Wirująświatła написав:вот тут полное видео. до 2й минуты всё развивается нормально пока Зеленский не начинает спориить с вэнсом
Пару слів, ніби вся інформація викладена... але є ОДИН малюсінький нюанс , який ставить з голови на ноги... Першим ПОЧАВ ВЕНС... при чому почав жорстко , провокативно і нахраписто.. і це при тому що я погоджуюсь 1 Перед поїздкою треба було взнати в Трампа не тільки фасон костюма а й колір шкарпеток щоб його витончений смак не пошкодити 2 Для того щоб розібратись з п1-одної маркарової там точно замало
Звідси висновок Якщо завтра Європа не вибухне ТЕРМІНОВИМИ підтвердженнями що бере на себе частку США- то після-завтра пан Зеленський повинен заявити щось типу я устал-я ухожу.... і на передвиборчий час(який відбудеться після війни пропоную та нехай навіть Залужному ) в якого вищий рейтинг ніж в мене -прийняти на себе всю повноту влади.. по Указу який я підписую... Тоді США зайвий раз вякати не будуть , та й європейцям зміна підписальника на виконавця -якось більш з руки. А битись Україна все одно буде Друге питання де і чим На лінії ОРДЛО Хаймарсами і Ф16 чи в лісах Житомирщини і Карпатах шмайсерами і сокирами.. пс топірець в гуцула це смерть....
The_Rebel написав:Яке ж Зеленський тупе створіння! Ну переведи ж на жарт, ти ж комік, приверни до себе людей. Макрон зміг до себе привернути Трампа, в т.ч. і жартами, там була дружелюбна обстановка. А тут вийшов як імператор, кричить на всіх. Це у Європі тебе слухають, для США ти президент якогось Зімбабве, а ти сперечаєшся з ним чим втрачаєш бали не тільки адміністрації, а всіх американців. Тупак! Якщо приїде ні з чим, то нафіг ти туди їхав? Ти що думав внесеш зміни в угоду прямо на підписанні? Чорнилом допишеш гарантії і Трамп підпише? Доки ще є шанс, треба вибачитися і прийти на нову зустріч. Може Маркарова домовиться, минулого разу вже було таке. Недороблений наполеончик, нема слів. Макрон та Стармер стараються для нього, підлизуються до Трампа і він уже після зустрічей з ними зовсім по іншому поговорив, а цей тупак все просрав
Не так. Для інших може виглядати, що США весь час просувало демократичні цінності, а як дійшло діла, то виявилося що воно не краще гопника. Ганьба.
Востаннє редагувалось flyman в П'ят 28 лют, 2025 22:00, всього редагувалось 1 раз.
The_Rebel написав:Яке ж Зеленський тупе створіння! Ну переведи ж на жарт, ти ж комік, приверни до себе людей. Макрон зміг до себе привернути Трампа, в т.ч. і жартами, там була дружелюбна обстановка. А тут вийшов як імператор, кричить на всіх. Це у Європі тебе слухають, для США ти президент якогось Зімбабве, а ти сперечаєшся з ним чим втрачаєш бали не тільки адміністрації, а всіх американців. Тупак! Якщо приїде ні з чим, то нафіг ти туди їхав? Ти що думав внесеш зміни в угоду прямо на підписанні? Чорнилом допишеш гарантії і Трамп підпише? Доки ще є шанс, треба вибачитися і прийти на нову зустріч. Може Маркарова домовиться, минулого разу вже було таке. Недороблений наполеончик, нема слів. Макрон та Стармер стараються для нього, підлизуються до Трампа і він уже після зустрічей з ними зовсім по іншому поговорив, а цей тупак все просрав
Може вам не зрозуміло , що нас заставляють підписати вирок самім собі ...
А потім натякнути , ви же самі підписали ....
ЗЕ , я підтримую тебе .
.... навіть коли мені треба буде поїхати звідси...
Обозреватель the Guardian Якуб Крупа о ситуации в Белом Доме и о дальнейшей реакции.
▪️Сегодня вечером Зеленский должен был выступить в Институте Хадсона — посмотрим, придет ли он на эту встречу после того, как его визит в Белый дом был прерван.
▪️Ожидается, что в воскресенье он прибудет в Лондон для дальнейших переговоров с европейскими лидерами, где представит им абсолютно неотфильтрованный отчет о переговорах с Трампом.
▪️Мы можем только догадываться, что он собирается сказать.
холява написав:ЗЕ , я підтримую тебе . .... навіть коли мені треба буде поїхати звідси...
Що сталось - те сталось.. Хоч я й не підтримував Зеленського .. але їхати нікуди , тому тут Залишусь... І якщо в ЗСУ я проживу пів-дня і безтолку , то в себе дома довше і з десятком москальських жмуриків на совісті.( а як повезе то й більше)
ЗЕ , я підтримую тебе .
Можливо. Але тоді не треба було і їхати, або продовжувати торгуватися, або вийти з угоди, або дочекатися доки США самим не набридне і вони вийдуть. А зараз виходить гості зібралися на весілля, ресторан замовлений, кожен з них запланував свій вечір, підготував подарунки молодим. А молодиця каже я ще подумаю, може й кращого знайду
ЗЕ , я підтримую тебе .
Можливо. Але тоді не треба було і їхати, або продовжувати торгуватися, або вийти з угоди, або дочекатися доки США самим не набридне і вони вийдуть. А зараз виходить гості зібралися на весілля, ресторан замовлений, кожен з них запланував свій вечір, підготував подарунки молодим. А молодиця каже я ще подумаю, може й кращого знайду
НЕ ЇХАТИ ?
... та ви що ? Ви перший би сказали що що він спотворив перемовини між країнами ...