stm написав:который никогда не будет бороться даже с банком за свои права, читая эти самые законы публичного договора.
якщо це все не зупиниться. то коли небуть жінок теж загонять під плінтус, і коли вас спакують в демографічний бусик щоб замутити зародження свіжомого моб.ресурсу, я теж вам почну нести маячню про закони
Я плакать не буду: решение извечное бей-беги, без возможности для решающего знать на 100% результат.
А щодо вашого питання - так, доводилось керувати людьми. Навіть, в ЗСУ траплялось так, що командир каже - "я на 2год відлучусь, а Успіх - за старшого!"
Vadim_ написав:А чьому я/ми повинні кудись виїзджати , може ви виїдете з України кудись і візьмете з собою те кодло?
Тут чувак писав, що хоче відмовитись від захисту (ЗСУ).
Вже після того, як скористався цим захистом по повній на початку 22р...
І крім нього є мільйони таки відмовників в Україні.
І це питання було до них всіх...
Чому скористались захистом, якщо не планували платити?
І до “емігрантів” теж будуть питання.
Чому користуєтесь захистом своїх нових країн, якщо не плануєте платити? 🤔
А що там з 9 мільйонами виїхавших, 6 мл на окупованих теріторіях? Про втративших все та мертвих поки не будемо. Їм заплатити не бажаєте за не оказані послуги? Чи там "форс мажор"?
stm написав:который никогда не будет бороться даже с банком за свои права, читая эти самые законы публичного договора.
якщо це все не зупиниться. то коли небуть жінок теж загонять під плінтус, і коли вас спакують в демографічний бусик щоб замутити зародження свіжомого моб.ресурсу, я теж вам почну нести маячню про закони
Я плакать не буду: решение извечное бей-беги, без возможности для решающего знать на 100% результат.
Согласна, я в этом ролике с хвостиком и перьями. Но вот результат: конкретно Вы купивший на падающем рынке квартиру под сдачу до сих пор ждёте, я задала вопрос ЄДРПОУ в договоре. Я с перьями, занимаюсь и хнёй и активами, чем заняты Вы? Активов/кредитов у меня за эти 3 года пиздеца настолько уже, что я матерюсь и хочу просто на пляж с ромом и пиратами )))
stm написав:Вы купивший на падающем рынке квартиру под сдачу до сих пор ждёте
Так немає інших варіантів, крім чекати! Важелі впливу на забудовника під час війни(тобто форс-мажору) - не те що мізерні, а мікроскопічні, чи навіть, взагалі, відсутні!
stm написав:я задала вопрос ЄДРПОУ в договоре
Якщо банкрот - біда, а не банкрот - знову чекаємо))
stm написав:чем заняты Вы?
Сім'єю. Але одиноким вовчицям(як і одиноким вовкам-хотабам) важко зрозуміти, що це таке))