|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: П'ят 09 тра, 2025 19:51
thenewepic написав: ЛАД написав:Посмотрел сейчас пост Василя-Рівне
ЛАД написав:Напевне тому ЗЕ і команда активно просуває ідею миру за будь яких умов
я перепрошую, але тут написана фігня. Правильно буде не мир за будь-яких умов, а мир без будь-яких попередніх умов. Саме цей варіант миру просуває ЗЕ і команда. І з ними можна погодитись. А опція миру за будь-яких умов існує на столі з лютого 22 року і вона передбачає капітуляцію.
" без будь-яких попередніх умов" можливе перемір'я. Мир без будь-яких попередніх умов не буває.
Востаннє редагувалось ЛАД в П'ят 09 тра, 2025 20:10, всього редагувалось 1 раз.
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5347 раз.
- Подякували: 4858 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: П'ят 09 тра, 2025 19:52
andrijk777 написав: thenewepic написав:......
.... У тебе проблеми з головою? Чи проблеми з розумінням української мови? Я думаю перше бо вже не раз від тебе чув такі звинувачення зі стелі.
А ви й досі сумніваєтеся?
-
ЛАД
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: П'ят 09 тра, 2025 19:54
Якщо плани в пу отакі, як постійно заявляється з нашого і Ко боку -- захопити всю Україну, зруйнувати і т.д. і тп., то наголошення пропозиції безумовного припинення вогню ----- да це дивосуперінструмент. Його треба було використовувати навіть з першої ж години повномасштабки. Тицяти, як палкою, в тушку рфії, наголошуючи, що Україна за негайне безумовне припинення вогню, загибелі людей і т.д.
А робити .... да що хоч.
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 09 тра, 2025 20:02
ЛАД ты включил режим - "меня рашисты ракетами обстреливают, а я крепчаю"
Где мир от Путина ? Его нет
Мир от Путина - это капитуляция Украины, влажная мечта всех форумных хомячков
Но после капитуляции, мира не будет.
Россияне устроят такие чистки, что 1937 год покажется невинной шалостью - уничтожат всё украинское и всех проукраинских
Именно это хочет ЛАД и все остальные Бетоны
Но их тоже уничтожат, по причине - недостаточно помогали. Они об этом забывают, но это будет
-
pesikot
-
-
- Подякував: 542 раз.
- Подякували: 1259 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: П'ят 09 тра, 2025 20:09
detroytred написав:........... Але все трохи не так)) Більш цікавим є питання: чому раніше оце саме не дійшло до Зе і Ко? Що можна "на землі" продовжувати бд, як заманеться (тобто планувати і вести контраступ, курську тощо), але при цьому на міжнародному рівні вдавати прагнення до миру. Замість цього лунало про Перемогу, кордони і т.д., заборону перемовин. Дуже добре, що Трамп пояснив це Зе. І після отого в Овальному від Зе почало лунати про припинення вогню... Бо інакше Зе підставляв цього Трампа по повній. Точніше Зе пішов ще далі Трампа. Бо в Трампа було про перемовини-домовляння, а Зе удосконалив - одразу про рпв. І тільки вчора Трамп перейшов від пісень про перемовини до припинення вогню безумовно одразу. Про що Лапей та Андрійжк наголошували ще в тому році.
Ви помиляєтесь. Треба не " вдавати прагнення до миру", а дійсно мати його. Можливо не "за будь-яких умов", але точно не відмовляючись від будь-яких поступок. Правильно велись Стамбульські перемовини.
-
ЛАД
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: П'ят 09 тра, 2025 20:16
ЛАД написав:Ви помиляєтесь. Треба не " вдавати прагнення до миру", а дійсно мати його. Можливо не "за будь-яких умов", але точно не за відмову від будь-яких поступок.
А як відрізнити дійсне прагнення миру від вдавання прагнення миру? І чим заважає вдавання прагнення миру (бо є якась інша мета - наприклад, звільнення територій, Перемога, покарання агресора), якщо цьго бажання в дійсності нема?
Востаннє редагувалось detroytred в П'ят 09 тра, 2025 20:19, всього редагувалось 1 раз.
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 09 тра, 2025 20:16
thenewepic написав: andrijk777 написав:Я десь писав що путін - це великий миротворець. У тебе проблеми з головою?
у мене проблем нема. Напряму не писав, але з підтексту так і виходить. Чи ти вважаєш, що ми тут всі ду́рні? Мені все ясно стало ще з того моменту, як ти написав, що вимоги лаврова (віддати повністю 4 області, на секундочку!) - адекватніші, ніж вимоги Зе.
Ні, тільки ти і песікот. У тобі був не впевнений, зараз впевнений. Ти знову все брешеш і перекручуєш мої слова. В черговий раз. Не здивований цим.
-
andrijk777
-
-
- Подякував: 190 раз.
- Подякували: 286 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 09 тра, 2025 20:18
_hunter написав:А они есть/появились?
ви б ще цитату за 2023 привели. Так, вимога Зе зараз - припинення вогню по лінії зіткнення без додаткових умов. Тобто так званий "корейський" сценарій. detroytred написав:Більш цікавим є питання: чому раніше оце саме не дійшло до Зе і Ко? Що можна "на землі" продовжувати бд, як заманеться (тобто планувати і вести контраступ, курську тощо), але при цьому на міжнародному рівні вдавати прагнення до миру. Замість цього лунало про Перемогу, кордони і т.д., заборону перемовин
в мене є припущення, чому так - бо якби Україна почала офіційні переговори (не важливо, зупинка вогню є чи нема при цьому), то цей факт би у свідомості лідерів і населення багатьох країн означав, що війна йде до завершення і допомога більше не потрібна і планувати збільшення виробництва зброї також не треба. Що, звичайно, не відповідало б дійсності - переговори паралельно з бойовими діями могли б йти роками, і весь цей час нам би була потрібна допомога партнерів. detroytred написав:Адекватність чи неадекватність вимог яким-то чином відміняє факт, що за незгоду приходиться платити ціну (загибеллю людей)?
а за згоду не доведеться платити загибеллю людей, тільки трошки пізніше? Чи росія після того, як отримає 4 області + роззброєння України відгородиться від нас стіною/вирушить на Марс? Ні, росія буде поряд і буде продовжувати свою імперську політику, тільки ми будемо у гіршому становищі, ніж навіть зараз. ЛАД написав:"без будь-яких попередніх умов" можливе перемір'я. Мир без будь-яких попередніх умов не буває
перемирʼя, що затягнулося на невизначений термін, фактично дорівнює миру. Я не бачу варіанту, щоб ми могли підписати повноцінний мирний договір, враховуючи вимоги росії.
-
thenewepic
-
-
- Подякував: 11 раз.
- Подякували: 4 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 09 тра, 2025 20:19
-
Schmit
-
-
- Подякував: 82 раз.
- Подякували: 278 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 09 тра, 2025 20:21
andrijk777 написав:Ти знову все брешеш і перекручуєш мої слова тобто я брешу про те, що ти називав вимоги лаврова "адекватнішими"? Може ти був не в своєму розумі, коли це писав, то так і скажи, претензій не буде.
-
thenewepic
-
-
- Подякував: 11 раз.
- Подякували: 4 раз.
-
-
Профіль
-
-
|