Умови України на переговорах у Стамбулі завтра, — Reuters
▪️ Призупинення вогню на 30 днів; ▪️ Обмін військовополоненими по принципу "всіх на всіх"; ▪️ Зустріч Зеленського і Путіна; ▪️ Відсутність обмежень для українських сил; ▪️ Жодного визнання територій російськими; ▪️ Репарації від РФ; ▪️ Переговори про припинення вогню з нинішньої лінії фронту.
"Друга" армія світу за один день втратила якнайменше половину робочих військових літаків. Ось вам і "Але": "Удари українських дронів у неділю, 1 червня, по чотирьох російських аеродромах стратегічної авіації матимуть значний вплив як на перебіг війни, так і на глобальний стратегічний баланс ядерних сил у світі, пише на своїй сторінці в Facebook міністр оборони України 2005-2007, голова парламентського Комітету національної безпеки і оборони 2007-2012, доцент Києво-Могилянської академії А.Гриценко. Такі втрати (понад 40 літаків) є, буквально, безповоротними, оскільки рф вже неспроможна виробляти такі стратегічні ракетоносії — Ту-95, Ту-22М3, літаки далекого радіолокаційного виявлення і управління А-50, а також літаки-дозаправники стратегічної авіації Іл-78." https://zn.ua/ukr/war/rosija-zaznala-fa ... romi-.html
tester3373 написав:...а представте собі коли в повітрі нон стоп будуть висіти дрони...
В цю гру можна грати удвох. І шо? Знайдуться РЕБи та іже з ними
tester3373 написав:..чи ви думаєте кацапи будуть ...
fler написав:сторінці в Facebook міністр оборони України 2005-2007, голова парламентського Комітету національної безпеки і оборони 2007-2012, доцент Києво-Могилянської академії А.Гриценко.
Він ще шось викладає?
Анатолій Гриценко, який очолював Міноборони при президентові Ющенку (лютий 2005 – грудень 2007) продовжив виведення техніки зі складу ЗСУ: 200 переносних ЗРК, 698 танків, 1322 БМП, 294 зенітно-ракетних комплекси, 192 літаки, 56 вертольотів, 18 тактичних ракетних комплексів "Точка" і 84 тактичні ракети.
detroytred написав:Умови України на переговорах у Стамбулі завтра, — Reuters
▪️ Призупинення вогню на 30 днів; ▪️ Обмін військовополоненими по принципу "всіх на всіх"; ▪️ Зустріч Зеленського і Путіна; ▪️ Відсутність обмежень для українських сил; ▪️ Жодного визнання територій російськими; ▪️ Репарації від РФ; ▪️ Переговори про припинення вогню з нинішньої лінії фронту.
Важке запитання. Я йшов в армію з думкою, що ми вийдемо на кордони 1991 року. Зараз розумію, що, можливо, такого і не станеться... Для мене перемогою буде, якщо моя команда повернеться додому ціла та здорова, хоча, на жаль, вже не у повному складі... Хочеться, щоб ракети не падали на нашу землю, не вбивали цивільне населення – це теж перемога. Збереження державності, те, що ми можемо називати себе українцями, вільно розмовляти рідною мовою і робити те, що ми хочемо, а не те, що нам кажуть – це вже перемога.
Важке запитання. Я йшов в армію з думкою, що ми вийдемо на кордони 1991 року. Зараз розумію, що, можливо, такого і не станеться... Для мене перемогою буде, якщо моя команда повернеться додому ціла та здорова, хоча, на жаль, вже не у повному складі... Хочеться, щоб ракети не падали на нашу землю, не вбивали цивільне населення – це теж перемога. Збереження державності, те, що ми можемо називати себе українцями, вільно розмовляти рідною мовою і робити те, що ми хочемо, а не те, що нам кажуть – це вже перемога.
я читаю менше 1% повідомлень, тому майже нічого не бачу (про запитання) Олег Филимонов -для мене- це ви (і нашим і вашим), тобто я за Україну, тільки залишить все радянське, (все так чинно благородно, по-старому)
Думаешь після Павутиння завтра буде щось змістовне?
buratinyo написав:Чому критично на словах? Тому що пошкоджені літаки - це застарілий хлам, пробачте.
Не стоит подходить к военной технике с критериями мобильных телефонов. Эта сфера невероятно консервативна и очень медлительна. Да, 95 древние, как говно мамонта, но они справляются со своей задачей и являются основной машиной для дальних ударов с воздуха. Из потеря очень критична.
Чтобы продемонстрировать консерватизм военной техники, приведу пример немного из другой области. В 2010 году турки скопировали и начали выпускать под собственной маркой пулемет Браунинг М2. Это конструкция 1935 года. Возраст вообще никого не смущает.
Думаешь після Павутиння завтра буде щось змістовне?
Добре що мене до влади не підпускають... Я б похуліганив в Стамбулі 1 Вдягнув делегацію кого в шаровари, кого у вишиванку, а писаря обовязково б підстриг а-ля Гоголь. 2 Виклав десяток вимог( москалі всіляку хєрню викладають... то чим ми гірші) Вимоги наступні Заборонити московії ссилатись на коріння з нашої історії, бо вони не Україна і до Київської Русі відношення не мають Якщо хочуть-хай звернуться до монголів щоб ті дозволили московітам починати свою історію від Золотої Орди Щоб вивели свої війська з територій Курської, Брянської, Белгородської, Ставропільської, Ростовської областей і в цих областях відновити викладання української мови в школах на рівні 1954 року Вивести свої війська з окупованих територій в межах світово признаних Заплатили репарації Так як вони порушили Будапештський меморандум - то ми виходимо по відношенні педерації з цього мемарандому і вимагаємо щоб вони повернули нам тактичну ядерну зброю Так само розриваємо угоду по продажу ТУ160 (нам зарахували 368млн доларів заборгованості по газу ) , тобто ми їм повертаємо 368 млн доларів-вони нам той полк ТУ160 І ще при бажанні парочку подібних вимог.