Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 16819168201682116822
Повідомлення Додано: Чет 19 лют, 2026 10:50

🔴Ремонт доріг для загального користування в Україні мають почати, щойно це дозволять погодні умови, – Свириденко

За словами премʼєрки, насамперед ремонтуватимуть стратегічні маршрути — для оборонної логістики, життєзабезпечення громад і роботи критичної інфраструктури

Wirująświatła

Подякував: 2538 раз.
Подякували: 3521 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Чет 19 лют, 2026 11:44

❗️Ухилянтів хочуть обмежувати так само, як і тих, хто не платить аліменти. Вже в березні відповідні законопроекти будуть розглядати, — нардеп Івченко.

Закон може включати такі обмеження:

▪️Заборона виїзду за межі України.
▪️Заборона керування транспортними засобами.
▪️Заборона користування зброєю (полювання).
▪️Арешт рахунків та майна.
▪️Штрафи за заборгованість: 20% (1 рік боргу), 30% (2 роки), 50% (3 роки і більше).
▪️Суспільно корисні роботи (від 120 до 240 годин) або арешт.
▪️Кримінальна відповідальність за злісне ухилення — обмеження або позбавлення волі до 3 років.
Xenon

Подякував: 76 раз.
Подякували: 324 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 19 лют, 2026 11:54

Xenon написав:
❗️Ухилянтів хочуть обмежувати так само, як і тих, хто не платить аліменти. Вже в березні відповідні законопроекти будуть розглядати, — нардеп Івченко.

Закон може включати такі обмеження:

▪️Заборона виїзду за межі України.
▪️Заборона керування транспортними засобами.
▪️Заборона користування зброєю (полювання).
▪️Арешт рахунків та майна.
▪️Штрафи за заборгованість: 20% (1 рік боргу), 30% (2 роки), 50% (3 роки і більше).
▪️Суспільно корисні роботи (від 120 до 240 годин) або арешт.
▪️Кримінальна відповідальність за злісне ухилення — обмеження або позбавлення волі до 3 років.
не пройшло і 4 роки а вони все хочуть :lol:
Є ж дієвий механізм примусу? І за аліменти і штрафи за порушення правил дорожнього руху все працює? А тут ніяк. Бо не можно буде доїти ухилянтів...
Banderlog

Подякував: 123 раз.
Подякували: 111 раз.

Профіль

2
1
Повідомлення Додано: Чет 19 лют, 2026 12:10

andrijk777 написав:
  ЛАД написав:Что их "стримувало від посилення військової підтримки України" раньше, до начала переговоров?
Портников всё больше начинает напоминать шамана (нашего), только значительно более квалифицированного.

Портніков завжди таким був.
Раніше я думав що він говорить розумні речі, пізніше зрозумів що він говорить банальні речі(на високому інтелектуальному рівні), які подобаються більшості + ніколи не критикує владу. Тобто підлаштовується під більшість, під владу і т.д., очевидно заради популярності/заробляння грошей.

Портніков й влада...

й так з усіма твоїми твердженнями...
Shaman

Подякував: 820 раз.
Подякували: 1737 раз.

Профіль

2
4
5
Повідомлення Додано: Чет 19 лют, 2026 12:12

sashaqbl написав:Ти був громадянином країни багато років. Користувався освітою, медициною,правоохоронною системою. Користувався своїм правом вибору, тобто відповідальність за те, що при владі г*** - в тому числі й на тобі.
Ти ж не виїхав у 19му, бо мудрий нарід вибрав г***?
Але як виникла потреба оплатити все це - то ти чомусь питаєш, які в інших є обовязки по відношенню до тебе?

Ви цитуєте без контексту. Хотаб запитав мене про обовʼязки. Я відповів, що вони є у всіх або повинні бути у всіх. Якщо у меня є мене обовʼязки перед Вами, то і у Вас мають бути обовʼязки переді мною. Правильно? Мені ж пропонують односторонні обовʼязки. За безпеку я готовий заплатити, а медициною, правоохоронними органами я завжди користувався платно. Вони існують за рахунок моїх податків.
АндрейМ

Подякував: 11 раз.
Подякували: 88 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 19 лют, 2026 12:21

Re: Напад росії і білорусі на Україну

АндрейМ написав:За безпеку я готовий заплатити, а медициною, правоохоронними органами я завжди користувався платно. Вони існують за рахунок моїх податків.

Готовий? Розкажи, скільки ти платив за безпеку до повномасштабного вторгнення? Скільки платив після?
UPD. Я наводив раніше цифри, які я платив до мобілізації. Зі скріншотами з монобанку.
sashaqbl

Подякував: 2 раз.
Подякували: 1 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 19 лют, 2026 12:37

А скільки треба?

sashaqbl написав:
  АндрейМ написав:За безпеку я готовий заплатити, а медициною, правоохоронними органами я завжди користувався платно. Вони існують за рахунок моїх податків.

Готовий? Розкажи, скільки ти платив за безпеку до повномасштабного вторгнення? Скільки платив після?
UPD. Я наводив раніше цифри, які я платив до мобілізації. Зі скріншотами з монобанку.

"Якщо я збільшу фінансування на армію, у нас не буде грошей на дороги" (с) (тм)?
flyman

Подякував: 1628 раз.
Подякували: 2876 раз.

Профіль

1
4
  #<1 ... 16819168201682116822
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему