«Вони не повинні забувати, що з кожним прожитим днем, коли українська сторона відмовляється від переговорів, переговорні позиції української сторони будуть тільки погіршуватися» — заявляє прессекретар Путіна.
чисто проросійське ІПСО. й цікаво спостерігати, хто йог тут просуває
*"Якщо цей лист був писаний не просто для того, щоб допомогти Петрові виїхати у гості до синів-ухилянтів (за інформацією ЗМІ сини Порошенка мешкають у Лондоні – прим.ред) і він, дійсно, виїхав підлікуватись – це найглибший цинізм, який я спостерігав…. Порошенко – людина, яка протягом п’яти років своєї каденції не змогла забезпечити безперебійне постачання інсуліну для 200 тисяч українців, сьогодні не лікується в Україні, а летить до Лондона, щоб викласти 8 млн грн за лікування… хвороби, на яку, за іронією долі, він хворіє сам. Порошенко знищив програму підтримки інсулінозалежних людей і тепер змушений лікувати свій діабет в Лондоні за $200 тис.", – пише "Сталкер" у своєму дописі.*
Як ПАП "допомагав" гриценкам ..., так так само тепер летить йому.
ЛАД написав:По-вашему, человека, который зарабатывает 10 тыс. грн., а живёт за 8 тыс. можно назвать богатым? Очень оригинальный подход
Можна Я так жив - я багатий. Скажу більше Заробляючи 50 000 - жив за 10 000... Тому тепер , заробляючи по Вашому алгоритму 20000 ( оплата праці) живу за 50000( оплата праці+дохід з капіталу)
ЛАД написав:По-вашему, человека, который зарабатывает 10 тыс. грн., а живёт за 8 тыс. можно назвать богатым? Очень оригинальный подход
Можна Я так жив - я багатий. Скажу більше Заробляючи 50 000 - жив за 10 000... Тому тепер , заробляючи по Вашому алгоритму 20000 ( оплата праці) живу за 50000( оплата праці+дохід з капіталу)
«Вони не повинні забувати, що з кожним прожитим днем, коли українська сторона відмовляється від переговорів, переговорні позиції української сторони будуть тільки погіршуватися» — заявляє прессекретар Путіна.
Ви багатий сьогодні, але не тоді.
"не только лишь все могут смотреть в завтрашний день" (с)
По-вашему, человека, который зарабатывает 10 тыс. грн., а живёт за 8 тыс. можно назвать богатым? Очень оригинальный подход.
Так и сам вопрос достаточно интересный. Он допускает множество подходов. Было бы интересно тайно собрать формулировки форумчан, чтобы не начинать дискуссию раньше времени, а потом выложить их все вместе
можна факти, без емоцій
Тут складно визначитись, що таке оте погіршення чи покращення перемовних позицій. Бо про позицію в рфії навіть самі рфяни отаке видають.
Колишній очільник "Роскомосу", а нині сенатор Дмитро Рогозін, який начебто командує якимось підрозділом російської армії, висловив думку, що обидві армії досягли паритету в силах і засобах, що унеможливлює стратегічно успішний наступ. Він констатував, що техніка і піхота знищується вже за 20 км від лінії фронту. "Ось вона безвихідь-то в чому, в чому проблема позиційної війни. Тобто сили приблизно рівні за оснащеністю, за підготовленістю, навіть за мотивацією", - заявив Рогозін в інтерв'ю російським пропагандистам.
Або губарєв: "Таким чином, ми несемо незрівнянно більші втрати. ЗСУ такий розклад цілком влаштовує, тому ніякий мир українцям не потрібен, їх усе влаштовує. А з урахуванням ефективної роботи за ключовими НПЗ (знищено 26% потужностей) ситуація, що склалася, їм стратегічно вигідна". "Тоді як становище патове і фактично є поразкою [Росії]. Можливість закінчити СВО перемогою при збереженні колоніальної системи влади в Росії відсутня!" - написав колишній соратник Ігоря Гіркіна-Стрєлкова ___________________ А от чи впливає покращення перемовних позицій України (або погіршення перемовних позицій рфії) на закінчення-зупинку, то ще питання.