|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Суб 15 лис, 2025 12:36
Дюрі-бачі написав: ЛАД написав:Кстати, я недавно ставил вопрос, почему не вызывают в ТЦК повестками, а ловят на улицах. Banderlog ответил, и ответил правильно. Вот подтверждение.
ИМХО є 2 маленькі проблеми: 1. Повістки досі відправляють точково, а мали б вже відправляти мільйонами. 2. Найголовніша проблема - нема покарання за неявку по повістці. Взагалі я не розумію чим займається поліція. Навіть серед тих, хто в розшуку за СЗЧ, знаходять аж 5%. А за неявку по повістці ще менше. І 1 величезна проблема: Влада не хоче, що б ТЦК дотримувались закону і оцінюють їх не за тими КРІ.
Все наказания есть. По закону. Но невозможно законными средствами поддерживать соблюдение закона при превышении какого-то порога количества нарушений. Никакие суды и судисполнители не справятся.
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5373 раз.
- Подякували: 4873 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Суб 15 лис, 2025 12:40
Banderlog написав:Те що там були і росіяни не відміняє наявність на тій стороні українців.
в будь якій війні є представники різних сторін проти "своїх", що це змінює? це обтяжуюча обставина до злочинів росіян, а не помякшуюча. За партію регіонів до 2014 таки голосувало близько половини виборців.
їм росіяни обіцяли что "україни больше нет", а не війну із сотнями тисяч жертв і руйнування власних міст
-
trololo
-
-
- Подякував: 2704 раз.
- Подякували: 1427 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Суб 15 лис, 2025 12:43
sashaqbl написав:Тому я прихильник діючих інститутів. У історії з Януковичем - якби працювали інститути, якби йому не вдалося підмяти під себе парламент - то не було б кривавого 14го.
що ж мішало їм діяти ?) Олександр, давайте будем обєктивними і порівняєм контроль яника над парламентом і контроль зеленського. 1. Скільки депутатів було в партії регіонів і скільки в слуги народу? 2. При янику в депутатів була недоторканість. 3. При янику депутати вільно могли виїхати за кордон. 4. Тодішня влада гарантувала і фізичну недоторканісьть депутатів. Тепер підем дальше, в кого більше контролю над медіа? Над банківською системою? Тільки не треба про те що війна або про їх мотивацію. Давайте по факту в кого більше влади?
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 120 раз.
- Подякували: 100 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Суб 15 лис, 2025 12:47
wild.tomcat написав: АндрейМ написав: ЛАД написав:От сталинского режима мы ушли, а до Спарты не доросли.
До Спарты мы как раз в каком-то плане доросли - у нас есть огромная масса подневольного населения и есть правитель, который имеет право определять кто достоин жить, а кто - нет. Проблема в том, что мы живем в 21-ом веке, где у каждого есть право жизни и мы все равны. Как в эту новую реальность вписывается большая война - непонятно, но попытки создать институт государственных рабов были обречены на то, чтобы встретить сопротивление. В принципе, основы нашего общества давно рухнули, но свободным все нравится, так как их никто не трогает, а подневольные справедливо брыкаются и прячутся.
але якось ще зовсім ні разу не написали, хто саме мав би забезпечити комусь ( і вам в т.ч.) ті цінність і право.
А в магазине вам хлеб кто продает? Как он(а) туда без тцк попасть умудрился? 🤔
-
_hunter
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 492 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Суб 15 лис, 2025 12:49
АндрейМ написав: ЛАД написав:От сталинского режима мы ушли, а до Спарты не доросли.
До Спарты мы как раз в каком-то плане доросли - у нас есть огромная масса подневольного населения и есть правитель, который имеет право определять кто достоин жить, а кто - нет. Проблема в том, что мы живем в 21-ом веке, где у каждого есть право жизни и мы все равны. Как в эту новую реальность вписывается большая война - непонятно, но попытки создать институт государственных рабов были обречены на то, чтобы встретить сопротивление. В принципе, основы нашего общества давно рухнули, но свободным все нравится, так как их никто не трогает, а подневольные справедливо брыкаются и прячутся.
У вас та же песня о рабстве. Поменяйте пластинку. Насчёт "новой реальности" спорить не буду. И то, что вам непонятно, как в эту якобы "новую реальность вписывается большая война", это исключительно ваши личные проблемы. И независимо от вашего понимания или непонимания эта большая война идёт. И воевали люди и раньше, просто далеко от вас и вас это не касалось. Можно было на тёплом диване рассуждать о "новой реальности".
-
ЛАД
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Суб 15 лис, 2025 12:50
Banderlog написав:що ж мішало їм діяти ?) Олександр, давайте будем обєктивними і порівняєм контроль яника над парламентом і контроль зеленського. 1. Скільки депутатів було в партії регіонів і скільки в слуги народу? 2. При янику в депутатів була недоторканість. 3. При янику депутати вільно могли виїхати за кордон. 4. Тодішня влада гарантувала і фізичну недоторканісьть депутатів. Тепер підем дальше, в кого більше контролю над медіа? Над банківською системою? Тільки не треба про те що війна або про їх мотивацію. Давайте по факту в кого більше влади?
Попри більшу кількість депутатів і контроль над ними в Зеленського влади менше. І проштовхнути потрібні закони через парламент йому буває доволі важко. Але я погоджуюсь, зеля теж завалюєтсья в сторону диктатури. Я був противником зеленського від моменту перших виборів. Ба навіть раніше - з моменту виходу дибільного серіальчика.
-
sashaqbl
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 1 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 15 лис, 2025 12:54
Вартість поїздки преміум-авто Mercedes-Benz S-класу за маршрутом Київ – Варшава у листопаді становила 1300 євро. шеф два счетчика... нас не догонят (тату(с))
-
prodigy
-
-
- Подякував: 3366 раз.
- Подякували: 3355 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
2
Додано: Суб 15 лис, 2025 12:55
Дюрі-бачі написав:Особисто мене б мене змусило піти воювати не блокування рахунків, а впевненість, що якщо я завалюсь на квартирі в себе чи в родичів - мене знайдуть і бусифікують, якщо зявлюсь на якійсь офіційній роботі - мене знайдуть і бусифікують. Та банальний прихід участкового до мами хоча б раз на день із питанням "Дюрі вдом? Бо ми шукаємо його за ухилянство" вже швидко б зламав бажання ховатись. А коли бачиш як сусід який в СЗЧ місяцями живе за місцем реєстрації і його ніхто не шукає - то звісно можна плювати на ту повістку.
++++ Вы правы. Hotab переоценивает блокування карток. Эта проблема решается элементарно карточкой жены.
-
ЛАД
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Суб 15 лис, 2025 12:58
ЛАД написав:Вы сами признаёте, что "Пехлеві був на порядок кращий від теперішньої влади" и он отнюдь не был "кривавим диктатором". Как раз если бы был, то, может, и удержался бы. Асад тоже не был до начала гражданской войны особенно "кривавим". А діючі інститути тоже опираются на силу. И совсем не гарантия, что за них не придётся "народу платити криваву ціну". Режим аятолл тоже "діючі інститути".
Ви перекручуєте. Режим аятол - це не діючі інститути, а диктатура, коли все вирішує персоналія. Діючі інститути - це західні демократії, Південна Корея, Японія - коли при приході до влади опосиції не відбувається розворот країни на 180 градусів від того, що керівнику почесалася пятки. Прикладом діючих інститутів є США, коли Трамп при всій своїй харизмі, поляризації суспільства і спробах все поламати - до кінця не може. ЛАД написав: Асад тоже не был до начала гражданской войны особенно "кривавим".
Чому почалася громадянська війна в Сирії?
-
sashaqbl
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 1 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 15 лис, 2025 13:04
sashaqbl написав: Banderlog написав:що ж мішало їм діяти ?) Олександр, давайте будем обєктивними і порівняєм контроль яника над парламентом і контроль зеленського. 1. Скільки депутатів було в партії регіонів і скільки в слуги народу? 2. При янику в депутатів була недоторканість. 3. При янику депутати вільно могли виїхати за кордон. 4. Тодішня влада гарантувала і фізичну недоторканісьть депутатів. Тепер підем дальше, в кого більше контролю над медіа? Над банківською системою? Тільки не треба про те що війна або про їх мотивацію. Давайте по факту в кого більше влади?
Попри більшу кількість депутатів і контроль над ними в Зеленського влади менше. І проштовхнути потрібні закони через парламент йому буває доволі важко. Але я погоджуюсь, зеля теж завалюєтсья в сторону диктатури. Я був противником зеленського від моменту перших виборів. Ба навіть раніше - з моменту виходу дибільного серіальчика.
якби Зе притримувався своїх лозунгів(чи своєї ролі Голобородька)- закон для всіх однаковий (а не так, що Закон для лохів, а решті(і це не тільки друзі Зе), а також всі силовики, блатні і інші)він як дишло під час війни можна було погодитись навіть на деякі обмеження свобод за ради цілі але ковід яскраво показав сутність президента, як він ставиться до народу здається, що він вважає себе розумним, а інших не дуже (пригадую стиль розмови з Бутусовим), тобто Зеля по менталітету типовий ватник (совок), він звик, що Коломойський з ним розмовляв зверхньо і не тільки Коломойський, а всі інші перед якими він "танцював", а тому Зеля дуже швидко зазвездився (вийди звідси бандит, я щас Баканову подзвоню)
-
prodigy
-
-
- Подякував: 3366 раз.
- Подякували: 3355 раз.
-
-
Профіль
-
-
1