Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Повідомлення Додано: Суб 13 гру, 2025 14:57

pesikot написав:
  Banderlog написав:
  pesikot написав:Зачекай, то ти пишешь, що поліція не бореться з цим, то вихваляешся, які газди молодці )

собі гнати законом не заборонено.

Для себе так

І що, всі-всі лише для себе ? Точно-точно ?
На продаж ні-ні ? )

звісно, він лише пригощає - або взагалі причащаються, а парафіяни потім пожертви роблять. ти не забувай, яка в нього школа - там все вигадали задовго до нас :lol:
Shaman

Подякував: 795 раз.
Подякували: 1687 раз.

Профіль

1
4
5
Повідомлення Додано: Суб 13 гру, 2025 14:58

_hunter
Это тебе из Германии видно ?

Я бросал много ссылок на факты зверств и убийств россиянами в Черниговской области
По этим фактам открыты уголовные дела

Но у тебя ж - а чё такова ?
pesikot

Подякував: 546 раз.
Подякували: 1260 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Суб 13 гру, 2025 15:08

ЛАД написав: Не впервые.
у вас взагалі постійно. але на відміну від мене, ви не визнаєте своїх помилок :D

після вироку звісно саджають. й про що саме мова? випадки, коли не посадили після того, як збив насмерть - так, такі випадки є. звісно, й корупційні теж.
Вы знаете такие случаи? :shock:
по-перше, давайте проговоримо, що є різні випадки - є на пішоходному переході, а є в темному невстановленому місці. чув, що в Німеччині спроба перейти в невстановленому місці кількополосну швидкісну автостраду прирівнюється до спроби самогубства... тому так, випадки знаю. й часто дають не зону, а "хімію"...
Міндіч - це звісно централізована корупція. а чи ви знаєте її масштаб при Янику? ви чули про "площадки"? знали, що в кожній обласній податковій був "смотрящий"? тому Міндіч це погано, але 100 млн - на фоні Яника це сльози. хоча 100 млн - це пробують довести, вкрали звісно більше...
Вполне могу допустить.
Но вы уверены, что это единственная такая компашка? Сильно сомневаюсь. А, точнее, уверен, что далеко не единственная. Возможно, другие помельче.
Так что не надо на Яныка всё валить.

правильно вживайте слова - я не валю на Яника, я констатую факт, що за його часів деякі речі взагалі були централізовані. тому з часів Яника велика корупція ЗМЕНШИЛАСЯ. а Енергоатом та Центренерго доїли при всіх президентах. й 15% - це ще дуже дешево. в деяких випадках розмова починалася з 30%.
Shaman

Профіль

1
4
5
Повідомлення Додано: Суб 13 гру, 2025 15:12

pesikot написав:
  _hunter написав:
  Water написав:Ви впевнені шо якшо прийдуть до вас, то не пристрелять?

В других же городах - обошлось как-то...

Это тебе из Германии видно ?

Я бросал много ссылок на факты зверств и убийств россиянами в Черниговской области
По этим фактам открыты уголовные дела

Но у тебя ж - а чё такова ?

я йому вже не став відповідати, бо троль, але припускаю що в КОЖНОМУ окупованому місті були випадки розстрілів або зникнень. або люді мовчки віддавали ті ж авто з "кому сказать спасибо, что живой".

але дехто дозволяє собі нахабну брехню, й що ти йому зробиш. він казав, що й в полоні тортур немає. а ЛАД це називає - "інша точка зору". звісно в охорони концтабору або ГУЛАГу інший погляд, ніж в ув'язненого.
Shaman

Профіль

1
4
5
Повідомлення Додано: Суб 13 гру, 2025 15:20

ЛАД написав:
  Shaman написав:
  ЛАД написав:Це війна.
І якщо ви її уявляєте собі якось інакше, то ваші проблеми.

по-перше, як нормально вже стала війна. це не війна, а агресія значно більш потужної держави. яка обісралася у військовому сенсі. тому гатить по цивільних. щось розвинені країни так не воюють, вони знищують військові сили, а не цивільне населення. ЛАД, на дворі 21 сторіччя. цивільних вбивають цілеспрямовано лише терористи.

Україна чомусь так не воює. але Раша звинуватили нас у вигаданих обстрілах населення Донбасу, й використала це як один з привідів.

а поки ви не визнаєте, що Раша воює в порушення всіх гуманітарних норм, власне навіть не як вермахт, а як елітні дивізії СС. але Рашу поєднує лише рівень звірства, а так в армію набирають маргиналів... але це хтось не хоче бачити, як так, така культура...
Очень много словоблудия.
prodigy написал об обстреле "20 підстанцій".
Это не военные цели?
Вы не путаете "20 підстанцій" с "цивільним населенням"?
А если это не военные цели, то НПЗ тоже.
Так что не надо перекручивать.

так підстанції в місті і тилу не військові цілі, особливо аж двадцять штук. від обстрілів НПЗ на Раші падає експорт, а від обстрілів енергетики може настати гуманітарна катастрофа - особливо якщо будуть морози. ви це чудово розумієте, й руські це теж розуміють - але продовжують гатити - бо в них немає інших аргументів.

різниця в наслідках для населення. розвинені країни не роблять геноцид цивільного населення. й дуже дивно, що різні ліваки волають про Ізраїль, а про України теж раптова сліпота. за вашою логікою ЛАД - Ізраіль теж просто наводить порядок та нищить терористів та злочинців. як й в Бразилії. як й в Венесуелі...
Shaman

Профіль

1
4
5
Повідомлення Додано: Суб 13 гру, 2025 15:22

Water написав:
  ЛАД написав:явно противоречит утверждениям "некоторых товарищей" о "генетической агрессивности и зверстве" россиян вообще и русских, в частности.

Ви впевнені шо якшо прийдуть до вас, то не пристрелять?

Нет.
Более того, не уверен, что меня не может при очередном прилёте не убить рос. шахед или ракета.
Но не вижу связи между вопросом и моим постом.
ЛАД
2

Подякував: 5382 раз.
Подякували: 4877 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Суб 13 гру, 2025 15:28

ЛАД написав:...
Но если это правда, то явно противоречит утверждениям "некоторых товарищей" о "генетической агрессивности и зверстве" россиян вообще и русских, в частности.

Третье сообщение там тоже интересное и хорошо демонстрирует нашу незалежність.

а хто таке пише, окрім вас ЛАД? я такого не писав. 8)
Shaman

Профіль

1
4
5
Повідомлення Додано: Суб 13 гру, 2025 15:31

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Денис Казанський
В ответ на позор в Купянске русские, как обычно, решили отомстить гражданским - всю ночь бомбили котельные и подстанции в Одессе, которую их собственная пропаганда называет «русским городом».

Почти во всем городе нет тепла, света и воды. От чего в первую очередь, как обычно, страдают пенсионеры, дети и инвалиды. Злость за провал своей армии сорвали на невинных людях.

Такие теперь победы у русской армии.
pesikot

Подякував: 546 раз.
Подякували: 1260 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Суб 13 гру, 2025 15:40

Banderlog написав:
  Shaman написав:я ж кажу, теж почав хайп розганяти? про Одесу ти сам написав, як когось вбили за долги.

збили на смерть дитину - це велика трагедія. але цю ситуацію викручують як можуть саме для хайпа - хайпанути на трагедії - чув про таке? звісно знаєш... тепер, у нас всіх, хто збив насмерть саджають? чому всіх так зачепило, що дали можливість вийти під заставу? он все кодло міндіча вийшло під заставу - ти щось так не репетував.

з приводу корупції - централізованої звісно стало менше. побутової - зараз під час війни корупція в ТЦК звісно розквітла - але ж населення наче не дуже проти, особливо ті, що порішали... а побутової корупції до речі, теж менше стало. твій основний вереск почнеться, коли на митниці лад почнуть наводити - як же ти тоді харчуватися будеш? палене вино заборонили - теж галасуєш.

велика трагедія тіки заткайтесь? Бо поліцаї недоторканні?

Палене вино заборонили?)
Ти цю лапшу, парторг, вішай на вуха пійонерам та шпані з патрульної поліції.
Я писав про те що виробництво вина заборонили і офіційні виробники та держава терпить збитки, на догоду євросоюзу.
А на рахунок "пальоного" то в свисточок ви нам свиснете :lol:
Тобі скинути телеграм канал де можно спирт купити?
Кислотою так само торгують, но то вже шукай сам...
Чи мож розкажеш, що спирт в телеграмі гірший ніж те чим з дозволу держави торгують в магазинах?
Газди на буковині для себе вже давно для самогонні апарати купили... і вертіли
Твої акцизи на своїм

ти так пишеш, що половина не зрозуміло, що хотів сказати. перевтомлення?..

як я зрозумів з ваших дописів, заборонили виробництво вина не за технологією? й? нехай виробляють винний напій, якщо є попит. тому взагалі не розумію, в чому накид, окрім того, що хтось отримав збитки. гадаю системні виробники й далі виробляють.

не подобається акциз - скільки там 75% вартості? зрозуміло, без акцизу цікавіше торгувати. як й контрабанду возити. й податки не платити. але це лише в Україні це дозволяється, навіть в Румунії - вже ні ;)
що ти маєш на увазі під побутовою корупцією ? Учителів з лікарями? ну це да їх надо жучити, це вони в нас державу розікрали.
Тцк тр... ухилянтів, шо аж шуба завертається ) це корупція ? Чи куда?
почнуть вони на митниці
передасте митницю під іноземне управління з наглядовою радою з братів наємів та міндічів? Не здивуюсь.
Тільки будете сидіти в своїм вільнім Арканарі самі.
Нормальні люди звідси виїдуть.

вчителі з лікарями - так, це теж корупція, але я її розглядаю останньою - бо інакше без цього залишимося й без вчителів, й без лікарів. а загалом побутова корупція, це коли людина вирішує ті чи інші питання за гроші. ТЦК - це теж з цієї опери, але так вона розквітла - воєнкоми до війни таких грошей й близько не бачили.

я так й знав - митниця святе. :lol: корупція є там? є. змінювати треба? треба. пропонуй як. не можеш пропонувати, будуть робити інші, як вони це бачать. й не треба мені розповідати, що красти будуть ВСІ. я неодноразово казав - не ВСІ, тут кожен по собі рівняє. в багатьох країнах це подолали, й ми можемо - питання не в людях, а в усталених процедурах.

ти взагалі читав ТББ? бо схоже теж не розумієш значення цього вислову. в "освобожденном Арканаре" в першу чергу не буду жити я - а тобі можливо сподобається, ні точно сподобається :lol:
Shaman

Профіль

1
4
5
Повідомлення Додано: Суб 13 гру, 2025 15:41

pesikot написав:Денис Казанський
В ответ на позор в Купянске русские, как обычно, решили отомстить гражданским - всю ночь бомбили котельные и подстанции в Одессе, которую их собственная пропаганда называет «русским городом».

Почти во всем городе нет тепла, света и воды. От чего в первую очередь, как обычно, страдают пенсионеры, дети и инвалиды. Злость за провал своей армии сорвали на невинных людях.

Такие теперь победы у русской армии.

а ЛАД каже, що такого, не бачить різниці...

й про Куп'янськ не хочуть нічого казати - але скільки розмов було про Покровськ...
Shaman

Профіль

1
4
5
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему