Shaman написав:шкода персів... отак буває, допускаєш диктатуру до влади - а потім вигрібаєш по повній, й нема коли жалітися...
Бідні перси, так відгібають бідні. Не те що українці, демократія, свобода, вже 4+ років постійного щастя.
так українці хоч волають, як все погано - а в Персії за волання можна реально огрести. але це ніяк не розуміють всі критики України, вважають, що це як даність...
Я давно зрозумів що тобі краще як "в Персії", а ще краще як "за Сталіна". Але знаєш, за Сталіна легко могли і свого розстріляти.
_hunter написав:Вы серьезно считаете, что при _наличии желания_ ЕС не смогли бы альтернативный вариант набросать? Это просто удобный способ показывать чистые руки...
да, серьезно, ЕС сильно бюрократичен, есть регламент; они ему следуют и это наносит вред гораздо больше чем пользы
andrijk777 написав:Бідні перси, так відгібають бідні. Не те що українці, демократія, свобода, вже 4+ років постійного щастя.
так українці хоч волають, як все погано - а в Персії за волання можна реально огрести. але це ніяк не розуміють всі критики України, вважають, що це як даність...
Я давно зрозумів що тобі краще як "в Персії", а ще краще як "за Сталіна". Але знаєш, за Сталіна легко могли і свого розстріляти.
я ж не можу коментувати маячню, яку ти вигадуєш...
... «Достигнут значительный прогресс, но если по какой-либо причине соглашение не будет достигнуто в ближайшее время, что, вероятно, и произойдет, и если Ормузский пролив не будет немедленно «открыт для бизнеса», мы завершим наше прекрасное «пребывание» в Иране, взорвав и полностью уничтожив все их электростанции, нефтяные скважины и остров Харг», — написал Трамп. Трамп также пригрозил атаковать опреснительные установки, которые снабжают Иран чистой водой.
Ничего не напоминает?
а щодо цього. я гадаю, цього не станеться, це так важель впливу. тому Раша намагається це зробити, а США лише погрожує. але в Раші не виходить, а США за потребу зможуть. бо питання про що? про блокування Ормузької протоки - на кону виживання багатьох країн. якщо Іран не піде на компроміс, ніхто не буде згадувати, з чого все почалося - його все одно примусять до розблокування...
Неужели все так обострилось с Ираном и нефтью. Brent по 108 долларов за баррель. Все потянут страны такие цены.
fox767676 написав:Любий друже, не було ніякої "Візантії", була 2 тис. річна Римська Імперія "Візантийці" називали себе римлянами "ромеями", хоча здебільшого були греками,
Ніїто не голосив що "вкрали назву"
випередили. Забув сказати шо я теж, як римун, є римлянином :wink:
та частина Румунії(де ти) ніколи не була в складі Римської Імперії, вона належала Австро-угорській імперії
А західна частина Румунії(колишня Дакія)-так була в складі Риму. Не примазуйся до Риму, вчи мат часть
баламут) та частина румунії де я, в складі київської русі теж не була. Представляєш як страшно жити? і в складі гетьманської україни не була, а ще не була в складі унр ,чи петлюревської держави. перший раз буковину приєднали до україни в 1940, а другий в 1944. Не нагадаєш хто це зробив?
Shaman написав:так українці хоч волають, як все погано - а в Персії за волання можна реально огрести. але це ніяк не розуміють всі критики України, вважають, що це як даність...
я ж не можу коментувати маячню, яку ти вигадуєш...
Зовсім не маячню, я тебе цитую. Ти ж майже прямим текстом пишеш що тобі шкода що українці ще мають можливість волати. Що критика влади - виявляється це даність. Очевидно що ти за те щоб забрати цю даність.