M-Audio написав:От тоді так, можна було б вважати, що оборона країни -- справа всього українського народу. А так, як зараз, коли то чиста лотерея, в якій комусь не пощастило більше, і втрачене все, а комусь і дійсно пощастило, і ще й додатковий заробіток є, а треті взагалі привельована недоторкана каста -- то це вже не про загальний обов'язок.
низи вже нагнули, тепер була б політична воля нагнути верхи (самих себе), то середина б підтянулась, бо нікуди діватись. Уявляєте щоденні новини, а-ля "Яценюк віддав свій маєток в Конча-Заспі в якості реабілітаційного центру", "Резніков відкрив птахофабрику і продає яйця на фронт по 17 копійок", "син Ахметова пропав безвісти під час штурму посадки", "Портніков загинув, кинувшись з гранатою під танк (з криком Слaва Usaid!)" Але цього небуде)) "Воювати будуть не только лишь все"(с)
про Портнікова уявляю. а Letusrock уявляю лише з відірваною рукою, коли пропонували зайти до ТЦК
stm написав:Т.е. примусова в законодательстве отсутствует, есть просто мобилизация.
це чергова твоя брехня.
Лицемерство, не перескакивайте. В законодательстве нет словосочетания "примусова" есть понятие "мобилизация", как нет понятия "бусификация". Это важно, не вам конечно, но в судах очень прям важно.
За словами джерел видання керівництво Сі Цзіньпіна було обурене тим, що угоду вартістю 22,8 млрд дол уклали без погодження з Пекіном. Вони повідомляють, що китайська влада хотіла використати цей актив як важіль впливу в переговорах зі США. Раніше уряд Китаю публічно заявив, що угода є "зрадою китайського народу".
Кілька китайських регуляторних органів отримали доручення вивчити угоду та з'ясувати, як можна перешкодити її реалізації.
тут що не речення, то про вільну економіку та надійне партнерство
Востаннє редагувалось Shaman в Чет 20 бер, 2025 22:19, всього редагувалось 1 раз.
stm написав:Украинцы или иранцы указывают в свидетельстве немецком о рождении имя ребенка, родителей. Далее в посольстве той страны, которую сочтут нужным родители делается апостиль свидетельства и гражданин вносится в реестр. С этого момента поздравляю нового гражданина страны по гражданству родителя. Можно и 2 посольства.
Тобто у майбутньому можна буть напівшишечки українцем, у випадку нового шухера іранцем і ваащє я народився у німеччині. PS: Підказувать не буду, хай як хочуть, я їхню дочку мало знаю.
Принимая гражданство или гражданства во взрослом возрасте вы принимаете и некоторые обязанности гражданина. На сегодня если у одного из родителей нет паспорта гражданина Германии, то ребенок идёт как вклейка в мамыной или папиной биометрике. Что бы эту вклейку получить надо обратиться со свидетельством о рождении выданном в Германии в консульство для получения вклейки или паспорта загран.образца. подозреваю автоматическую поставку на учёт в реестр страны обращения. Ребёнок не немецкий гражданин на сегодня.
АндрейМ написав:Згідно Конституції вона зобов'язана. На якій підставі закон звільняє її від виконання обов'язку я зрозуміти не можу.
Якщо ви не можете зрозуміти прочитане (я ж сподіваюся, що ви читали Закон), то які претензії до stm? Чи ви вирішили, що вона мусить вам розтлумачити? )))
АндрейМ написав:
stm написав:Вы кстати можете себе визуально представить его счастливую жену? У меня картинка о женщине с сильными руками переберающей карбюратор только выходит придумать...
..Учитывая отсутствие образования, неудивительно что Вы тут пишите...
Особисто мене знання stm приємно вражають, як і широта її світогляду, і глибина мислення. А враховуючи те, що ви тут пишите, про вашу освіту висновки зовсім невтішні. Вашій дружині я співчуваю, не пощастило жінці.
Востаннє редагувалось fler в Чет 20 бер, 2025 22:29, всього редагувалось 1 раз.
stm написав:Вы кстати можете себе визуально представить его счастливую жену? У меня картинка о женщине с сильными руками переберающей карбюратор только выходит придумать...
..Учитывая отсутствие образования, неудивительно что Вы тут пишите...
Особисто мене знання stm приємно вражають, як і широта її світогляду, і глибина мислення. А враховуючи те, що ви тут пишите, про вашу освіту висновки зовсім невтішні. Вашій дружині я співчуваю, не пощастило жінці.
враховуючи світогляд, то там Партнер А та Партнер П й з великою вірогідністю АндрейМ таки партнер П - тому йому так прикро
Востаннє редагувалось Shaman в Чет 20 бер, 2025 22:36, всього редагувалось 1 раз.
Сергей, не отвлекайтесь от меня пожалуйста. Продолжим, примусова в законодательстве нет, мобилизация есть и она может проходить. На кого возложены функциональные обязанности по мобилизации населения? Законодательно, пожалуйста. Без "бусификаций" - это народный фольклор. Законодательных норм у stm нет, что бы отправить АндреяМ на фронт до тех пор, пока она не пойдёт в ТЦК, согласны?