Маркарова домовиться, минулого разу вже було таке. Недороблений наполеончик, нема слів. Макрон та Стармер стараються для нього, підлизуються до Трампа і він уже після зустрічей з ними зовсім по іншому поговорив, а цей тупак все просрав

Не так. Для інших може виглядати, що США весь час просувало демократичні цінності, а як дійшло діла, то виявилося що воно не краще гопника. Ганьба.
Востаннє редагувалось flyman в П'ят 28 лют, 2025 22:00, всього редагувалось 1 раз.
flyman

Подякував: 1604 раз.
Подякували: 2850 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: П'ят 28 лют, 2025 21:58

The_Rebel написав:Яке ж Зеленський тупе створіння! Ну переведи ж на жарт, ти ж комік, приверни до себе людей. Макрон зміг до себе привернути Трампа, в т.ч. і жартами, там була дружелюбна обстановка. А тут вийшов як імператор, кричить на всіх. Це у Європі тебе слухають, для США ти президент якогось Зімбабве, а ти сперечаєшся з ним чим втрачаєш бали не тільки адміністрації, а всіх американців. Тупак!
Якщо приїде ні з чим, то нафіг ти туди їхав? Ти що думав внесеш зміни в угоду прямо на підписанні? Чорнилом допишеш гарантії і Трамп підпише? Доки ще є шанс, треба вибачитися і прийти на нову зустріч. Може Маркарова домовиться, минулого разу вже було таке. Недороблений наполеончик, нема слів. Макрон та Стармер стараються для нього, підлизуються до Трампа і він уже після зустрічей з ними зовсім по іншому поговорив, а цей тупак все просрав

Може вам не зрозуміло , що нас заставляють підписати вирок самім собі ...

А потім натякнути , ви же самі підписали ....

ЗЕ , я підтримую тебе .

.... навіть коли мені треба буде поїхати звідси...
холява
2
Форумчанин року

Подякував: 4143 раз.
Подякували: 4538 раз.

Профіль

5
22
1
Повідомлення Додано: П'ят 28 лют, 2025 22:00

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Реакция пророссийских форумчан и так понятна ...
Они, наперегонки, начали тащить зраду ..

Но ... у Трампа ничего не получается с завершением войны, как он обещал
И ему был нужен тот, кого назначат виновником, почему у Трампа неполучилось

Зеленский был таким назначен ещё заранее

Путина, назначить таким виновником, Трамп сцится ...
Трамп перед Путин стелится, как ковёр под ногами
pesikot

Подякував: 542 раз.
Подякували: 1259 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: П'ят 28 лют, 2025 22:02

Обозреватель the Guardian Якуб Крупа о ситуации в Белом Доме и о дальнейшей реакции.

▪️Сегодня вечером Зеленский должен был выступить в Институте Хадсона — посмотрим, придет ли он на эту встречу после того, как его визит в Белый дом был прерван.

▪️Ожидается, что в воскресенье он прибудет в Лондон для дальнейших переговоров с европейскими лидерами, где представит им абсолютно неотфильтрованный отчет о переговорах с Трампом.

▪️Мы можем только догадываться, что он собирается сказать.
Wirująświatła

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: П'ят 28 лют, 2025 22:06

холява написав:ЗЕ , я підтримую тебе .
Що сталось - те сталось..
Хоч я й не підтримував Зеленського .. але їхати нікуди , тому тут Залишусь...
І якщо в ЗСУ я проживу пів-дня і безтолку , то в себе дома довше і з десятком москальських жмуриків на совісті.( а як повезе то й більше)
budivelnik

Подякував: 291 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: П'ят 28 лют, 2025 22:07

холява написав:

ЗЕ , я підтримую тебе .

Можливо. Але тоді не треба було і їхати, або продовжувати торгуватися, або вийти з угоди, або дочекатися доки США самим не набридне і вони вийдуть. А зараз виходить гості зібралися на весілля, ресторан замовлений, кожен з них запланував свій вечір, підготував подарунки молодим. А молодиця каже я ще подумаю, може й кращого знайду
The_Rebel

Подякував: 98 раз.
Подякували: 197 раз.

Профіль

2
1
Повідомлення Додано: П'ят 28 лют, 2025 22:08

нерадушный приём

Зображення
Wirująświatła

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: П'ят 28 лют, 2025 22:10

The_Rebel написав:
  холява написав:

ЗЕ , я підтримую тебе .

Можливо. Але тоді не треба було і їхати, або продовжувати торгуватися, або вийти з угоди, або дочекатися доки США самим не набридне і вони вийдуть. А зараз виходить гості зібралися на весілля, ресторан замовлений, кожен з них запланував свій вечір, підготував подарунки молодим. А молодиця каже я ще подумаю, може й кращого знайду

НЕ ЇХАТИ ?

... та ви що ?
Ви перший би сказали що що він спотворив перемовини між країнами ...
холява
2
Форумчанин року

Подякував: 4143 раз.
Подякували: 4538 раз.

Профіль

5
22
1
  #<1 ... 1296212963129641296512966 ... 14696>
Форум:
+ Додати