|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Пон 26 січ, 2026 10:09
budivelnik написав:чим кровожерливіший режим - тим він розвинутіший.. Вмієш будувати бомбардувальники за рахунок власного населення в якого навіть унітазів немає .. - то ти розвинутий.... А живеш спокійним життя, не вбиваєш сусідів, радієш дітям/внукам - то це не розвинута країна... І цей довбень буде нас чомусь вчити?
Дочого тут кровожерливість до розвитку? Це різні параметри. В нас не виробляються ні унітази ні бомбардувальники .До того ж хто сказав що в нас режим не кровожерливий? Це по яким параметрам видно?
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 123 раз.
- Подякували: 111 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: Пон 26 січ, 2026 10:16
Banderlog написав:чим ти пропонуєш теплові заміняти? Сес?
Китайці міняють на СЕС , ВЕС і ГАЕС Так як у нас ТЕС -вибиті, то замість відновлення ТЕС по ціні 2000 доларів за квт генерації Можна їх міняти на СЕС 500 доларів з 3квт генерації(еквівалент 1 квт Тес бо ТЕС працює цілодобово а СЕС 8 годин)+1500 доларів за 15 квт*год акамуляторна батарея... Така звязка ПОВНІСТЮ перекриє піки споживання , бо дасть можливість підняти середню генерацію на АЕС
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 294 раз.
- Подякували: 3001 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Пон 26 січ, 2026 10:19
Banderlog написав:Дочого тут кровожерливість до розвитку? Це різні параметри. В нас не виробляються ні унітази ні бомбардувальники .До того ж хто сказав що в нас режим не кровожерливий? Це по яким параметрам видно?
Якщо режим витрачає пів-бюджету на силовиків/зброю... то ВВП в нього на душу -високе А жерти населенню нічого. А якщо ВВП складається з одягу/жрачки - то в порівнянні з режимом який пів ВВП витрачає впусту - населення одяжно/жрачного ВВП живе досить таки непогано. Тепер по кровожадності режиму Москалі поклали +/- 1 млн і навіть не переживають У нас,після того як на Майдані вбили 100 осіб ( з яких напевно чоловік з 20 були силовиками режиму)- встала вся Україна і поперла бандюковича. Різницю в стані осягнути? ПС Ми б могли напасти на Придністровья з яким у нас кордон довший і в якому проживає більше українців ніж молдаван - мотивуючи тим що молдавани хочуть в Румунію.. Але ж ми цього не робили Хоча співвідношення сил між нами і Молдовою разів в 5 краще ніж між педерацією і нами.
Востаннє редагувалось budivelnik в Пон 26 січ, 2026 10:22, всього редагувалось 1 раз.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Пон 26 січ, 2026 10:22
budivelnik написав: Banderlog написав:чим ти пропонуєш теплові заміняти? Сес?
Китайці міняють на СЕС , ВЕС і ГАЕС Так як у нас ТЕС -вибиті, то замість відновлення ТЕС по ціні 2000 доларів за квт генерації Можна їх міняти на СЕС 500 доларів з 3квт генерації(еквівалент 1 квт Тес бо ТЕС працює цілодобово а СЕС 8 годин)+1500 доларів за 15 квт*год акамуляторна батарея... Така звязка ПОВНІСТЮ перекриє піки споживання , бо дасть можливість підняти середню генерацію на АЕС
Пане калькулятор щож ваші сес не балансують аес зараз?) як там справи з елетротракторами на мобільних сонячних батареях проект просувається?
-
Banderlog
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: Пон 26 січ, 2026 10:23
Shaman ви дома головних енергетиків обленерго бачили? 
цікаве питання гуляю по вулиці з собаком і бачу: два сусіда стоять і перемикають кості місцевій владі (типу все вкрали, енергію продали в Румунію) кажу їм-ви вночі спите і не чуєте як майже кожного нічні і днів атаки один каже, я коди працював все було швидко (на вид йому років 73-76), а ким ви працювали? -головним енергетиком чогось -а-а-а, так ось звідки у вас гроші на будинок 500+кв.м.(повернувся і пішов до будинку у двір) як правило, ті хто сам накрав на будинок тихо мовчать і кажуть, що влада краде, чи це вже деменція (коли він пам'ятає себе ще молодим комуністом, а те що 10-15 років тому будував будинок за хабарі вже забув)
-
prodigy
-
-
- Подякував: 3382 раз.
- Подякували: 3360 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
2
Додано: Пон 26 січ, 2026 10:25
Banderlog написав: budivelnik написав: Banderlog написав:чим ти пропонуєш теплові заміняти? Сес?
Пане калькулятор щож ваші сес не балансують аес зараз?) як там справи з елетротракторами на мобільних сонячних батареях проект просувається?
Так Китайці БЕЗ війни це роблять ОСТАННІ 30 років... Ти хочеш щоб я і тебе утримував і СЕС з тракторами будував, розуміючи що я з синами і так на тебе му.ка витрачаю більше ніж від тебе віддачі?Ти ж чомусь у війні не переміг, хоча майора отримав і зарплата в порівнянні з тилом в тебе в рази більша.... І пртензії тил не має кому предявити , на відміну від тебе...
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Пон 26 січ, 2026 10:26
budivelnik написав: Banderlog написав:Дочого тут кровожерливість до розвитку? Це різні параметри. В нас не виробляються ні унітази ні бомбардувальники .До того ж хто сказав що в нас режим не кровожерливий? Це по яким параметрам видно?
Якщо режим витрачає пів-бюджету на силовиків/зброю... то ВВП в нього на душу -високе А жерти населенню нічого. А якщо ВВП складається з одягу/жрачки - то в порівнянні з режимом який пів ВВП витрачає впусту - населення одяжно/жрачного ВВП живе досить таки непогано.
. В нас основа ввп війна з рф, під умови що ми воюєм сюди заходять гроші з заходу. То якщо основа ввп солдати це кровожерливо чи ні?
-
Banderlog
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: Пон 26 січ, 2026 10:27
Banderlog написав: Hotab написав:Banderlog Там, де думка постійно повертається до одного й того ж змісту, ми маємо справу не з випадковістю, а з внутрішнім опором
😅 Про «нормальність»:
«Ми не повинні вважати сексуальні відхилення чимось чужим нормальній людині; їхні елементи присутні в кожному».
Хто тобі сказав що в мене повертається? Просто це ЄДИНЕ досягнення майдану. Я півроку питаю шамана яке іще? А він шото соромязливо мовчить Ну ти скажи країна на генераторах це ознака розвинутої країни чи попуасії?
Що вам може відповісти мародьор , міндич-лайт, а то і погірше ? ну по пьяні може Hotab написав:Я зараз на прекрасному сніданку в готелі Vienna House, де крім всього іншого просто чудові шампіньйони в якомусь чудернацькому соусі. На апетитні десерти нема вже місця, та і користі там небагато. Ввечері мене очікує А330-200 на Доху. Я за цей світ буду чіплятись зубами і пазурами, відправляючи на «той» різноманітних інцесторів, з «К» і без.
-
fox767676
-
-
- Подякував: 426 раз.
- Подякували: 216 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 26 січ, 2026 10:30
budivelnik написав:Ти хочеш щоб я і тебе утримував і СЕС з тракторами будував, розуміючи що я з синами і так на тебе му.ка витрачаю більше ніж від тебе віддачі?Ти ж чомусь у війні не переміг, хоча майора отримав і зарплата в порівнянні з тилом в тебе в рази більша.... .
Кого ти утримуєш старий муда че?  це збираючи з народу акцизи за бухло і сигарети? Посилай сюди синочків най вони гребуть лопатою, а можеж і сам піти.
-
Banderlog
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: Пон 26 січ, 2026 10:32
Banderlog написав: budivelnik написав:Так Китайці БЕЗ війни це роблять ОСТАННІ 30 років... Ти хочеш щоб я і тебе утримував і СЕС з тракторами будував, розуміючи що я з синами і так на тебе му.ка витрачаю більше ніж від тебе віддачі?Ти ж чомусь у війні не переміг, хоча майора отримав і зарплата в порівнянні з тилом в тебе в рази більша.... І пртензії тил не має кому предявити , на відміну від тебе... .
Кого ти утримуєш старий муда че?  це збираючи з народу акцизи за бухло і сигарети? Посилай сюди синочків най вони гребуть лопатою, а можеж і сам піти.
Що мудельман- заїло Для того щоб не заїдало -згадай народну мудрість Не плюй в колодязь -пригодиться води напится...Про те що тебе розстріляють пізніше ніж моїх синів - ти сам написав Тобто Знає свиня чиє сало зїла.. А раз так- то чого псіхуєш Чи освіжити тобі память? То як Ти майор ЗСУ , чи по сумісництву капітан ФСБ ?
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1