Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1730017301173021730317304 ... 17322>
Повідомлення Додано: Вів 31 бер, 2026 11:28

_hunter написав:
  ЛАД написав:----------------------------
budivelnik"
......
...... в один момент миттєво конфіскували більше 500 мільярдів доларів
.....

----------------------------
Много раз просил давать ссылки.
На приличных источниках не нашёл.
Или это взято из комментария к новости УНИАН на фейсбуке от "Валерий Магала"?
При этом сама новость диаметрально противоположная:
Конфлікт приносить Ірану мільярдні вигоди, тоді як Трамп опинився у дипломатичній пастці, пише Financial Times.
https://surl.lt/oqttpg

Конкректно этот текст - да: коментарий не самого грамотного коментатора.
А такой новости - и нет. Это один "писатель" не разобрался, второй - перепечал "пэрэмогу" нечитая :lol: Tasnim News пишут, что заморозка виз _может_ привести к заморозке активов. Дескать была у иранца вилла на Пальме на 5 лямов, а тут визу забрали и (вот тут пока непонятно :) ) - нет у него виллы...

Так и не надо сюда тащить чьи-то фантазии из сомнительных источников, выдавая свои хотелки за факт.
Уже не в первый раз.
ЛАД
2

Подякував: 5386 раз.
Подякували: 4879 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Вів 31 бер, 2026 11:57

Військові кола рф закликають Кремль укласти мир, - ISW

За даними аналітиків, успішні удари ЗСУ по тилам посилюють тривогу в російському військовому та ультранаціоналістичному співтоваристві.

Там вже визнають, що Захід має набагато більший економічний потенціал;
▪️удари українських дронів все сильніше завдають шкоду інфраструктурі рф;
▪️росія не встигає виробляти достатню кількість ракет-перехоплювачів.

Деякі військові блогери прямо заявляють, росія повинна шукати спосіб завершити війну

https://ua.news/ua/war-vs-rf/viiskovi-k ... ti-mir-isw
Xenon

Подякував: 76 раз.
Подякували: 324 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 31 бер, 2026 11:59

andrijk777 написав:
  Shaman написав:шкода персів... отак буває, допускаєш диктатуру до влади - а потім вигрібаєш по повній, й нема коли жалітися...

Бідні перси, так відгібають бідні.
Не те що українці, демократія, свобода, вже 4+ років постійного щастя.

так українці хоч волають, як все погано - а в Персії за волання можна реально огрести. але це ніяк не розуміють всі критики України, вважають, що це як даність...
Shaman

Подякував: 825 раз.
Подякували: 1760 раз.

Профіль

2
4
5
Повідомлення Додано: Вів 31 бер, 2026 12:03

ЛАД написав:Одна из причин, по которой я говорю, что надо быстрее заключать мир.
Или проводить такой референдум, как я предлагал.

крім казати, хоч раз запропонуйте якийсь умови, окрім тих, що я вже озвучив...

я теж постійно кажу, що потрібне перемир'я...
Shaman

Профіль

2
4
5
Повідомлення Додано: Вів 31 бер, 2026 12:12

Shaman написав:
  ЛАД написав:Одна из причин, по которой я говорю, что надо быстрее заключать мир.
Или проводить такой референдум, как я предлагал.

крім казати, хоч раз запропонуйте якийсь умови, окрім тих, що я вже озвучив...

я теж постійно кажу, що потрібне перемир'я...

Не перемирие, а мир.
И своё личное мнение вы так и не озвучили. Ни разу.
Финский вариант вы считаете капитуляцией, но свой так и не предложили.
И интересно ваше мнение по поводу обещаний Трампа, процитированных в viewtopic.php?p=5945147#p5945147
ЛАД
2

Подякував: 5386 раз.
Подякували: 4879 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Вів 31 бер, 2026 12:23

Почалось?
Посилити відповідальність для ТЦК пропонують у ВР, — зареєстровано законопроект

Якщо відео незаконних дій ТЦК з’являється в інтернеті чи медіа, то ДБР буде зобов’язане автоматично відкривати провадження і розслідувати такі випадки.
_hunter

Подякував: 15 раз.
Подякували: 494 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Вів 31 бер, 2026 12:33

«Я завжди до ваших послуг». Сійярто працював на Росію за дорученнями Лаврова: ЗМІ опублікували їхню розмову
Журналісти оприлюднили запис розмови глави МЗС Угорщини Петера Сійярто з очільником МЗС країни-агресора Росії Сергієм Лавровим. Видання VSquare опублікувало аудіозапис на тлі скандалу про можливу передачу Москві деталей із закритих переговорів ЄС.

За даними журналістів, всього за годину після того, як Сійярто прибув до Будапешта із Санкт-Петербурга 30 серпня 2024 року, йому зателефонував Лавров. Той нагадав, що російський олігарх Алішер Усманов хотів, щоб його сестру, Гульбахор Ісмаїлову, виключили зі списків санкцій ЄС, і Сійярто пообіцяв допомогти.
...
«Я завжди до ваших послуг», — додав він.

Угорщина така собі Європа... цікаво, чим же так спокусили цього принципового угорця?.. :lol:
Shaman

Профіль

2
4
5
Повідомлення Додано: Вів 31 бер, 2026 12:34

:mrgreen: :mrgreen:

США попросили Польщу надіслати одну з її батарей ППО Patriot на Близький Схід, але Варшава відмовила, – міністр оборони Косіняк-Камиш
Xenon

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 31 бер, 2026 12:38

ну чтож, техасские крестьяне голосовали за рыжее чучело чтобы он им сделал дешевый бензин, потому что при ненавистном Байдене дорого было.
интересно , как теперь они запоют на своих 5литровых тарантайках :mrgreen:

Цена на бензин в США достигла 4 долл. за галлон, что является самым высоким показателем с 2022 года
Xenon

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 31 бер, 2026 12:39

Banderlog написав:
  Shaman написав:
  Banderlog написав:ти шо антисеміт? :lol: шо там трампу подровняло? Іран ровняє тільки союзникам ізраелю в заливі в білих ночнушках і тапках.
Їм доведеться платити сша за свою безпеку. Сша велика країна, між ними і іраном океан. так шо відгрібають монархії заливу. І правильно коли живеш в скляному будинку то нічого кидатись каміннням в сусідів.
Побачим що буде коли ізраель з союзниками ввяжеться в сухопутну операцію в ірані.

шкода персів... отак буває, допускаєш диктатуру до влади - а потім вигрібаєш по повній, й нема коли жалітися...
а саудівська аравія ізраель та емірати прям ніскілечки не диктатури? Чотко ліберальні демократи?)))
ну, не враховуючи момент підлого удару коли ізраель довбанув не обявляючи війни, решту часу іран норм тримається, років на 3 його вистачить. А якщо іще і сша через рік заключить сепаратний піс діл то монархіям теж непогано дістанеться. Непонятно тільки за яким чудом потужний нас туди втягнув. Дачу міндіча спасати треба? Чи мож там іще якісь друзя приятелі?

Ізраіль так, демократія. Саудити та ОАЕ - там монархії, але вони хоч чесно про це кажуть... але вони хоч у війнушки не граються...

який пафос - "підлий удар", "не об'являючи війни" - щось я таких виразів про напад Раші не чув ;) в монархіях все добре буде, не переймайся, там американські бази не просто так..

куди втягнув? ти забув, скільки людей загинуло від іранських дронів?.. ми втягнуті з початку війни з Рашею, а перси як завжди включили дурника... й те, що допомагаємо захищалитись - це втягнули? навчись відрізняти агресію та захист...
Shaman

Профіль

2
4
5
  #<1 ... 1730017301173021730317304 ... 17322>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти