detroytred писал(а):З одного боку вже все більш наявним стає лускання бульбашки трампізму. Оті події в команді Трампа навіть через лише три місяці тому аргумент. В наступному році вибори до Конгресу, тому від Трампа почнуть дистанціонуватися зарання.
Виручити затриматися у владі зазвичай може класика...
виборча система в США це гра в поганий/добрий поліцейський, наразі замість загниваючих блм-лгбт ліберастів на політсцені прогресивні тітушки із традиційними балалайкою та медведями
розбір апрельських тезісів нео большивиків в плані міровой революції і господства пролетарів реднеків
підпише хто це? бо мені невідомо що за triger мма? але морда лиця знайома (ти його відео постиш регулярно), це арестович так посивів в екзилі?
Що спільнота думає про Стерненка ? Я про нього не знав до моменту так званого замаху. Сам замах якийсь недолугий ... як і Стерненко на рендж ровері ( і саме авто гівно в мого знайомого коробка полетіла меньше ніж на 100 тис) . Моя субєктивна думка = деякі люди далі йому донатять ... Також цікавить кому спільнота вважає за доцільне донатити ? ( хоча як показало моє опитування ранніше більшість вважає що платить дуже багато податків офіційно і тому може не донатити) . В одному з каналів перекладача на військову тематику mortis_aeterna відкрився збір на Бандера павер - недолугу зарядну станцію зроблену з гівна і палок ( найдешевших китайських комплектуючих) по завищеній в 10 разів ціні ( яка часто вище, або рівна ніж в визнаних лідерів eco flow та bluetti ), про її якість є десяток відео розбірок майстрів з коментарями на ютуб, про що автору збору вказали кілька дописувачів\читачів, автор погодився на альтрнативу, але коли я запропонував реальну хорошу альтернативу по дилерській ціні від виробника=імпортера торг марки ( з яким я співпарцюю і обладнання якого я перепродаю сам) звісно без навару з вказанням посилання і бренду , пообіцявши -30% знижки від РРЦ - мене відправили в read only тобто бан . Із серії коли хотів по собівартості по дилерській ціні допомогти , а це розцінили за бажання нажитися і рекламу . нащо я це пишу ? просто всі мають знатинегідників Вінниця промавтоматика і бендера павер, які наживаються на війні
і таке подібне гівно просувається всіми правдами і неправдами на тендери , під нього пишуться тендери , бо є хороший зазор для відкату при такій завищеній ціні . А вже як тендерні вимоги виписувати під конкретного виробника то практика поширена . Та я розумію що відкати це всюди є , але одна справа коли продається\постачається у військо щось якісне і хороше, і з нього відкат,а інша коли гівно постачають.
Бетон писал(а):Блакитна або рожева форма для мусарні - саме те. В тредс дівчина років 20 хвалилась як вона йде на зміну прикордонників "стрілять у спини хлопцям втікачам". Вона цим пишається.
А опитування на вулиці, де молодь буде голосувати за стерненко або притулу бо він смішний, я засмучений. Я в 20 років мав критичне мислення, власну думку. Ці діти ж народженні не в совку а в 2005 році. А в голові совок. Це стадо приречене?
ти то зі своїм критичним мисленням та власною думкою голосував за ригів
За регионалов нас заставлял голосовать декан. Точно такие пропагандоны как вы. Я голосовал против, естественно.
Мало того, в сборной нас отвезли в какую-то больницу, и сказали голосовать на януковича второй раз. И я снова голосую против
ну покажи власну думку. от чого ти назвав мене пропагандистом?
ЛАД вигадав цю брехню, щоб не відповідати на мої питання. а ти чого? чи на цьому власна думка закінчується?
Бетон писал(а):Ці діти ж народженні не в совку а в 2005 році. А в голові совок.
Ви ось помітно розумніші пересічної маси українців(мабуть через здорово-спортивну фізіологію), але все одно цього замало щоб якось виправити ситуацію Бо якщо стигматизування "совка" не є хитрим полемічним ходом, то ви просто не здатні проаналізувати тренди. На початку 90-х люди обирали поміж ідеологами (Кравчук,Чорновол,Лук'яненко) чи науковцями (Гринєв, Юхновський) , чи управлінцями (Кравчук,Кучма). Можна по-різному відноситися до Крачука та Кучми, але їх виборці точно не обгрутовували свій вибір "прикольністю" кандидатів, приколісти відсіювалися ще на стадії збору підписів
Последний раз редактировалось fox767676 Вс 04 май, 2025 13:22, всего редактировалось 1 раз.
Бетон писал(а):Примечательно, что те же самые люди, которые заставляли голосовать за рыгов, сегодня в вышиванках болеют за новых криворожских рыгов.
Бенюк сказал, что поддерживает тцк и ненавидит ухулянтов, не отдавших долг родине. Ведущий спрашивает его, ваш сын где? И Бенюк не краснея, говорит, что сынок в аспирантуре))))
Не всі свободівці такі. Тягнибок з сином в зсу. Но... щось не чутно про виключення з списків партії ухилянтів. )
Бетон писал(а):Полицейская сбила на пешеходном переходе ребёнка. Это всё снято на камеру. Отец пошёл в полицию, где его похитили, чтобы не мешал жить))
По-мелкому уже шакалишь ? )
Это же пьяного быка за рулём ты выгораживал и оправдывал
Що ж ти на дрібне звернув увагу, а цілих двох нардепів Гончаренко та Федину не бачиш? Згідно ж твоєї постійної рубріки-закидів "чому ти змовчав".
*Представники місцевої поліції руками ТЦК усувають єдиного свідка та чинять тиск на сім’ю дитини. ТЦК вже використовують не тільки для бусифікації та рубання кешу з виловлених людей. А і в якості тітушок, які можуть приїхати і порішати. Бо в них є на це влада і жодної протидії. А Зеленський і далі казатиме, що нічого такого не бачить, допоки ситуація стане взагалі неконтрольованою. Цей інцидент — дуже поганий дзвіночок. Це вже критична точка. І стається подібне явно не вперше. Саме тому треба повністю реорганізовувати ТЦК та викидати цей бандитський підхід, — написав Гончаренко у Telegram.*
Прочитай по буквах формулювання в депутатському зверненні від Гончаренко та Федини. Там є це звернення. Формулювання отпад.
Депутати дрібницями не шакалять? Тим паче з ЄС, а не від ригів, захопників тощо. Тобто обирай: або не дрібниці і не шакальство, або шакалять дрібницями євросолідарці.
detroytred писал(а):Так про здаватися тут ніхто не говорить. І не про критику мова.
Ось в першому ж посиланні Чмут прямим текстом стверджує: якщо навіть мобілізувати 50-100 тисяч 20+, то результату не буде, вони будуть сточені, як інші. Без результату. За існуючих умов, порядків, підходів на всіх етапах та ділянках впроцесу: від підготовки і до управління військами.
Ви маєте надію або впевнені, що зміни умов, порядків, підходів дійсно будуть? Да ще й в кращий бік. То що є доцільним за такого? Корегування мети.
Хай цей стратег розкаже, як має виконувати підрозділ бойову задачу маючи 50 і менше відсотків особового складу. До речі, по якій статті косить від армії цей стратег?
После того как Трамп опубликовал фото в образе Папы Римского, мемкоин POPE на базе Solana стремительно вырос в цене — его стоимость увеличилась на 1000%. Аналитики полагают, что за запуском токена стоит та же команда, которая ранее выпустила TRUMP и MELANIA.
Бюджет GTA VI уже мог обогнать стоимость постройки Бурдж-Халифы — самого высокого здания в мире.
Небоскрёб строили 6 лет и потратили на это $1,5 млрд. При этом GTA VI в разработке около 7 лет, а её бюджет оценивают в рекордные $2 млрд.
В Оболонском районе возник пожар в квартире на последнем этаже 12-этажки, пламя распространилось на кровлю, частично разрушено перекрытие. Также по другому адресу загорелось 7 автомобилей возле жилого дома.
В Святошинском районе пожар возник в трех одноэтажных частных жилых домах. В Шевченковском - повреждена электроопора и дорожное полотно под железнодорожным мостом.
К РПВ и перемирию ...
Вже чи не щоденна невтішна статистика і тільки з нашої сторони руйнування/потерпілі/загиблі. Україну перетворюють в труху, а у ворога всі, навіть прифронтові міста цілі. Що з цим робити - рішення відсутнє. І так нам пропонують воювати роками, поки з України не залишиться...
Та ти шо ... позавчора по Новоросійську вдарили, ти чомусь мовчав, а навіть намагався тебе запитати