|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: П'ят 28 лют, 2025 20:56
Wirująświatła написав:вот тут полное видео. до 2й минуты всё развивается нормально пока Зеленский не начинает спориить с вэнсом
Пару слів, ніби вся інформація викладена... але є ОДИН малюсінький нюанс , який ставить з голови на ноги... Першим ПОЧАВ ВЕНС... при чому почав жорстко , провокативно і нахраписто.. і це при тому що я погоджуюсь 1 Перед поїздкою треба було взнати в Трампа не тільки фасон костюма а й колір шкарпеток щоб його витончений смак не пошкодити 2 Для того щоб розібратись з п1-одної маркарової там точно замало Звідси висновок Якщо завтра Європа не вибухне ТЕРМІНОВИМИ підтвердженнями що бере на себе частку США- то після-завтра пан Зеленський повинен заявити щось типу я устал-я ухожу.... і на передвиборчий час(який відбудеться після війни пропоную та нехай навіть Залужному ) в якого вищий рейтинг ніж в мене -прийняти на себе всю повноту влади.. по Указу який я підписую... Тоді США зайвий раз вякати не будуть , та й європейцям зміна підписальника на виконавця -якось більш з руки. А битись Україна все одно буде Друге питання де і чим На лінії ОРДЛО Хаймарсами і Ф16 чи в лісах Житомирщини і Карпатах шмайсерами і сокирами.. пс топірець в гуцула це смерть....
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 293 раз.
- Подякували: 3000 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: П'ят 28 лют, 2025 20:57
The_Rebel написав:Яке ж Зеленський тупе створіння! Ну переведи ж на жарт, ти ж комік, приверни до себе людей. Макрон зміг до себе привернути Трампа, в т.ч. і жартами, там була дружелюбна обстановка. А тут вийшов як імператор, кричить на всіх. Це у Європі тебе слухають, для США ти президент якогось Зімбабве, а ти сперечаєшся з ним чим втрачаєш бали не тільки адміністрації, а всіх американців. Тупак! Якщо приїде ні з чим, то нафіг ти туди їхав? Ти що думав внесеш зміни в угоду прямо на підписанні? Чорнилом допишеш гарантії і Трамп підпише? Доки ще є шанс, треба вибачитися і прийти на нову зустріч. Може Маркарова домовиться, минулого разу вже було таке. Недороблений наполеончик, нема слів. Макрон та Стармер стараються для нього, підлизуються до Трампа і він уже після зустрічей з ними зовсім по іншому поговорив, а цей тупак все просрав
Не так. Для інших може виглядати, що США весь час просувало демократичні цінності, а як дійшло діла, то виявилося що воно не краще гопника. Ганьба.
Востаннє редагувалось flyman в П'ят 28 лют, 2025 21:00, всього редагувалось 1 раз.
-
flyman
-
-
- Подякував: 1618 раз.
- Подякували: 2868 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: П'ят 28 лют, 2025 20:58
The_Rebel написав:Яке ж Зеленський тупе створіння! Ну переведи ж на жарт, ти ж комік, приверни до себе людей. Макрон зміг до себе привернути Трампа, в т.ч. і жартами, там була дружелюбна обстановка. А тут вийшов як імператор, кричить на всіх. Це у Європі тебе слухають, для США ти президент якогось Зімбабве, а ти сперечаєшся з ним чим втрачаєш бали не тільки адміністрації, а всіх американців. Тупак! Якщо приїде ні з чим, то нафіг ти туди їхав? Ти що думав внесеш зміни в угоду прямо на підписанні? Чорнилом допишеш гарантії і Трамп підпише? Доки ще є шанс, треба вибачитися і прийти на нову зустріч. Може Маркарова домовиться, минулого разу вже було таке. Недороблений наполеончик, нема слів. Макрон та Стармер стараються для нього, підлизуються до Трампа і він уже після зустрічей з ними зовсім по іншому поговорив, а цей тупак все просрав
Може вам не зрозуміло , що нас заставляють підписати вирок самім собі ... А потім натякнути , ви же самі підписали .... ЗЕ , я підтримую тебе . .... навіть коли мені треба буде поїхати звідси...
-
холява
-
2
- Форумчанин року
-
- Подякував: 4144 раз.
- Подякували: 4538 раз.
-
-
Профіль
-
-
5
22
1
Додано: П'ят 28 лют, 2025 21:00
Реакция пророссийских форумчан и так понятна ... Они, наперегонки, начали тащить зраду ..
Но ... у Трампа ничего не получается с завершением войны, как он обещал И ему был нужен тот, кого назначат виновником, почему у Трампа неполучилось
Зеленский был таким назначен ещё заранее
Путина, назначить таким виновником, Трамп сцится ... Трамп перед Путин стелится, как ковёр под ногами
-
pesikot
-
-
- Подякував: 546 раз.
- Подякували: 1260 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: П'ят 28 лют, 2025 21:02
Обозреватель the Guardian Якуб Крупа о ситуации в Белом Доме и о дальнейшей реакции.
▪️Сегодня вечером Зеленский должен был выступить в Институте Хадсона — посмотрим, придет ли он на эту встречу после того, как его визит в Белый дом был прерван.
▪️Ожидается, что в воскресенье он прибудет в Лондон для дальнейших переговоров с европейскими лидерами, где представит им абсолютно неотфильтрованный отчет о переговорах с Трампом.
▪️Мы можем только догадываться, что он собирается сказать.
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2526 раз.
- Подякували: 3510 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: П'ят 28 лют, 2025 21:06
холява написав:ЗЕ , я підтримую тебе . .... навіть коли мені треба буде поїхати звідси...
Що сталось - те сталось.. Хоч я й не підтримував Зеленського .. але їхати нікуди , тому тут Залишусь... І якщо в ЗСУ я проживу пів-дня і безтолку , то в себе дома довше і з десятком москальських жмуриків на совісті.( а як повезе то й більше)
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 293 раз.
- Подякували: 3000 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: П'ят 28 лют, 2025 21:07
холява написав: The_Rebel написав:Яке ж Зеленський тупе створіння! Ну переведи ж на жарт, ти ж комік, приверни до себе людей. Макрон зміг до себе привернути Трампа, в т.ч. і жартами, там була дружелюбна обстановка. А тут вийшов як імператор, кричить на всіх. Це у Європі тебе слухають, для США ти президент якогось Зімбабве, а ти сперечаєшся з ним чим втрачаєш бали не тільки адміністрації, а всіх американців. Тупак! Якщо приїде ні з чим, то нафіг ти туди їхав? Ти що думав внесеш зміни в угоду прямо на підписанні? Чорнилом допишеш гарантії і Трамп підпише? Доки ще є шанс, треба вибачитися і прийти на нову зустріч. Може Маркарова домовиться, минулого разу вже було таке. Недороблений наполеончик, нема слів. Макрон та Стармер стараються для нього, підлизуються до Трампа і він уже після зустрічей з ними зовсім по іншому поговорив, а цей тупак все просрав
Може вам не зрозуміло , що нас заставляють підписати вирок самім собі ... А потім натякнути , ви же самі підписали .... ЗЕ , я підтримую тебе . .... навіть коли мені треба буде поїхати звідси...
Можливо. Але тоді не треба було і їхати, або продовжувати торгуватися, або вийти з угоди, або дочекатися доки США самим не набридне і вони вийдуть. А зараз виходить гості зібралися на весілля, ресторан замовлений, кожен з них запланував свій вечір, підготував подарунки молодим. А молодиця каже я ще подумаю, може й кращого знайду
-
The_Rebel
-
-
- Подякував: 123 раз.
- Подякували: 220 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: П'ят 28 лют, 2025 21:08
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2526 раз.
- Подякували: 3510 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: П'ят 28 лют, 2025 21:10
The_Rebel написав: холява написав: The_Rebel написав:Яке ж Зеленський тупе створіння! Ну переведи ж на жарт, ти ж комік, приверни до себе людей. Макрон зміг до себе привернути Трампа, в т.ч. і жартами, там була дружелюбна обстановка. А тут вийшов як імператор, кричить на всіх. Це у Європі тебе слухають, для США ти президент якогось Зімбабве, а ти сперечаєшся з ним чим втрачаєш бали не тільки адміністрації, а всіх американців. Тупак! Якщо приїде ні з чим, то нафіг ти туди їхав? Ти що думав внесеш зміни в угоду прямо на підписанні? Чорнилом допишеш гарантії і Трамп підпише? Доки ще є шанс, треба вибачитися і прийти на нову зустріч. Може Маркарова домовиться, минулого разу вже було таке. Недороблений наполеончик, нема слів. Макрон та Стармер стараються для нього, підлизуються до Трампа і він уже після зустрічей з ними зовсім по іншому поговорив, а цей тупак все просрав
Можливо. Але тоді не треба було і їхати, або продовжувати торгуватися, або вийти з угоди, або дочекатися доки США самим не набридне і вони вийдуть. А зараз виходить гості зібралися на весілля, ресторан замовлений, кожен з них запланував свій вечір, підготував подарунки молодим. А молодиця каже я ще подумаю, може й кращого знайду
НЕ ЇХАТИ ? ... та ви що ? Ви перший би сказали що що він спотворив перемовини між країнами ...
-
холява
-
2
- Форумчанин року
-
- Подякував: 4144 раз.
- Подякували: 4538 раз.
-
-
Профіль
-
-
5
22
1
Додано: П'ят 28 лют, 2025 21:11
Wirująświatła написав:До того, как Зеленский ушел, президенты успели еще пообщаться с прессой. Касательно долгосрочных гарантий безопасности для Украины Трамп сказал: «Думаю, когда мы заключим соглашение, вероятность того, что они не станут воевать снова, — 95%. Я говорил с президентом Путиным, и я уверен, что они настроены очень серьёзно. И если мы заключим сделку… Мы говорим о безопасности, но дайте мне сперва заключить сделку! Прямо сейчас меня не волнует безопасность, мы должны заключить сделку. На прошлой неделе две тысячи солдат погибли с обеих сторон. Две тысячи. Пока мы тут сидим и разговариваем, в людей стреляют, и они умирают. Это не американские солдаты, это российские и украинские солдаты — и мы хотим это остановить».
«Это невероятный договор для Украины, потому что мы инвестируем много в эту страну. То, что у них есть, есть не у очень многих», — добавил Трамп.
«Мы заключили сделку, вот что изменилось сегодня», — заключил Трамп.
Обидно, досадно, но ладно.. Наш - молодой, вспыльчивый, шо поделать. Было бы неплохо, если б он извинился перед Трампом. Надо ему пословицу напомнить: покірне телятко двох мамок смокче. А Трамп сам захотел стать миротворцем, никто за язык не тянул (мир за 24 часа) - тяжко, но надо выполнять, шоб не стать посмешищем на весь мир.
-
fler
-
-
- Подякував: 1213 раз.
- Подякували: 1338 раз.
-
-
Профіль
-
-
|