Але ми ж знаєм, що то все фігня, бо «а Україні знищили промисловість».
А какая связь?
Пан полковник сповідує принцип що поки вдається наносити втрати ворогу, зупиняти війну недоречно "до останньої краплі крові" а економіка, демографія, соціальна напруга - вигадки цивільних прид-рків
fler написав:На півночі рф мешкають переважно ведмеді. В Сибіру та на Далекому Сході - китаїзація повним ходом.
ЛАД написав:Интересно, какие, по-вашему, были цели Трампа в этой войне?
Мені подобається версії деяких політологів типу Зараз відбувається відкатка правил/варіантів/алгоритмів дій, з допомогою яких, для усунення ДИКТАТОРА який знущається над власним народом або грозить знищенням сусідів-буде відбуватись не за рахунок ТОТАЛЬНОЇ війни в якій основне навантаження несе населення, а за рахунок точкової зміни диктатора на більш лояльного.. Тобто така собі рокіровочка Забрали Мадуро , привели до влади другого ПІСЛЯ мадуро, який пообіцяв змінити ситуацію на краще. Як мінімум для населення Венесуели це хороша звістка...
Є проблема А ХТО буде обирати який керівник ХОРОШИЙ для людської цивілізації, а який поганий... І тут у нас все по Дарвіну Той чия країна НАЙСИЛЬНІША - той і обирає кого знайгірших міняти....
Shaman написав:....... там АУЕ вибито на лобі або ще десь. вперемішку з чорносотенними ідеями. ну й Домострой до купи
Никаких личных выпадов.
пан Лад, я розумію Ваше бажання ввести тут правила джентельменського клубу, но для того треба членство давати тіки джентельменам. ) а так - кожному своє... Дякую, но адвокат мені не потрібний я можу і з свинями в багнюці боротись. При чом буквально))) можу сам без мотузки, лиш з ножем, зарізати і годин за 16 повністю переробити на ковбасу В шамана просто нема розуміння, що в європі є не тільки "ліберальні цінності" а і свої варіанти того про що він пише) я чесно кажучи дуже поверхнево знайомий як з аує так і з чорносотенством тим більш домостроєм) а "блатна" культура росії мене бісить) Тут мова іде про розбор конфлікту і мотивацію трампа "пацанськими поняттями", розуміння стратегій конфлікту в шамана на рівні барана) щоб не обідить, хай краще бика.) Розбігся буцнув, далі давиш поки не проженеш
апріорі, "буцнув і давиш" ... це вже було (с) (тм) ... 2-3 роки тому на форумі ... стратегія кордонів 91
експертне середовище на яке ми заслужили, гріхи нащі тяжкіє...
то була анотація до чогось такого захищеного наукового як "генеза етнічного складу ведмедів далекої півночі і східнозполярного китайського Сибіру в контексті потужної офенсиви ППО"
експертне середовище на яке ми заслужили, гріхи нащі тяжкіє...
то була анотація до чогось такого захищеного наукового як "генеза етнічного складу ведмедів далекої півночі і східнозполярного китайського Сибіру в контексті потужної офенсиви ППО"
Коли чоловік молодше на 9 років , ще не таке заспіває
budivelnik написав:......... А ХТО буде обирати який керівник ХОРОШИЙ для людської цивілізації, а який поганий... І тут у нас все по Дарвіну Той чия країна НАЙСИЛЬНІША - той і обирає кого знайгірших міняти....
В програші тільки найгірший...
Угу. В своё время гитлеровская Германия была "НАЙСИЛЬНІША" и успешно обирала. Чуть ли не случайно проиграл. Он бы вам навыбирал на правах найсильнішого.
budivelnik написав:Мені подобається версії деяких політологів типу Зараз відбувається відкатка правил/варіантів/алгоритмів дій, з допомогою яких, для усунення ДИКТАТОРА який знущається над власним народом або грозить знищенням сусідів-буде відбуватись не за рахунок ТОТАЛЬНОЇ війни в якій основне навантаження несе населення, а за рахунок точкової зміни диктатора на більш лояльного.. Тобто така собі рокіровочка Забрали Мадуро , привели до влади другого ПІСЛЯ мадуро, який пообіцяв змінити ситуацію на краще. Як мінімум для населення Венесуели це хороша звістка...
Є проблема А ХТО буде обирати який керівник ХОРОШИЙ для людської цивілізації, а який поганий... І тут у нас все по Дарвіну Той чия країна НАЙСИЛЬНІША - той і обирає кого знайгірших міняти....
В програші тільки найгірший...
Угу. В своё время гитлеровская Германия была "НАЙСИЛЬНІША" и успешно обирала. Чуть ли не случайно проиграл. Он бы вам навыбирал на правах найсильнішого.
Ти застряг в комунізізмі/націоналсоціалізмі...
Так , тоді цього правила не було ... і тому НАСЕЛЕННЯ відгрібало по повній за бажання якогось пуйла повоювати.... А тепер Покажи мені країну в якій виконані кілька пунктів а - країна найсильніша економічно б - населення знаходиться по якості життя в десятці найкращих країн і при цьому там НЕДЕМОКРАТИЧНИЙ устрій...
Спробуєш назвати китай - не проходить по ввп на душу населення.. Якщо ж почнемо шукати поганців то там список не широкий Іран північна Корея педерація частково Китай (хоча останній у війнах за останні років 50-55 , помічений не був, остання здається у Вьєтнамі в 1972 )
Востаннє редагувалось budivelnik в Вів 31 бер, 2026 23:54, всього редагувалось 1 раз.