prodigy написав: тому що в "силовики"(поліція, митниця, податкова, прокуратура, суд) з 18років йшли не для захисту закону, і населення від умовних злочинців, а тому що після розподілу сфер впливу в кінці 90х (коли дрібних злочинців пересаджали, а з ворАми в законі уклали договір про контроль за бізнесом) менти (ДАЇ) і інші стали головними бандитами в країні, а для них гроші на першому місці
як прик
а для тебе гроші на якому місці? Ти роботу роботав з любові до суспільного блага? То з якого ти рішив що силовики від тебе відрізняються? Це спеціально виведена порода людей?
prodigy написав: тому що в "силовики"(поліція, митниця, податкова, прокуратура, суд) з 18років йшли не для захисту закону, і населення від умовних злочинців, а тому що після розподілу сфер впливу в кінці 90х (коли дрібних злочинців пересаджали, а з ворАми в законі уклали договір про контроль за бізнесом) менти (ДАЇ) і інші стали головними бандитами в країні, а для них гроші на першому місці
як прик
а для тебе гроші на якому місці? Ти роботу роботав з любові до суспільного блага? То з якого ти рішив що силовики від тебе відрізняються? Це спеціально виведена порода людей?
мої гроші зароблені важкою працєю, часто було по 16-17 годин не добу і 5 годин на відпочинок, а прокурори/судді теж важко працювали над схемами/оборутками і отримали пенсію в 45років, ось тобі ще один чесний полковник Валєрій Ефремов (з такою бородою залишається тільки рясу вдягнути). Розумію, коли в ЗСУ вояки не мають умов для догляду за бородою(інколи немає часу і бажання), я б цього полковника відправив вкоротити на 2/3 бороду, бо там вже якась живність живе. У мене був стармех з бородою 5см (завжди красна від борщу чи спагетті у бороді ). У тебе велика борода зараз? і як ти ставишся до таких борід як у Ефремова?
Banderlog написав:ти проти грошей? Так у нас капіталізм і корисність людини суспільству міряється грошима. Правильно головною причиною переходу були гроші і житло а ніяка не вербовка чи минучість режиму тим більше святість присяги . Нормальним людям байдуже на режим і так звані свободи.
Так Іуда теж зрадив за гроші ...
Востаннє редагувалось pesikot в Нед 04 січ, 2026 13:57, всього редагувалось 1 раз.
Alfred Koch написав:Сегодня, говоря об аресте Мадуро, Трамп вдруг заговорил о том, что он не боится Путина, и что тот слишком много убивает людей… Я чего сказать-то хочу… Мне кажется, что судьба Мадуро - это урок всем тем (1), кто слишком много убивает людей и тем(2) (кстати), кто в больших количествах крадет деньги. Особенно (!) если это деньги американских налогоплательщиков. Вот такая, понимаешь, загогулина, как говорил Борис Николаевич Ельцин… Слава Украине!🇺🇦
Banderlog написав: Військові ж тут не виключення чим військовий відрізняється від моряка енергетика чи нефтяника?
тем что он давал присягу народу Украины, а нефтяник нет и нефтяник работает а військовий служить
фантазуй собі про це далі. Про свою особєнность, і бажання когось тебе захищати. Ти особєнний тільки тим що слабкий чи сикливий Так шо складай гроші щоб заплатити за свій захист а нема ручок нема мультиків)
Ну ти ж коли я дрогну і лишу фронт, прийдеш щоб мене замінити? пора вже дядя Зелі знайти мені заміну з 22го року. ) по грошам шось особої мотивації в мене нема)
Banderlog написав: Ти особєнний тільки тим, що слабкий чи сикливий Так шо складай гроші щоб заплатити за свій захист
интересное кино, чому тоді комбайнер повинен захищати токаря чі прокурора з суддею або поліціянта ?
так я такий ж токарь чи прокурор) на кафедру пішов 25 років тому щоб від строчки одкосити. І те шо ти бухав пів жизні і здоровя лишив на дні стакана для мене якось малоубєдітєльна причина чому ти не бусифікований.