pesikot написав:Путин хочет капитуляции Украины. И ты, лично ты, поддерживаешь эту тему
Ти не знаєш що хоче путін. Я писав це не раз з поясненнями, але ти повторяєш це як папуга. Особисто ти відповідальний за смерті людей зараз, бо особисто ти не хочеш миру(наприклад того що запропонував Трамп).
Я ? Дивно
Твій язик сам лізе в дупу, коли потрібно щось сказати про Путіна
Саме Путін відповідальний за смерті, саме він віддав цей наказ і саме він не хоче миру
pesikot написав:Путин хочет капитуляции Украины. И ты, лично ты, поддерживаешь эту тему
Ти не знаєш що хоче путін. Я писав це не раз з поясненнями, але ти повторяєш це як папуга. Особисто ти відповідальний за смерті людей зараз, бо особисто ти не хочеш миру(наприклад того що запропонував Трамп).
Я ? Дивно
Саме Путін відповідальний за смерті, саме він віддав цей наказ і саме він не хоче миру
Для тебе звичайно дивно. Зазвичай люди не вважають себе винними.
Звичайно путін винуватий, це зрозуміло і коню. Але і ти винуватий теж, звичайно значно менше ніж путін. Тому що ти хочеш продовження війни і відповідно продовження смертей.
Макрон: "Украина уже почти два месяца назад согласилась на это прекращение огня. Теперь я жду, что Россия сделает то же самое. В противном случае мы будем готовы реагировать решительно, вместе со всеми европейцами и в тесной координации с США"... (С)
Меседж від самого рішучого з коаліції рішучих.
Пригадалось: 19.04.2021 "Ми ніколи не допустимо нових військових операцій на українській землі, і ми повинні знайти спосіб заслужити довіру в цьому відношенні", – сказав він. https://www.5.ua/svit/makron-zaiavyv-sh ... 42334.html
Интересно. Посмотрел сейчас пост Василя-Рівнеviewtopic.php?p=5852290#p5852290, который занял 2 место среди лучших ответов на прошлой неделе. Мягко говоря, был удивлён. Не ожидал такого трезвого взгляда.
Напевне тому ЗЕ і команда активно просуває ідею миру за будь яких умов, правильно це чи ні час покаже
Ещё больше удивился, когда посмотрел, кто поблагодарил и увидел среди них, например, такие ники, как sergey_sryvkin и Shaman . За заметно менее решительные посты эти же люди называли меня чуть ли не путинским наймитом и врагом народа. Интересно, это как - резко поумнели или лицемерие на марше?