У Березівському районі Одещини дійсно вибухнув автомобіль співробітника ТЦК та СП Йдеться про керівника четвертого відділу Одеського ТЦК та СП полковник Олега Номеровського, який загинув внаслідок інциденту.
Бетон написав:Мужчины не могут вывезти из Сумм свои семьи, весь город окружён блокпостами. Об этом пишут жители города. "Мой город стирается с лица земли. Фронт находится 18 км от города и приближается. Репортёры, местные власти и каналы молчат. Власти выделяются миллионы на реконструкцию парка и дороги. Как и куда эвакуироваться жителям 300 тымячного города. Вся округа в блокпостах "
Зараз всі хто спіймав ейфорію рік тому під час Курської пиар акцій, як один підуть добровольцями захищати рідну Сумщину.
Менти поки не тікають з Сум, тому народ ще має надію.
Бетон написав:Мужчины не могут вывезти из Сумм свои семьи, весь город окружён блокпостами. Об этом пишут жители города. "Мой город стирается с лица земли. Фронт находится 18 км от города и приближается. Репортёры, местные власти и каналы молчат. Власти выделяются миллионы на реконструкцию парка и дороги. Как и куда эвакуироваться жителям 300 тымячного города. Вся округа в блокпостах "
Срочно нужен искусственный интеллект. Ввиду полного отсутствия естественного. В прифронтовой зоне не должно быть постов?
Звісно повинні бути. Чому в мешканців Сум саме така реакція на блокпости? На своїх рідних захисників правопорядку та Батьківщини? Невже їх бояться? Які є версії тутешньої спільноти.
Зараз всі хто спіймав ейфорію рік тому під час Курської пиар акцій, як один підуть добровольцями захищати рідну Сумщину.
Новая порция эйфории подъехала
Україна може виробляти і 20 млн. дронів на рік, — засновниця «Центру підтримки аеророзвідки» Берлінська
UA написав:Звісно повинні бути. Чому в мешканців Сум саме така реакція на блокпости? На своїх рідних захисників правопорядку та Батьківщини? Невже їх бояться? Які є версії тутешньої спільноти.
А чи ті "мужчины" збираються захищати рідний дім, чи навіть не рідний, Суми? А здорова жінка теж не може? Жінок і дітей, старих, хворих спокійно пропустять. Вже тікали, але Суми витримали повне оточення. Знову понаїхали, а потім як пацюччя боягузливо тікають, ховаючись під спідницями, скаржучись на некомфортний виїзд. Бачив таке вже і в 22-у в Києві
барабашов написав:Сибарит Все М25-60 в Сумах супа объелись?
так кругом, в покровську теж фільтрували чоловіків. Інша справа що держава мала б брати вивіз та облаштування жінок дітей на себе... суми не таке й мале містечко Розумію тих що боїться рідних покинути в такий момент, хоч раніше треба було думати... і вивозити
А чи ті "мужчины" збираються захищати рідний дім, чи навіть не рідний, Суми? А здорова жінка теж не може? Жінок і дітей, старих, хворих спокійно пропустять. Вже тікали, але Суми витримали повне оточення. Знову понаїхали, а потім як пацюччя боягузливо тікають, ховаючись під спідницями, скаржучись на некомфортний виїзд. Бачив таке вже і в 22-у в Києві
Пам'ятаю, як у 22р. таких драпальників телерепортери з редакторами (зокрема, марафонівськими) і власниками ТБ-каналів робили героями, драпаючи також. Фрагмент: Вечір 24.02.22р., ТБ-марафон, репортер запитує одинокого здоровенного бугая, що розсівся поклавши ноги на протилежне сидіння у поїзді в Польщу, звідки він? -Львів. обл. Чи задоволений він комфортом? - Ну так, добре, що безкоштовно, але краще б дали спальні вагони, щоб прилягти, бо не виспався, чайок й каву не завадило би подавати. Інші "бійці" з івано-франківщини, сусіди бугая по вагону, погодилися з його думкою.
Бетон, ты не поверишь, когда я выезжал из своего города в 2022 году, тоже блок-пост был на единственном выезде из города До Киева, пока ехали, я сбился со счета от количества блок-постов
Может вот те самые совсем в другую сторону хотят выехать Или так "хотят" выехать, что только трындят