Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1514515146151471514815149 ... 15711>
Повідомлення Додано: Вів 16 вер, 2025 10:19

Re: Напад росії і білорусі на Україну

ЛАД написав:Если их начнут давить, то активистам смысл выезжать есть. Тем кто "за идею", а не за деньги. Свежие примеры Навального и Саакашвили это подтверждают. Те, которые за деньги, конечно, пристроятся и найдут новую кормушку. Те, которые "по недомыслию"... будут разочарованы, но успокоятся и будут спокойно жить.
Но я написал не об этом. А о том, что у многих будут более серьёзные причины, чем любые идеи.

это почти фантастика
давить их может только кто-то из патриотического лагеря, а они союзники традиционно
Поэтому Москва всегда присматривалась к брутальным харизматам типа Кадырова, и наших Г.Москаля и Кивы.
Вот Билецкий тоже может переступить через слезинку воука
fox767676

Подякував: 425 раз.
Подякували: 200 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 16 вер, 2025 10:21

budivelnik написав:
  ЛАД написав:
  _hunter написав:........
Оно-то да, но сумма решений "отдельных человеков" - превращается в решение для страны. Хочет того "страна" или не хочет. Особенно, если "сегодня у нас нет человека"...
Не превращается.
Эта сумма не арифметическая, а, скорее, векторная. Сумма хаотически направленных 40 млн. векторов даёт 0. Или очень близкую к 0 величину.
А що для кожного конкретного -вектор руху протилежний?
Як мінімум усі хочуть
Добре їсти , файно спати , Бог здоровья мусить дати....
Це вектор загальний...

Знов вийшов сам на себе.
Я вже з рахунку збився вкотре((

budivelnik написав:Ти повинен ГЛОТКУ ДЕРТИ за МЕНЕ...
а ти ДРЕШ ПРОТИ СЕБЕ, розповідаючи що ТІЛЬКИ МОЖНОВЛАДЦІ ( а не ти) можуть зробити тебе щасливим.
А те що що таке ЩАСТЯ
в можновладців і в тебе можуть відрізнятись - до тебе внаслідок куцого власного досвіду реального життя - й не доходить.

З.и. і коли це я про вимоги зробити мене щасливим від можновладців, казав?
Йшлося про інші предмети.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 16 вер, 2025 10:27

Xenon написав:
❗️ Війна закінчиться через 60-90 днів, якщо Європа запровадить суттєві вторинні мита для покупців російської нафти: я вам це гарантую, — міністр фінансів США Скотт Бессент

міністр фінансів США Скотт Бессент не думает о том, что при введении такого "вторинного мита" росс. нефть может исчезнуть из мирового баланса (если страны, на которые введут такие мита, поведутся и перестанут её закупать)?
А в результате цены взлетят до небес, а мир получит такой нефтяной кризис как в 1973. Если не сильнее.
ЛАД
2

Подякував: 5372 раз.
Подякували: 4872 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Вів 16 вер, 2025 10:31

Shaman написав:
й головне, до чого тут це? Хто винен в тому, що блогер виступає? Чи що робити з його виступами? Хотів виявити інтелект чи невдало пожартував? :D
питання хто розкручує блогера? І для чого йому це треба?
Banderlog

Подякував: 120 раз.
Подякували: 100 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Вів 16 вер, 2025 10:32

_hunter написав:
  ЛАД написав:
  _hunter написав:.........
В Непале прямо сейчас происходит довольно интересный эксперимент с возвратом к прямой демократии...
Бунт, революция?
Или уточните, какой "довольно интересный эксперимент" происходит в Непале. Что нового они изобрели?

Я же прямо в том же предложении написал какой: возврат к прямой демократии.
Нового изобрели - ничего: вернулись к старому. И я потому и написал, что эксперимент (да, допускаю, что может и не взлететь) - они собираюся и дальше все решения принимать открытыми голосованиями.

Можно уточнить, в чём у них прямая демократия?
Возможно, я что-то пропустил. Не следил особо.
А что касается "эксперимента", так это не совсем "эксперимент" - Швейцария давно практикует.
ЛАД
2

Подякував: 5372 раз.
Подякували: 4872 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Вів 16 вер, 2025 10:41

Banderlog написав:
  Shaman написав:й головне, до чого тут це? Хто винен в тому, що блогер виступає? Чи що робити з його виступами? Хотів виявити інтелект чи невдало пожартував? :D
питання хто розкручує блогера? І для чого йому це треба?

ваші питання зрозумілі. наступні дописувачі почали щось чудити :D

а на ваші питання відповіді в мене немає... інет каже таке
Так хто такий Арті Грін? Історія про бізнесмена, який повоював і став “блогером”
Shaman

Подякував: 790 раз.
Подякували: 1676 раз.

Профіль

1
4
5
Повідомлення Додано: Вів 16 вер, 2025 10:47

ЛАД написав:
  _hunter написав:
  ЛАД написав: Бунт, революция?
Или уточните, какой "довольно интересный эксперимент" происходит в Непале. Что нового они изобрели?

Я же прямо в том же предложении написал какой: возврат к прямой демократии.
Нового изобрели - ничего: вернулись к старому. И я потому и написал, что эксперимент (да, допускаю, что может и не взлететь) - они собираюся и дальше все решения принимать открытыми голосованиями.

Можно уточнить, в чём у них прямая демократия?
Возможно, я что-то пропустил. Не следил особо.
А что касается "эксперимента", так это не совсем "эксперимент" - Швейцария давно практикует.

>>> Можно уточнить, в чём у них прямая демократия?
Создали в Дискорде "группу страны" и там голосуют...

>>> Швейцария давно практикует
Вы это нарочно делаете?..
ОК: "всеообщими открытыми голосованиями - БЕЗ ПРОСЛОЕК в виде министерств/рад/парламентов/..."
_hunter

Заблокований
Подякував: 15 раз.
Подякували: 492 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Вів 16 вер, 2025 10:50

О! -- началось прощупывание общественного мнения? :roll:
Відкрийте кордони — дайте людям виїхати. Людина виїхала — забираємо в неї паспорт і все — вона більше не громадянин України, — заступник командира батальйону безпілотних систем 58 ОМПБр Роман Мироненко
_hunter

Заблокований
Подякував: 15 раз.
Подякували: 492 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Вів 16 вер, 2025 10:57

_hunter написав:О! -- началось прощупывание общественного мнения? :roll:
Відкрийте кордони — дайте людям виїхати. Людина виїхала — забираємо в неї паспорт і все — вона більше не громадянин України, — заступник командира батальйону безпілотних систем 58 ОМПБр Роман Мироненко

заступник командира любитель простих рішень. Доперемагається що в країні лишаться тільки поліція і пенсіонери
Letusrock

Подякував: 16 раз.
Подякували: 13 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 16 вер, 2025 11:04

із просторів інтернету.

«Зеленський зробив кілька заяв із вимогами до Трампу, їх можна цілком зарахувати за ультиматум до США.

"Єдиний спосіб припинити бойові дії - це спочатку надати чіткі гарантії безпеки. І це може статися тільки в тому випадку, якщо Трамп виявить сміливість".
(Миру заважає боягузтво Трампа).

"Перш ніж ми закінчимо війну, я дійсно хочу, щоб усі угоди були укладені. Я хочу мати документ, який підтримають США та всі європейські партнери. Це дуже важливо. Щоб це сталося, нам потрібна чітка позиція президента Трампа".
(Миру заважає відсутність у Трампа чіткої позиції).

"Я вважаю, що США досить сильні, щоб приймати самостійні рішення. Трамп може надати нам системи ППО у необхідній кількості, і США їх достатньо".
(Миру заважає небажання Трампа дати зброю Україні).

"Впевнений, що США можуть застосувати достатньо санкцій, щоб завдати шкоди російській економіці, до того ж Трамп має достатньо сили, щоб змусити Путіна його боятися".
(Миру заважає небажання Трампа запровадити нові санкції, тобто зробити за наказом Зеленського те саме "ку", що й завжди).

"Світова наддержава не повинна чекати, поки інші зроблять кроки.
Європа вже запровадила 18 пакетів санкцій проти Росії. І тепер не вистачає лише потужного пакету санкцій із боку США. Трамп не хоче посилювати тиск на Путіна, побоюючись зірвати спроби закінчити війну. Це неправильний підхід до Путіна”.
(Вказує на невідповідність Трампа займаній посаді).
Letusrock

Подякував: 16 раз.
Подякували: 13 раз.

Профіль

#<1 ... 1514515146151471514815149 ... 15711>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Господар Вельзевула і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор