|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Нед 25 тра, 2025 11:50
Banderlog написав:Таке враження що Ви не відчуваєте різниці між справедливістю, законністю, та механізмом забезпечення виконання закону. Конституція на паузі.
Да справа не в тому, що я відчуваю чи не відчуваю, а в тому, що саме оця невизначеність обумовлює оце все отаке становище, яке є. Тобто одні, як ви і мої рідні вже котрий рік ...., другі вимушені отак пакувати; треті мають відстрочки; четверті в монаках-підвалах; п'яті через тису; і т.д. Чудово, якщо вдасться отак і далі вирулити країні. Але щось маю сумніви. І все оте "революційне необхідне" буде впроваджуватися, але як самоуправство і з відповідною реакцією населення. Ще й коли проблеми тільки углубляться.
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 25 тра, 2025 11:50
Hotab написав:_hunter А для этого "майский моб закон" читаем - про штрафы, подачу в розыск, "доставку" и вот это все
Той випадок, коли бігунець Хантер переписав все «на кота» , виїхав з держави , купив поп-корн і готовий до будь яких покарань 🤣
и чем, по мнению списанного пилота, сотни тысяч тцкшиков в тылу помогут? 
-
_hunter
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 487 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Нед 25 тра, 2025 11:53
unicdima написав: _hunter написав:Вчись розуміти написане это же школьная (или детский сад?) логика: сказано-ніким, тобто может ограничивать кто? - никто. іксперд мля 
Ніким, це сторонньою особою, чиновником якимось тощо, а якщо це обмеження покладене на ЗСУ законом то вони мають право та повинні це виконувати.
я там чуть раньше спрашивал - так какой закон тцкшникам полномочия на содержание Граждан под стражей дал?
-
_hunter
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Нед 25 тра, 2025 11:56
ЛАД написав:На форуме уже решили пробивать дно? Андрюшка рассказывает, что виновата и ВР, которая сначала приняла закон о военном положении
Оказывается, что при вооружённом нападении на страну вп объявлять не нужно? Что-то новое в теории и практике государств.
Дно пробиваете тут лишь Вы, упрекая других в отсутствии мозгов и неумении читать, хотя сами этим и страдаете. Я написал, что ВРУ приняла Закон о режиме военного положения, а не объявила военное положение. Разницу видите? Закон был принят ещё в 2015 году, и моё сообщение было о том, что в этот закон был включён запрет на проведение выборов Президента, который не имеет никаких конституционных оснований; и речь всё про тот же 2015 год, когда закон был принят. И "виновата" тут относится даже не к принятию закона, а включению в него неконституционного положения о запрете на проведение выборов вместо того, чтобы уже тогда, в 2015-ом году, подумать: "А что же мы будем делать, если полномочия действующего Президента закончатся во время действия военного положения, а выборы провести будет невозможно?". В начале 2024-года ВРУ не назначила выборы Президента, сделав вид, что простым законом можно оправдать несоблюдение Конституции, хотя могла бы пойти в КС и просить: "А может ли Президент продолжать исполнять свои обязанности в сложившейся ситуации?". Найдите в написанном мною, что " при вооружённом нападении на страну вп объявлять не нужно". Вы уже не первый раз позволяете себе лгать и приписывать мне, в частности, слова, которые я никогда не писал, и я попрощу Вас впредь этого не делать.
-
АндрейМ
-
-
- Подякував: 11 раз.
- Подякували: 88 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 25 тра, 2025 11:57
Сибарит написав:Я не знаю, оказались ли фронтовики неподкупными, но нужных знаний и навыков у них явно не оказалось.
В мене було перепрофілювання вос на крупного спеца служби рао. В кінці був екзамен, так от, ті хто не здали лишились ще на один срок навчання, на 40 днів Про всяк випадок, добавлю що шутю) бо ще хтось повірить що заваливших навчання на полігоні лишають на наступний рік Шо навчили то навчили. Екзамени буде принімати війна. А в спеців по бусифікації вулиця  які питання можуть бути до мобілізованих в тцк вареників? Вони лучші кого знайшла країна на цю роль 
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 111 раз.
- Подякували: 85 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 25 тра, 2025 11:57
_hunter сотни тысяч тцкшиков в тылу помогут? 
на тих хто в Німеччині на 500 євро від шольца - на них ніяк не впливають. А так то взагалі наповнюють фронт. І да, там нема ніяких «сотні тисяч».
-
Hotab
-
-
- Подякував: 395 раз.
- Подякували: 2410 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
3
2
Додано: Нед 25 тра, 2025 11:59
Banderlog написав: _hunter написав:именно - отправить на фронт. Только назад присылать никого не нужно: повестки печатать хватит и тех 20% Ж, что там сидят по оф. заявлениям.
повістки? Так ними підтираються) Ці співи про порушення прав ухилянтів нагадують співи про порушення прав на свободну сексуальну жизнь гомосексуалістів) по перше їх права мене мало цікавлять, по друге людям в яких вже є таке обмеження на сексуальну жизнь пару років трохи думається що то правильно. Кажете порушуються якісь закони? Ну возможно. Які заходи будем приміняти проти поганих тцкашників? Думаю треба їм нагадати якісь інструкції по оповєщєнію, та ввічливому шанобливому ставленні до громадян. Хто образив ухилянта тому строге усне зауваження, а хто не виконав норму- того на фронт. Підходить таке?
Подтираются повестками? - так а пилиция на што? Які заходи будем приміняти? - это УКУ нужно читать - что там про то же похищение пишут...
-
_hunter
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Нед 25 тра, 2025 12:03
_hunter написав: detroytred написав: unicdima написав:Вчись розуміти написане Там сказано-ніким, тобто суб'єкт цієї норми не ЗСУ іксперди мля 
Слушне зауваження! Згоден.
не понял аргумента: типа уловка "суд Линча"? - если толпа - то нет конкретного виноватого?
Так так і є: ключове слово - ніким. Не можуть бути використані. З якою метою? -- для обмеження прав і свобод громадян. Тобто ніхто не може використати саме ЗСУ (та інші військові формування) для обмеження. А от самі вони, виходить, можуть обмежувати права і свободи громадян. Але! Тоді треба мати норми законів, де таке їм визначено! Тобто, виходить, Конституція прямо не забороняє використання ЗСУ для обмеження прав і свобод громадян.
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 25 тра, 2025 12:04
Hotab написав:_hunter сотни тысяч тцкшиков в тылу помогут? 
на тих хто в Німеччині на 500 євро від шольца - на них ніяк не впливають. А так то взагалі наповнюють фронт. І да, там нема ніяких «сотні тисяч».
С теперь перечитай - с чем спорить пытаешся  Ну и Закон про функции тцкшников. А фронт они и сами прекрасно наполнят
-
_hunter
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Нед 25 тра, 2025 12:06
detroytred написав: _hunter написав: detroytred написав:Слушне зауваження! Згоден.
не понял аргумента: типа уловка "суд Линча"? - если толпа - то нет конкретного виноватого?
Так так і є: ключове слово - ніким. Не можуть бути використані. З якою метою? -- для обмеження прав і свобод громадян. Тобто ніхто не може використати саме ЗСУ (та інші військові формування) для обмеження. А от самі вони, виходить, можуть обмежувати права і свободи громадян. Але! Тоді треба мати норми законів, де таке їм визначено! Тобто, виходить, Конституція прямо не забороняє використання ЗСУ для обмеження прав і свобод громадян.
Но кто такой ВГК? - не субъект ли использования ЗС?.. 🤔 Вот те "треба мати норми законів" - кск появятся? Их де _кто-то_ должен написать/подписать? 🤔
Востаннє редагувалось _hunter в Нед 25 тра, 2025 12:10, всього редагувалось 1 раз.
-
_hunter
-
-
-
-
Профіль
-
-
2