Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1340613407134081340913410 ... 14514>
Повідомлення Додано: Нед 30 бер, 2025 00:54

sergey_stasyuk555 написав:
  budivelnik написав:якщо продав сигарет на 1000 , то націнки там 60 грн(купив за 940) і ці 60 грн йдуть виключно на зарплату і податки з зарплати , тобто 35 грн на руки , 25грн податки

25 грн. з 1000 це 2,5%, про які 50% ти тут розпинаєшся?
фоп неважливо іт чи ні - платить 6% з ОБОРОТУ.
Вже одному пояснюював
Є ФОП наприклад інтернет магазин
Купив на 100 продав на 130 , заплатив з 130 -6%=7,8 грн=35% від того що заробив податків
Є фоп айті - в нього затратної частини немає , тому для айті 6% це 6%
і той і той на єдиному 3-ї групи

Зрозумів?
Мене ж не розмір відсотків хвилює
я відштовхуюсь від оподаткування того що людина отримує за свою роботу на руки
тому
10млн населення України платить 45% від того що отримало
Айтішники платять 6%
тепер зрозумів?
budivelnik

Подякував: 291 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 30 бер, 2025 00:56

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Shaman написав:дивіться, навіть серед форумчан трапляються люди, які не згодні з оцінкою срср. в Харкові таких - до 50%

Дивіться шаман, Ви написали дуже гарний пост, все розписали, роз'яснили - ну реально топ.

Додам тільки що про совок я знаю від діда, який заробляв 300 рублів водієм грузовика і в якого було реально все, і навіть зараз є нові запчастини на урал/пятьорку і новий диван на горищі. Це я до того що люди заробляли, було важко, треба було вибити той цинк на кришу, але можна було, і будинків усім в селі набудували по 100 квадратів, хоча в них і шифер)) Тобте не всі вони лодарі.

Якщо так взяти, те що відбувається зараз, з 19 року навіть не жесть. Зефлери крадуть так що навіть Яник відпочиває, і яник вкладав хочаб в Україну, напомню що на його усадьбі зараз гарний парк!!! Сьогодні в м Суми зносять памятку міста, по рішенню якогось Васі з донецька якого ніхто не зна. В місті немає мера, мер нічого не вирішує. І як мені пояснити це моєму діду. В прифронтовому місті під час війни НЕ думають про захист, а думають на чому попилять.

Потім я чую такі фрази.
* Нащо вони збивають над містом - падає на людей, хай летить далі.
* Яка мені різниця куди я буду платити податок.

І реально нічого відповісти бо навіть в росії МЕР Є.
BeneFuckTor

Подякував: 260 раз.
Подякували: 27 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 30 бер, 2025 00:58

BIGor написав:
  budivelnik написав:Податок для айті - 6%
податок для всіх інших - 45%
Та знову дурощі пишете, немає такого як "податок для Айті". Є загальна 3-я група ФОП на якій купа народу і спеціальностей працює.
Поставимо питання іншим ракурсом
Скільки отримує айтішник з кожної 100000 грн отриманої за роботу
скільки отримує фоп 3 групи в інтернет продажах з кожної 100000грн отриманої від продажу
Скільки отримує ФОП на загальній, або найнятий працівник з кожної 100000 отриманої як зарплата за роботу

дайте відповіді на ці три питання і все зрозумієте.
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 30 бер, 2025 00:59

Re: Напад росії і білорусі на Україну

_hunter написав:Если вычесть аренду офиса, бизнес-ланчи/ужины/завтраки, заправку корпоративного авто, представительские расходы - там как бы 0 по доходам не вышел...
А в моїх працівників грошей на заправку авто( як авто-купівля проїзного на тролейбус), бізнес ланчі, сніданки/вечері - йдуть з своєї зарплати ПІСЛЯ того як вони 45% вже заплатили.
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 30 бер, 2025 01:18

budivelnik написав:
  BIGor написав:
  budivelnik написав:Податок для айті - 6%
податок для всіх інших - 45%
Та знову дурощі пишете, немає такого як "податок для Айті". Є загальна 3-я група ФОП на якій купа народу і спеціальностей працює.
Поставимо питання іншим ракурсом
Скільки отримує айтішник з кожної 100000 грн отриманої за роботу
скільки отримує фоп 3 групи в інтернет продажах з кожної 100000грн отриманої від продажу
Скільки отримує ФОП на загальній, або найнятий працівник з кожної 100000 отриманої як зарплата за роботу

дайте відповіді на ці три питання і все зрозумієте.

дайте відповіді на одне запитання,
скільки зусиль, часу, коштів вклала в свій розвиток бідна тьотя за 50+ на мінімалці (яка до речі, може вільно звалити на халявних $500 ойро в Німеччину плюс житло і харч),
і скільки зажертий ІТ-ник (якийсь чомусь позбавлений права вільного пересування)?

Питання із зірочкою, скільки та бідна тьотя насісяла з бюджетної сісі на декреті, лікарняних та інших соціальних послугах?
flyman

Подякував: 1603 раз.
Подякували: 2849 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Нед 30 бер, 2025 01:27

budivelnik написав:
  _hunter написав:Если вычесть аренду офиса, бизнес-ланчи/ужины/завтраки, заправку корпоративного авто, представительские расходы - там как бы 0 по доходам не вышел...
А в моїх працівників грошей на заправку авто( як авто-купівля проїзного на тролейбус), бізнес ланчі, сніданки/вечері - йдуть з своєї зарплати ПІСЛЯ того як вони 45% вже заплатили.

а будівельнику слабо оплатити проїзний і компенсувати обіди найманим?
в Польщі коли працював, роботодавець не давився грошами, хоча ті кошти йшли як дохід найманого працівника і оподатковувалися під 45% чи скільки там % згідно довідника стеля польського аналога будівельника
flyman

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Нед 30 бер, 2025 01:29

budivelnik написав:
  candle645 написав:Я теж фОП. До 5-го березня 2022-го року сплачувані мною щомісячно податки складали:
прямий податок 5%+ЕСВ - ~50% від вартості засобів виробництва
ПДВ - ~200% від вартості засобів виробництва
В абсолютних цифрах будь-ласка
бо 200% від коробки сірників це 10копійок.
Я десь описував вартість магазину чи ще щось?
Є виторг , є чистий прибуток, є податки
Тому попрошу
Ви отримали за роботу- ???
Для отримання купили -???
Сплатили -????

Так цифри використані саме ті, що наводились киристувачем "budivelnik" вище. Невже справді необхідно їх повторювати буквально через 3 години?
Дохід 5000$, прямі податки $300.
ПДВ $1200
Вартість засобів виробництва - ноутбук із залишковою вартістю $600.

Вартість наливайки та наскільки дорожче її охорона та оборона обходиться державі в порівнянні із б/у ноутбуком - оціни самостійно.
candle645

Подякував: 39 раз.
Подякували: 21 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 30 бер, 2025 01:36

Сибарит написав:
  budivelnik написав:То той хто отримав 5000 доларів і сплатив з них 300 податку - з високою ймовірністю левову частку грошей витратить на імпортні товари...
В той час коли
пять металургів/шахтарів/селян - заробивши ці самі 5000 доларів на продажу за кордон результатів їх праці - звернуть свою увагу на більш дешеві товари , а значить більша частка товарів які куплять ці пятеро будуть українського виробництва, отже вони меншу кількість доларів запустять в імпорт

Прям ода бедности получилась 😁

Да бедность населения даёт некоторое конкурентное преимущество в международной конкуренции, но все портит узость внутреннего рынка.

К сожалению, по бедности население чаще покупает китайские товары.
ЛАД
2

Подякував: 5346 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Нед 30 бер, 2025 01:38

ЛАД написав:
  Сибарит написав:
  budivelnik написав:То той хто отримав 5000 доларів і сплатив з них 300 податку - з високою ймовірністю левову частку грошей витратить на імпортні товари...
В той час коли
пять металургів/шахтарів/селян - заробивши ці самі 5000 доларів на продажу за кордон результатів їх праці - звернуть свою увагу на більш дешеві товари , а значить більша частка товарів які куплять ці пятеро будуть українського виробництва, отже вони меншу кількість доларів запустять в імпорт

Прям ода бедности получилась 😁

Да бедность населения даёт некоторое конкурентное преимущество в международной конкуренции, но все портит узость внутреннего рынка.

К сожалению, по бедности население чаще покупает китайские товары.

інвестує в КНР, тобто парадигмального противника
flyman

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Нед 30 бер, 2025 01:47

BIGor написав:
  budivelnik написав:Будівельник має повне право від імені своїх працівників називати айтішників-паразитами на тілі економіки України

Ну я закрив український ФОП і плачу тепер податки Польщі. Так би мовити, перестав "паразитувати на тілі економіки України". Радуйся пане комуністе.

Не можу зрозуміти, чому так важко доходить до людей, що якщо для айтішників в Україні будуть такі ж податки, як хоча б в Польші, то ніякого сенсу їм залишатись в Україні і сплачувати податки тут немає. Вони просто будуть платити ці податки в Польщі (про ТЦК і закриті кордони тут не будемо). Україна отримає замість 6% -- нуль.
Он попередній дописувач навіть і 6% не хоче тут сплачувати, а хоче 20-30, але там. А якщо вони ще й однаковими стануть?
А витрати держави на утримання айтішніка десь теж в районі нуля. Бо вони по державних поліклініках зазвичай не ходять, пороги кабінетів зі своїми побутовими питаннями теж не оббивають. То може 6% не так вже й погано? От буде рівень життя і безпеки як у Швейцарії, то можна і податки запросити як в Швейцарії, а поки що так.
Те, що не всі так можуть, і доводиться платити швейцарскі податки, але жити в Україні, то, згоден, не дуже справедливо, але куди ж їм дітись?
M-Audio

Подякував: 632 раз.
Подякували: 501 раз.

Профіль

1
2
  #<1 ... 1340613407134081340913410 ... 14514>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему