unicdima написав:На жаль такі випадки поодинокі, а саме ці блогери і журнашлюхи призвели до зриву мобілізації і дискредитації ЗСУ.
Тобто не влада зірвала мобілізацію яка тільки в 2024 році прийняла мобілізаційні закони, які досі не виконуються? А замість того, щоб саджати працівників ТЦК за бусифікацію розповідали казки про ІПСО.
unicdima написав:На жаль такі випадки поодинокі, а саме ці блогери і журнашлюхи призвели до зриву мобілізації і дискредитації ЗСУ.
Тобто не влада зірвала мобілізацію яка тільки в 2024 році прийняла мобілізаційні закони, які досі не виконуються? А замість того, щоб саджати працівників ТЦК за бусифікацію розповідали казки про ІПСО.
а вас ухилянтів мають на колінах вмовляти прийти в тцк?
unicdima написав:а вас ухилянтів мають на колінах вмовляти прийти в тцк?
1. Я точно не ухилянт, я не порушив жодного закону. 2. У влади було 3 роки щоб переконати, що покарання за невиконання законів страшніше за мобілізацію. Але вони навіть не намагались. 3. Влада навіть правильні КРІ роботи ТЦК досі не змогла сформулювати.
The Telegraph додає, що коли пісня починається, система Ліма подає на ракети, що наближаються, помилковий навігаційний сигнал. Українська система глушіння сигналів замінює дані з російських супутників, використовуючи для глушіння пісню. Пісня перекриває дані з супутника, а система передає ракетам хибний сигнал, повідомляючи, що вони перебувають над територію Ліми в Перу.
Раніше полковник запасу ЗСУ, пілот-інструктор Роман Світан заявляв NV, що український комплекс радіоелектронної боротьби Ліма може збивати з курсу російські аеробалістичні ракети Кинджал. Зокрема, у низці публікацій наведено як приклад супутникові знімки в районі аеродрому Старокостянтинів, де видно багато великих воронок від російських ракет, що промахнулися по цілі.
вони ж руські - тому як чують про Бандеру - відразу лякаються
Востаннє редагувалось Shaman в П'ят 21 лис, 2025 18:28, всього редагувалось 2 разів.
whois2010 написав:У котів і псів оргазм: потужність, війна, кордони 91 - все продовжується. Рудого пісділєра шлють на хєр всю промову. Президент країни, яка існує в борг, вєщаєт про гідність.
Та походу все - Зе поставили жосткий ультиматум - до річниці правління Трампа(ще 2 місяці) війна має закінчитись. Не знаю наскільки це правда.
Востаннє редагувалось andrijk777 в П'ят 21 лис, 2025 18:27, всього редагувалось 1 раз.