|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Пон 19 тра, 2025 10:56
Hotab написав:АндрейМ Я не знаю жодної країни ЄС, де можна жити за рахунок виплат.
Німеччина. При наявності (наданні) соціального житла. Хантер підтвердить.
Подловил. Остальные 7 лямов как методичка объясняет? 
-
_hunter
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 488 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Пон 19 тра, 2025 10:58
Hotab написав:_hunter Но это жильне можно же будет сдавать вернувшимся пенсам
А у них такого нема в селі, щоб ще за нього платити? yanura там чуть раньше писал - нету 
-
_hunter
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Пон 19 тра, 2025 11:00
АндрейМ написав: Shaman написав:з приводу виїдуть - після війни всі ці пільги та допомоги при в'їзді для українців відмінять, й на цьому масова еміграція закінчиться... Ви колись приймете факт, що мільйони українців живуть закордоном без будь-якої допомоги? Українці виїжджають не за соціальними виплатами. Я не знаю жодної країни ЄС, де можна жити за рахунок виплат. Чоловіки точно усі працюють. Масова еміграція почалася ще задовго до початку війни, але Ви думаєте не про те, як зробити Україну привабливою для життя, а про те як там щось скасувати для українців в інших країнах.
Этот факт очень страшно признавать. Потому как возникает очень неприятный вопрос "а что дальше  "...
-
_hunter
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Пон 19 тра, 2025 11:16
*Антанта не сдала Румынию... иначе шкереберть полетело бы все по Северному Причерноморью... и теперь с уверенностью можно сказать, что "разрыва тактов" не будет...
Еще с вечера "воинственный" Симеон, заявлявший о победе "румынского народа" и о готовности защищать свою победу и в судах и на Майдане... ближе к утру признал поражение и всех утешил: "Мы были одни против всех. Я горжусь вами и поздравляю своего соперника с победой"...
В Польше тоже все спокойно... побеждает правильный кандидат и по прогнозам во втором туре тоже... В Португалии и Испании - точно так же...
Правого поворота нигде не случилось... ни во Франции ни в ЕП ни в РП ни в Румынии ни в ФРГ ни в Австрии ни в Бельгии ни на юге Европы... НИ Г ДЕ...
Перенос поворота на следующий электоральный цикл - это по сути крах нерожденного... А Трамп, успевший за 100 дней показать всем, что такое этот "поворот", за следующие года навсегда отобьет желание у публики голосовать за правых...* (С)
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 19 тра, 2025 11:40
Hotab написав:АндрейМ Я не знаю жодної країни ЄС, де можна жити за рахунок виплат.
перше питання - який сенс чоловікам в німеччині сидіти на соціалці? друге питання - я кщо такі і існують то чому ви тут з шаманом, флер та будівельником руки потираєте, "ага, більшість повернуться"? для чого вам в Україні такі тунеядці, неможу доперти P.S. Мого кума шовгор в Німеччині робить 4-й рік на будівництві. По витратам дружини дома видно що питання нехватки грошей взагалі нестоїть. То розкажіть йому як він бідує і як його виженуть додому як тільки війна закінчиться. Думаю він там буде працювати ще довго (в дружини апетит та плани ростуть на очах)
-
Letusrock
-
-
- Подякував: 16 раз.
- Подякували: 14 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 19 тра, 2025 11:47
detroytred написав:В Польше тоже все спокойно... побеждает правильный кандидат и по прогнозам во втором туре тоже...
Другий, третій та четвертий неправильні і більша імовірність, що електорат від 3-го та 4-го перейде до 2-гого. BIGor написав:Ну як вам вибори президента в Польщі? В першому турі антиукраїнські кандидати загалом набрали 55%, шанс виграшу проросійського кандидата в другому турі дуже величезний.
Варто би ввести спеціалізацію капеланів для ТЦК.
-
Ой+
-
-
- Подякував: 109 раз.
- Подякували: 1115 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Пон 19 тра, 2025 11:50
detroytred написав:*Антанта не сдала Румынию... иначе шкереберть полетело бы все по Северному Причерноморью... и теперь с уверенностью можно сказать, что "разрыва тактов" не будет... Еще с вечера "воинственный" Симеон, заявлявший о победе "румынского народа" и о готовности защищать свою победу и в судах и на Майдане... ближе к утру признал поражение и всех утешил: "Мы были одни против всех. Я горжусь вами и поздравляю своего соперника с победой"... В Польше тоже все спокойно... побеждает правильный кандидат и по прогнозам во втором туре тоже... В Португалии и Испании - точно так же... Правого поворота нигде не случилось... ни во Франции ни в ЕП ни в РП ни в Румынии ни в ФРГ ни в Австрии ни в Бельгии ни на юге Европы... НИ Г ДЕ... Перенос поворота на следующий электоральный цикл - это по сути крах нерожденного... А Трамп, успевший за 100 дней показать всем, что такое этот "поворот", за следующие года навсегда отобьет желание у публики голосовать за правых...* (С)
то "не правий поворот" а "націонал-шапіто-популістичний". Щось-небудь "праве" там не те що не стояло, а й поряд не проходило
-
flyman
-
-
- Подякував: 1603 раз.
- Подякували: 2849 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Пон 19 тра, 2025 12:01
Letusrock написав: Hotab написав:АндрейМ Я не знаю жодної країни ЄС, де можна жити за рахунок виплат.
перше питання - який сенс чоловікам в німеччині сидіти на соціалці? друге питання - я кщо такі і існують то чому ви тут з шаманом, флер та будівельником руки потираєте, "ага, більшість повернуться"? для чого вам в Україні такі тунеядці, неможу доперти P.S. Мого кума шовгор в Німеччині робить 4-й рік на будівництві. По витратам дружини дома видно що питання нехватки грошей взагалі нестоїть. То розкажіть йому як він бідує і як його виженуть додому як тільки війна закінчиться. Думаю він там буде працювати ще довго (в дружини апетит та плани ростуть на очах)
....зараз ви дуже напоминаєте "бетона" . він теж розповідає про то який він качок , гантеля постійно в руці , відпрацювати удар ,то що ... а сам обсираєтся від дзоника у хату ... а ви постійно висмикуєте з неіснуючей пам,яті шовгорів з жінками у Хірманії....та будь яких знаймих , тільки не просебе й допомогу ЗСУ .
-
холява
-
2
- Форумчанин року
-
- Подякував: 4142 раз.
- Подякували: 4538 раз.
-
-
Профіль
-
-
5
22
1
Додано: Пон 19 тра, 2025 12:13
Banderlog написав: katso написав: Shaman написав:з приводу виїдуть - після війни всі ці пільги та допомоги при в'їзді для українців відмінять, й на цьому масова еміграція закінчиться...
Ну как то сирийцам отсутствие льгот не помешало массовой миграции.
щемлять алавітів і православних. християн з 1,5 млн лишилось 300т. Но демократичний єс того не помічає.
"Сирія впаде до ніг переможця, але переможець буде не той" Все згідно плану Ванги
-
UA
-
-
- Подякував: 1882 раз.
- Подякували: 2341 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
1
Додано: Пон 19 тра, 2025 12:14
UA
Чому ви обрали саме флаг хорватських фашистів? Такі як ви розвалили Україну своїм безвідповідальним псевдорадикалізмом, і нічому вас життя не навчило Гадаєте що встигли змитися то самий хитрий ?
-
fox767676
-
-
- Подякував: 408 раз.
- Подякували: 176 раз.
-
-
Профіль
-
-
|