Досвіл має, а ось грошей зась.
Старий чолов'яга має купу досвіду, але не вистачає здоров'я, щоб ним скористатися.
|
|
![]()
Тогда сроки обещаний были поменьше. И ставились промежуточные цели. Да и конечная цель... Одно дело, когда мне в 10 лет обещали, что в 30 лет я буду счастливо жить при коммунизме, а другое дело, когда обещают, что через несколько десятилетий (но точно неизвестно когда) закончится плохая жизнь - война. "И вечный бой. Покой нам только снится. И пусть ничто не потревожит сны." ![]()
утримує, але не в заручниках. й взагалі йому дуже подобається. на колір наручників не звертає уваги ![]() ![]() Михайло Федоров - віцепрем’єр-міністр — міністр цифрової трансформації
![]()
Дявол ховається в деталях.. Якщо я скажу 10 - то Ви зі мною погодитесь, але при цьому в нас залишаться прямо протилежні один одному переконання Тому спробую математично 1 Людина працюючи на якомусь робочому місці(тобто використовуючи чужий капітал) створює додану вартість 2 Ця додана вартість розподіляється наступним чином ДоданаВартість=40% ДВ(податки Державі=соціалка і так далі)+Оплата праці+оплата капіталу Оплата праці може варюватись (між мінімалкою і максималкою) в 10 разів і МОЖЕ виражатись( а може використовувати і інші варіанти обрахунку) через формулу витрачений час*витрачені калорії*коефіцієнт ефективності праці І саме коефіцієнт ефективності і створить мінімалку чи мінімалка*10 3 Тепер те з чим ми навряд чи дійдемо спільної думки Оплата капіталу... В мене для спрощення капітал ділиться на два види Первинний - створений шляхом різниці між створеним і спожитим, тобто накорпичення попередніх періодів праці(грубо накопичена праця у вигляді капіталу(акції/станки/технології/знання/здоровья і так далі) Вторинний - створений шляхом накопичення доходів від роботи первинного І тут в мене вже питання до Вас Як будемо обчислювати два параметра а - величину створеного капіталом в Доданій вартості б - величину сплати працівнику за його роботу з обслуговування капіталу(грубо розмір оплати за професіоналізм) 4 Певні теоретичні викладки в мене є.. але вони настільки розмиті що дійти до якоїсь цифри вийде навряд а - прибуток на капітал повинен перекривати ріст інфляції( ми ж не альтруїсти , уявіть ви відклали пару років роботи і за ці відкладення купили станок на якому працює чужа для вас людина і через певний час ви побачили що Ви вже не пару років маєте відкладених а суму на якусь величину меншу) б - повинен бути який прибуток який перекриє амортизацію капіталу в - повинен бути якийсь прибуток яки буде збільшувати ваш капітал в часі( в противному разі у вас не буде бажання відкладати , а не буде капіталу -працівники будуть і далі працювати з лопатами замість комбайнів тут просто Багатий це не той хто багато заробляє і не той хто мало витрачає Багатий це той хто витрачає менше ніж заробляє. Тут ще простіше Групка фантазерів теоретиків , скористалась кризовою ситуацію , і реалізуючи свої фантазії повела в ад. І так водила 70 років, поки не переконалась що шлях який вони вибрали не приводить ні до щастя, ні до справедливості, ні до багатства. Дві речі Перша - я виступаю за те що вплив 40 млн на своє життя-має більший ефект ніж вплив групки розумних(дурних) фантазерів(авантюристів) Друга - тому мій приклад про 1 трлн і показує що а - треба бути ДУЖЕ поважним у фінансовому світі щоб тобі довірили такі гроші б - навіть коли ти поважний і маєш ці суми -без 10 млн тих хто буде виконувати твої вказівки-ти нічого не добєшся.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор
|
|