Hotab написав:Мені здається плюс мінус той самий рівень.
тобі здається. бо саме ти вихвалявся тут публічно на форумі, що тобі безкоштовно дала якась африканська спідозна шмара. а стосовно мене та флая - це твій 100% піз.ьож, тому я тебе за правду і назвав піз.аболом.
Hotab Навіщо ви постите фото проФФесора Зварича? https://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%97%D0 ... 0%B8%D1%87 Вже не перший раз. Була з ним така історія. Після помаранчевої революції він обіймав міністреську посаду. Ну і всі вони такі чудові, прогресивні ельфи що какали веселкою. на противагу жахливим оркам кучми-януковича. Зварич чомусь титулувався професором. Але раптом виявилось, що цей Зварич не те що не науківець, але й навіть не бакалавр. А виправдовування він собі знайшов зухвале - шо через його ранню лисину одногрупники його вважали досить розумним тому називали "професором". І взагалі , навіть недоучка, якщо він з Америки, може конкурувати з українськими академіками. Мене це дуже розлютило тоді. І на ФУПі я написав текст "Варена Гнида" Ну і дав розгулятися творчій фанетазії, описавши його юність як хіпування х нюхоклейством у буремних 60-х з чого начебто він облисів. Причому досить танлановито , з ураїхуванням підробиць деталей американського життя тих років. Текст попав на очі самому герою і він прокоментував так що до кампанії з його длискрелдитації залучені прдеставники емігрантських кіл , що перекоучують факти біографії та прізвище. Мабуть я був недалеко від істини )))
Востаннє редагувалось fox767676 в Сер 24 вер, 2025 20:24, всього редагувалось 1 раз.