|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Чет 19 лют, 2026 10:50
🔴Ремонт доріг для загального користування в Україні мають почати, щойно це дозволять погодні умови, – Свириденко
За словами премʼєрки, насамперед ремонтуватимуть стратегічні маршрути — для оборонної логістики, життєзабезпечення громад і роботи критичної інфраструктури
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2538 раз.
- Подякували: 3521 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Чет 19 лют, 2026 11:44
❗️Ухилянтів хочуть обмежувати так само, як і тих, хто не платить аліменти. Вже в березні відповідні законопроекти будуть розглядати, — нардеп Івченко.
Закон може включати такі обмеження:
▪️Заборона виїзду за межі України. ▪️Заборона керування транспортними засобами. ▪️Заборона користування зброєю (полювання). ▪️Арешт рахунків та майна. ▪️Штрафи за заборгованість: 20% (1 рік боргу), 30% (2 роки), 50% (3 роки і більше). ▪️Суспільно корисні роботи (від 120 до 240 годин) або арешт. ▪️Кримінальна відповідальність за злісне ухилення — обмеження або позбавлення волі до 3 років.
-
Xenon
-
-
- Подякував: 76 раз.
- Подякували: 324 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 19 лют, 2026 11:54
Xenon написав:❗️Ухилянтів хочуть обмежувати так само, як і тих, хто не платить аліменти. Вже в березні відповідні законопроекти будуть розглядати, — нардеп Івченко.
Закон може включати такі обмеження:
▪️Заборона виїзду за межі України. ▪️Заборона керування транспортними засобами. ▪️Заборона користування зброєю (полювання). ▪️Арешт рахунків та майна. ▪️Штрафи за заборгованість: 20% (1 рік боргу), 30% (2 роки), 50% (3 роки і більше). ▪️Суспільно корисні роботи (від 120 до 240 годин) або арешт. ▪️Кримінальна відповідальність за злісне ухилення — обмеження або позбавлення волі до 3 років.
не пройшло і 4 роки а вони все хочуть Є ж дієвий механізм примусу? І за аліменти і штрафи за порушення правил дорожнього руху все працює? А тут ніяк. Бо не можно буде доїти ухилянтів...
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 123 раз.
- Подякували: 111 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: Чет 19 лют, 2026 12:10
andrijk777 написав: ЛАД написав:Что их "стримувало від посилення військової підтримки України" раньше, до начала переговоров? Портников всё больше начинает напоминать шамана (нашего), только значительно более квалифицированного.
Портніков завжди таким був. Раніше я думав що він говорить розумні речі, пізніше зрозумів що він говорить банальні речі(на високому інтелектуальному рівні), які подобаються більшості + ніколи не критикує владу. Тобто підлаштовується під більшість, під владу і т.д., очевидно заради популярності/заробляння грошей.
Портніков й влада... й так з усіма твоїми твердженнями...
-
Shaman
-
-
- Подякував: 820 раз.
- Подякували: 1737 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
4
5
Додано: Чет 19 лют, 2026 12:12
sashaqbl написав:Ти був громадянином країни багато років. Користувався освітою, медициною,правоохоронною системою. Користувався своїм правом вибору, тобто відповідальність за те, що при владі г*** - в тому числі й на тобі. Ти ж не виїхав у 19му, бо мудрий нарід вибрав г***? Але як виникла потреба оплатити все це - то ти чомусь питаєш, які в інших є обовязки по відношенню до тебе?
Ви цитуєте без контексту. Хотаб запитав мене про обовʼязки. Я відповів, що вони є у всіх або повинні бути у всіх. Якщо у меня є мене обовʼязки перед Вами, то і у Вас мають бути обовʼязки переді мною. Правильно? Мені ж пропонують односторонні обовʼязки. За безпеку я готовий заплатити, а медициною, правоохоронними органами я завжди користувався платно. Вони існують за рахунок моїх податків.
-
АндрейМ
-
-
- Подякував: 11 раз.
- Подякували: 88 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 19 лют, 2026 12:21
АндрейМ написав:За безпеку я готовий заплатити, а медициною, правоохоронними органами я завжди користувався платно. Вони існують за рахунок моїх податків.
Готовий? Розкажи, скільки ти платив за безпеку до повномасштабного вторгнення? Скільки платив після? UPD. Я наводив раніше цифри, які я платив до мобілізації. Зі скріншотами з монобанку.
-
sashaqbl
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 1 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 19 лют, 2026 12:37
sashaqbl написав: АндрейМ написав:За безпеку я готовий заплатити, а медициною, правоохоронними органами я завжди користувався платно. Вони існують за рахунок моїх податків.
Готовий? Розкажи, скільки ти платив за безпеку до повномасштабного вторгнення? Скільки платив після? UPD. Я наводив раніше цифри, які я платив до мобілізації. Зі скріншотами з монобанку.
"Якщо я збільшу фінансування на армію, у нас не буде грошей на дороги" (с) (тм)?
-
flyman
-
-
- Подякував: 1628 раз.
- Подякували: 2876 раз.
-
-
Профіль
-
-
1