майстер клас з політінформації
|
|
по 10 тис. в день!формула миру: 10 тис. в день! парторг нервово покурює збоку Мухи окремо -котлети окремо Згідно Вашої логіки - то все з чого складається вартість товару - сплачує ПОКУПЕЦЬ , бо він платить ВСЮ суму... Ціна товару=Витрати на створення+Прибуток +Податки на додану вартість ( а додана вартість це зарплата і податки з зарплати і збори і акцизи з роздрібу) Таким чином можна заявити наступне Покупець платить ВСЕ... От тільки чомусь відповідальність лежить на ПРОДАВЦІ а не на покупці.. А раз так То той хто несе ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ за сплату - той і ПЛАТИТЬ Чи у вас відповідальність на мені а платите ви? Таким чином Покупець ВІДПОВІДАЄ перед ПРОДАВЦЕМ за своє зобовязання ОПЛАТИТИ ціну товару і ні продавець не зобовязаний розшифровувати складові з яких складається ціна товару, ні покупець не має права і впливу на визначення що вкладено у формування ціни товару, так само як Продавець не має далі ніякої відповідальності за дії людини з цим товаром, але після отримання грошей від людини ОТРИМУЄ зобовязання перед ДЕРЖАВОЮ по сплаті виникнувших внаслідок цієї операції сум. Додатково по ПДВ Покупець в кінці ланцюжка.. Але перед тим як ПРОДАТИ щось покупцю-я купую щось у свого контрагента... То чи маю я ПРАВО заявити що я покупець і сплачую ПДВ ? Згідно вашої логіки -маю Тоді виходить є продавець 1 і ПОкупець 1 якйий купує в Продавця1 , потім Покупець 2 який купує в Покупці1... і так далі і на кожному кроці виникає якась часточка від кінцевого ПДВ яке сплачується на кожній операції То чому в Державу платять ті хто створюють Додану Вартість а лаври хочуть собі приписати ті хто НІФІГА не створили а просто купили? Востаннє редагувалось budivelnik в Пон 19 січ, 2026 10:39, всього редагувалось 1 раз.
Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуІл-76 - достатньо великий? РФ самостійно будує винищувачі, будує великі транспортні літаки. Є певні проблеми з будівництвом комерційно успішних пасажирських без колаборації з Заходом, але загалом авіабудування в РФ на доволі високому рівні. не бачу поки що гіперінфляції. До неї ще доволі далеко, та й не думаю, що до неї прям дійде. Все таки керівництво намагаєтсья хоч трохи балансувати економіку. погоджуюся. Проблема в тому, що треба воювати, а тих, хто прагне воювати - нема. Все тримається на лохах тиму мене чи бандерлога. Re: Напад росії і білорусі на Україну
В мене інша точка зору. ПДВ платить покупець. В чеку навіть окремим пунктом йде ПДВ. Тобто коли я купую товар, я сплачую ПДВ. Ви, як проміжна ланка між мною і державою, можете СПІЗДИТИ мої гроші, а можете віддати їх державі. Ось і все. Можете зробити ціну без ПДВ, але нижче не на 20%, а на 10, і тоді ми на двох подєребаним не заплачений мною податок. Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуІ вона не вірна.. Я ж Вам описував Я продаючи Вам щось сплачую ПДВ тільки як різницю між суми проданого Вам і суми купленого .. Ви як мінімум пятий в ланцюжку покупців, перед вами ще чотири , які так само як я є одночасно і покупцями і продавцями.. На пальцях Продавець 1 - нічого ні в кого не купував, просто своїми руками створив нехай цукор на 60 грн ..._________після продажу заплатив 10 ПДВ Покупець 1 він же Продавець2 Купив в продавця1 цукор і перетворив його на карамельну цукорку вартістю в 90 грн таким чином створив доданої вартості на 30 і після продажу заплатив 5 ПДВ Покупець2 він же продавець3 - купив за 90 , привіз в магазин і продає за 120 Після продажу кінцевому покупцю - заплатив 5 ПДМ Кінцевий покупець заплатив 120 і отримав чек в якому внизу написано 20 ПДВ ( але ці гроші платили в податкову різні учасники ланцюжка одночасно перебуваючи в статусі як покупця так і продавця) На рахунок стрічки в чеку А якщо податкова з гетьманцевим зійде з розуму і зобовяже друкувати в чеку ВСІ складові вартості товару - ви також візьмете на себе лаври головного утримувача бюджету? Адже тоді пофіг на чесність тих хто зобовязаний платити Іїх всіх можна розігнати бо КАНДЕЛ платить все.
Ну да: первый налоговый агент - взял у покупателя 10ку - и передал ее в бюджет. Второй налоговый агент/продавец 10ку не платит - потому как он уже 10ку заплатил. Но у следующего покупателя - берет 5ку - и передает ее в бюджет. Если бы что у первого продавца что у второго - не было _покупателя_ - что бы они со своей "створив доданої вартості" делали бы? Востаннє редагувалось _hunter в Пон 19 січ, 2026 11:29, всього редагувалось 1 раз.
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||