Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1330913310133111331213313 ... 14587>
Повідомлення Додано: Чет 20 бер, 2025 22:12

Letusrock написав:
  M-Audio написав:От тоді так, можна було б вважати, що оборона країни -- справа всього українського народу. А так, як зараз, коли то чиста лотерея, в якій комусь не пощастило більше, і втрачене все, а комусь і дійсно пощастило, і ще й додатковий заробіток є, а треті взагалі привельована недоторкана каста -- то це вже не про загальний обов'язок.

низи вже нагнули, тепер була б політична воля нагнути верхи (самих себе), то середина б підтянулась, бо нікуди діватись.
Уявляєте щоденні новини, а-ля "Яценюк віддав свій маєток в Конча-Заспі в якості реабілітаційного центру", "Резніков відкрив птахофабрику і продає яйця на фронт по 17 копійок", "син Ахметова пропав безвісти під час штурму посадки", "Портніков загинув, кинувшись з гранатою під танк (з криком Слaва Usaid!)"
Але цього небуде))
"Воювати будуть не только лишь все"(с)

про Портнікова уявляю. а Letusrock уявляю лише з відірваною рукою, коли пропонували зайти до ТЦК :lol:
Shaman

Подякував: 770 раз.
Подякували: 1629 раз.

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Чет 20 бер, 2025 22:14

й Hotab лише оригінали особисто в руки 8)

пропоную ще варіант - Vadim_, Hotab покаже оригінали в найближчому до тебе ТЦК :lol:
Shaman

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Чет 20 бер, 2025 22:16

sergey_stasyuk555 написав:
  stm написав:Т.е. примусова в законодательстве отсутствует, есть просто мобилизация.

це чергова твоя брехня.

Лицемерство, не перескакивайте. В законодательстве нет словосочетания "примусова" есть понятие "мобилизация", как нет понятия "бусификация". Это важно, не вам конечно, но в судах очень прям важно.
stm

Подякував: 73 раз.
Подякували: 680 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 20 бер, 2025 22:18

Re: Напад росії і білорусі на Україну

а тим часом у світі
Китай почав розслідування через продаж портів Панамського каналу США – WSJ
За словами джерел видання керівництво Сі Цзіньпіна було обурене тим, що угоду вартістю 22,8 млрд дол уклали без погодження з Пекіном. Вони повідомляють, що китайська влада хотіла використати цей актив як важіль впливу в переговорах зі США. Раніше уряд Китаю публічно заявив, що угода є "зрадою китайського народу".

Кілька китайських регуляторних органів отримали доручення вивчити угоду та з'ясувати, як можна перешкодити її реалізації.

тут що не речення, то про вільну економіку та надійне партнерство :lol:
Востаннє редагувалось Shaman в Чет 20 бер, 2025 22:19, всього редагувалось 1 раз.
Shaman

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Чет 20 бер, 2025 22:22

Water написав:
  stm написав:Украинцы или иранцы указывают в свидетельстве немецком о рождении имя ребенка, родителей. Далее в посольстве той страны, которую сочтут нужным родители делается апостиль свидетельства и гражданин вносится в реестр. С этого момента поздравляю нового гражданина страны по гражданству родителя. Можно и 2 посольства.

Тобто у майбутньому можна буть напівшишечки українцем, у випадку нового шухера іранцем і ваащє я народився у німеччині. :shock:
PS: Підказувать не буду, хай як хочуть, я їхню дочку мало знаю.

Принимая гражданство или гражданства во взрослом возрасте вы принимаете и некоторые обязанности гражданина. На сегодня если у одного из родителей нет паспорта гражданина Германии, то ребенок идёт как вклейка в мамыной или папиной биометрике. Что бы эту вклейку получить надо обратиться со свидетельством о рождении выданном в Германии в консульство для получения вклейки или паспорта загран.образца. подозреваю автоматическую поставку на учёт в реестр страны обращения. Ребёнок не немецкий гражданин на сегодня.
stm

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 20 бер, 2025 22:23

АндрейМ написав:Згідно Конституції вона зобов'язана. На якій підставі закон звільняє її від виконання обов'язку я зрозуміти не можу.

Якщо ви не можете зрозуміти прочитане (я ж сподіваюся, що ви читали Закон), то які претензії до stm? Чи ви вирішили, що вона мусить вам розтлумачити? )))
  АндрейМ написав:
  stm написав:Вы кстати можете себе визуально представить его счастливую жену? У меня картинка о женщине с сильными руками переберающей карбюратор только выходит придумать...

..Учитывая отсутствие образования, неудивительно что Вы тут пишите...

Особисто мене знання stm приємно вражають, як і широта її світогляду, і глибина мислення. А враховуючи те, що ви тут пишите, про вашу освіту висновки зовсім невтішні. Вашій дружині я співчуваю, не пощастило жінці.
Востаннє редагувалось fler в Чет 20 бер, 2025 22:29, всього редагувалось 1 раз.
fler

Подякував: 1213 раз.
Подякували: 1338 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 20 бер, 2025 22:23

тобто якщо ТЦКшники дуже переймаються, то це добровільна? їх це завжди дуже хвилює, це ухилянтам на все пофіг :lol:

а де відповідь на питання
  stm написав:Могу я уточнить, мобилизация должна проходить для защиты государства?
Shaman

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Чет 20 бер, 2025 22:31

fler написав:
  АндрейМ написав:
  stm написав:Вы кстати можете себе визуально представить его счастливую жену? У меня картинка о женщине с сильными руками переберающей карбюратор только выходит придумать...

..Учитывая отсутствие образования, неудивительно что Вы тут пишите...

Особисто мене знання stm приємно вражають, як і широта її світогляду, і глибина мислення. А враховуючи те, що ви тут пишите, про вашу освіту висновки зовсім невтішні. Вашій дружині я співчуваю, не пощастило жінці.

враховуючи світогляд, то там Партнер А та Партнер П :D й з великою вірогідністю АндрейМ таки партнер П - тому йому так прикро :lol:
Востаннє редагувалось Shaman в Чет 20 бер, 2025 22:36, всього редагувалось 1 раз.
Shaman

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Чет 20 бер, 2025 22:42

Сергей, не отвлекайтесь от меня пожалуйста. Продолжим, примусова в законодательстве нет, мобилизация есть и она может проходить. На кого возложены функциональные обязанности по мобилизации населения? Законодательно, пожалуйста. Без "бусификаций" - это народный фольклор. Законодательных норм у stm нет, что бы отправить АндреяМ на фронт до тех пор, пока она не пойдёт в ТЦК, согласны?
stm

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 20 бер, 2025 22:45

Shaman
особисті можна закрити? :shock:

Я сам не звертав раніше уваги, що у нього нема там кнопочки))
Раніше ж була, я ж йому пропонував перегляд)) Він відмовився))

АндрейМ

Згідно Конституції вона зобов'язана

Разом з вашими неповнолітніми дітьми в одній траншеї, вірно? :lol:
Там же нічого в конституції про виключення для дітей нема, так? 😅
Востаннє редагувалось Hotab в Чет 20 бер, 2025 22:54, всього редагувалось 4 разів.
Hotab

Подякував: 402 раз.
Подякували: 2441 раз.

Профіль

3
3
2
  #<1 ... 1330913310133111331213313 ... 14587>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти