detroytred написав:Лепей був спецом по отій війні в них. Зараз би розкрив тему.
Ніт, ООН змінила голову і представників, абсолютно всіх, вони більше не підвладні Китаю. Лапей за попередній ООН, поточний вже не торт для Лапей, окрім одного жирного і лисого борова...
Обновлено в 18:45: По словам Филатова, россияне ударили ракетой по складу салфеток и памперсов. Именно поэтому на месте возник такой сильный пожар:
"Никаких "офицеров НАТО" и "наемников". Я лично говорил с владельцем. Это - террор. Ничем неприкрытый террор... Они просто тупо лупят баллистикой по памперсам и детским площадкам".
Так вот почему лейтенант Шуба начал писать бессвязно ...
в 41, а потім 19.09.1944 Фіни визнали поразку, що напевно і врятувало їх від москалів, які були зайняті іншими окупованими територіями, а потім Сталін здох...
Де я писав про "змову"? Мова йде про правду/брехню. Американці вже відкрито написали що "перемога України не передбачалась". І цьому є десятки непрямих доказів. А що вони говорили з трибун? Хіба це не називається "надурили"?
П.С. Можливо була і змова. Поки що у мене немає фактів щоб таке стверджувати.
Востаннє редагувалось andrijk777 в Чет 10 кві, 2025 20:23, всього редагувалось 1 раз.
flyman написав:Ультиматум у 2021: не чули, не знаєм.
Обговорюється 2022, 2023, 2024 і 2025 роки. Про 2021 якихось особливих суперечок немає, очевидно що Ультиматум-2021 був просто приводом для початку війни.
Профессор Джеффри Сакс : Мы купили Украину для войны против России. ---------- потом в итоге и не купили даже получилось так как мы им ресурсы отдадим за ихнее старьё ф-16 ,м-113(перестали в 2007 году выпускать) по ценам заоблачным.Про НАДУРИЛИ согласен полностью.