У Березівському районі Одещини дійсно вибухнув автомобіль співробітника ТЦК та СП Йдеться про керівника четвертого відділу Одеського ТЦК та СП полковник Олега Номеровського, який загинув внаслідок інциденту.
Навряд чи це зробили ухилянти. Картельні розбірки. Велики грошові потоки. Є що не поділити.
Бетон написав:Мужчины не могут вывезти из Сумм свои семьи, весь город окружён блокпостами. Об этом пишут жители города. "Мой город стирается с лица земли. Фронт находится 18 км от города и приближается. Репортёры, местные власти и каналы молчат. Власти выделяются миллионы на реконструкцию парка и дороги. Как и куда эвакуироваться жителям 300 тымячного города. Вся округа в блокпостах "
Зараз всі хто спіймав ейфорію рік тому під час Курської пиар акцій, як один підуть добровольцями захищати рідну Сумщину.
Менти поки не тікають з Сум, тому народ ще має надію.
Бетон написав:Мужчины не могут вывезти из Сумм свои семьи, весь город окружён блокпостами. Об этом пишут жители города. "Мой город стирается с лица земли. Фронт находится 18 км от города и приближается. Репортёры, местные власти и каналы молчат. Власти выделяются миллионы на реконструкцию парка и дороги. Как и куда эвакуироваться жителям 300 тымячного города. Вся округа в блокпостах "
Срочно нужен искусственный интеллект. Ввиду полного отсутствия естественного. В прифронтовой зоне не должно быть постов?
Звісно повинні бути. Чому в мешканців Сум саме така реакція на блокпости? На своїх рідних захисників правопорядку та Батьківщини? Невже їх бояться? Які є версії тутешньої спільноти.
Зараз всі хто спіймав ейфорію рік тому під час Курської пиар акцій, як один підуть добровольцями захищати рідну Сумщину.
Новая порция эйфории подъехала
Україна може виробляти і 20 млн. дронів на рік, — засновниця «Центру підтримки аеророзвідки» Берлінська
UA написав:Звісно повинні бути. Чому в мешканців Сум саме така реакція на блокпости? На своїх рідних захисників правопорядку та Батьківщини? Невже їх бояться? Які є версії тутешньої спільноти.
А чи ті "мужчины" збираються захищати рідний дім, чи навіть не рідний, Суми? А здорова жінка теж не може? Жінок і дітей, старих, хворих спокійно пропустять. Вже тікали, але Суми витримали повне оточення. Знову понаїхали, а потім як пацюччя боягузливо тікають, ховаючись під спідницями, скаржучись на некомфортний виїзд. Бачив таке вже і в 22-у в Києві
барабашов написав:Сибарит Все М25-60 в Сумах супа объелись?
так кругом, в покровську теж фільтрували чоловіків. Інша справа що держава мала б брати вивіз та облаштування жінок дітей на себе... суми не таке й мале містечко Розумію тих що боїться рідних покинути в такий момент, хоч раніше треба було думати... і вивозити
А чи ті "мужчины" збираються захищати рідний дім, чи навіть не рідний, Суми? А здорова жінка теж не може? Жінок і дітей, старих, хворих спокійно пропустять. Вже тікали, але Суми витримали повне оточення. Знову понаїхали, а потім як пацюччя боягузливо тікають, ховаючись під спідницями, скаржучись на некомфортний виїзд. Бачив таке вже і в 22-у в Києві
Пам'ятаю, як у 22р. таких драпальників телерепортери з редакторами (зокрема, марафонівськими) і власниками ТБ-каналів робили героями, драпаючи також. Фрагмент: Вечір 24.02.22р., ТБ-марафон, репортер запитує одинокого здоровенного бугая, що розсівся поклавши ноги на протилежне сидіння у поїзді в Польщу, звідки він? -Львів. обл. Чи задоволений він комфортом? - Ну так, добре, що безкоштовно, але краще б дали спальні вагони, щоб прилягти, бо не виспався, чайок й каву не завадило би подавати. Інші "бійці" з івано-франківщини, сусіди бугая по вагону, погодилися з його думкою.
Бетон, ты не поверишь, когда я выезжал из своего города в 2022 году, тоже блок-пост был на единственном выезде из города До Киева, пока ехали, я сбился со счета от количества блок-постов
Может вот те самые совсем в другую сторону хотят выехать Или так "хотят" выехать, что только трындят