|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Вів 03 лют, 2026 15:46
Vadim_ написав:осилання можете ? от кого защищаться США , от Мексики или Канаді или Гренландии? Бред
на що посилання? На десятки новин протягом останніх років? Погугліт, Нідерланди замовили Леопард 8, США розробляють проект абрамс 3, шукають заміну бредлі, в Японії свої проекти.
-
sashaqbl
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 1 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 03 лют, 2026 16:44
Letusrock написав: andrijk777 написав: Letusrock написав:Так можливо вони модернізують тому що ці танки вже є в наявності? не здавати ж їх готових на металолом... А щодо клепати танки сотнями за мільярди баксів для майбутніх танкових битв - є великі сумніви. Тим більше беручи до уваги їх вразливість перед копійковими дронами
А як ти зібрався вести атакуючі дії без танків? Думаєш німець чи американець піде в атаку на велосипеді чи ослі, як руські. Чи пішки в атаку? Якщо знищити танк потрібен копійчаний дрон, то знищити людину який потрібен дрон? Безплатний напевно. 
Я думаю що ні німець, ні американець, ні японець взагалі не збираються йти в жодні атаки, без різниці чи на танку чи на велосипеді. P.S. "Копійчаний" це у порівнянні вартості танку з екіпажем
Усі хто мають(мали) танки - збираються йти в атаку. Тому що танк це наступальна зброя. РПГ - це ще більші копійки. Танки не щезли.
-
andrijk777
-
-
- Подякував: 190 раз.
- Подякували: 286 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 03 лют, 2026 17:02
sashaqbl написав: Vadim_ написав:осилання можете ? от кого защищаться США , от Мексики или Канаді или Гренландии? Бред
на що посилання? На десятки новин протягом останніх років? Погугліт, Нідерланди замовили Леопард 8, США розробляють проект абрамс 3, шукають заміну бредлі, в Японії свої проекти.
кто рискнёт напасть , пигмеи Папуа новая гвинея или Куба ?
-
Vadim_
-
-
- Подякував: 643 раз.
- Подякували: 528 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 03 лют, 2026 17:10
Бетон написав:Бив ногами мобілізованих і робив відеонарізки цих моментів: висунули підозру парацівнику ТЦК Київщини Начальник групи цивільно-військового співробітництва ТЦК в Білій Церкві Ну, в общем то, как в каждом тцк
Так отож, даже не убил никого, не покалечил тяжко, просто ногами бил. В целом не самый худший экземпляр в наших реалиях.
-
Господар Вельзевула
-
-
- Подякував: 9 раз.
- Подякували: 67 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 03 лют, 2026 17:16
Багато хто на цьому форумі писав, в тому числі і я, що ніякого енергетичного "перемир'я" не буде.
Попри всі заяви Трампа, що буде енергетичне перемир'я на тиждень Як тоді носились з цим, аж труси в гору підкидали
Я писав, що як тільки накопичать ракети і будуть морози, так одразу будуть нові ракетні удари по енергетиці
Сьогодні зранку ми всі це побачили
-
pesikot
-
-
- Подякував: 546 раз.
- Подякували: 1260 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Вів 03 лют, 2026 17:20
pesikot написав:Багато хто на цьому форумі писав, в тому числі і я, що ніякого енергетичного "перемир'я" не буде. Попри всі заяви Трампа, що буде енергетичне перемир'я на тиждень Як тоді носились з цим, аж труси в гору підкидали Я писав, що як тільки накопичать ракети і будуть морози, так одразу будуть нові ракетні удари по енергетиці Сьогодні зранку ми всі це побачили
Пан Собако, ви неперевершений! Не кожен може так передбачати майбутнє. Лотерейні квитки не купляєте часом? Поставлю заряджати бутля з водою перед монітором з вашим аватаром на сторінці форуму п.с. у війні винуватий путін
-
whois2010
-
-
- Подякував: 21 раз.
- Подякували: 90 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Вів 03 лют, 2026 17:24
pesikot написав:Багато хто на цьому форумі писав, в тому числі і я, що ніякого енергетичного "перемир'я" не буде. Попри всі заяви Трампа, що буде енергетичне перемир'я на тиждень Як тоді носились з цим, аж труси в гору підкидали Я писав, що як тільки накопичать ракети і будуть морози, так одразу будуть нові ракетні удари по енергетиці Сьогодні зранку ми всі це побачили
шо ти трусиш? Перемирря було. Ракет їм хватає. Вони попускають перед переговорами і бють коли потужний викаблучується і зриває їх. Щитай Україну взяли на больовий і примушують здатись.
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 123 раз.
- Подякували: 111 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: Вів 03 лют, 2026 17:28
Господар Вельзевула написав: Бетон написав:Бив ногами мобілізованих і робив відеонарізки цих моментів: висунули підозру парацівнику ТЦК Київщини Начальник групи цивільно-військового співробітництва ТЦК в Білій Церкві Ну, в общем то, как в каждом тцк
Так отож, даже не убил никого, не покалечил тяжко, просто ногами бил. В целом не самый худший экземпляр в наших реалиях.
не треба опиратися , добровольців ніхто не бє. І бють лиш в тцк, бо там є й люди з зірваними нервами з передка. а в зсу вже свобода , гроші хороші і сосісонами кормять. Як казали древні римляни -мудрого доля веде а тупого тягне.
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 123 раз.
- Подякували: 111 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: Вів 03 лют, 2026 17:29
Господар Вельзевула написав: Бетон написав:Бив ногами мобілізованих і робив відеонарізки цих моментів: висунули підозру парацівнику ТЦК Київщини Начальник групи цивільно-військового співробітництва ТЦК в Білій Церкві Ну, в общем то, как в каждом тцк
Ещё и нарезки видосов делал. Блогер прямо. Кстати, они заставляют сидеть в полуприседе и отбивают ноги. Потом ноги ампутируют. За что матери будут благодарны. Так безвести пропадёт, а тут просто без ног останешься.
-
Бетон
-
-
- Подякував: 219 раз.
- Подякували: 506 раз.
-
-
Профіль
-
-
4