Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1732317324173251732617327 ... 17355>
Повідомлення Додано: Сер 01 кві, 2026 23:10

Re: Напад росії і білорусі на Україну

ЛАД написав:А вот осуждали ли вы Фарион или крайние лозунги "Свободы" в ранние времена и прямые крики "москаляку на гілляку" и аналогичные, вы скромно промолчали.
1 Я особисто НІКОЛИ не поважав виступи Фаріон і ЗАВЖДИ вважав їх такими що роблять більше шкоди ніж користі.
Тобто
Як максимум - Фаріон кегебешна консерва
Як мінімум - корисний ідіот.
2 Про
Москаляку на гілляку
і Хто не скаче - той москаль
а - нагадайте мені коли зявився цей лозунг
я памятаю що це зявилось в кінці 2013 року( тобто ДО ПОЯВИ лозунгу пройшло 23 роки Незалежності .... тобто може самі подумаєте ХТО ВИНУВАТИЙ в тому що він зявився? ЧИЯ собака сало зїла?, коли ПЕДНРАЦІЯ в черговий раз спробувала завадити українському суспільству на свій розгляд визначати своє майбутнє.
Тобто це була РЕАКЦІЯ на дії москви
б - дайте відповідь ( вже один раз питав, але відповіді не отримав)
Хто по ВАШОМУ МАСКАЛЯКА ?
По моєму -це перекотиполе, яке живучи в Україні - вважає що МАЄ ПРАВО вимагати педераційних порядків, при цьому ця людина не обовязково має мати національність росіянин чи українець чи взагалі єврей
не обовязково повинна використиовувати російську чи ще якусь мову.
МАСКАЛЯКА це мурло, яке скористалось гостинністю господарів і вивалило своє лайно на святковий стіл.
А по вашому?
budivelnik

Подякував: 299 раз.
Подякували: 3008 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Сер 01 кві, 2026 23:14

Hotab написав:.......
Я вже казав якось, якщо 40-річний фюзеляж тримає (а я якось не пригадую скільки небудь значиму , якщо хоч один є взагалі, кількість випадків аварій/катастроф Ан-26 через руйнування планера, то все решта там набір змінних запчастин. Двигуни по десятому колу замінені, гідропідсилювачі системи керування , насоси. - все це витратні матеріали.
У старих радянських літаків одна проблема: по нормам шуму вони не можуть працювати в Європі. Ні Ан-26, ні Іл-76. Тому їх шлях - Африка.

Не берусь спорить, я помню то ваше объяснение, но я и не говорил именно о фюзеляже. Тот же двигатель АИ-24 выпускался с 1961 года на "Мотор-Смч" (тогда ещё ЗПОМ «Моторостроитель»). "Загалом випущено понад 11700 двигунів АІ-24 усіх модифікацій."
Устанавливался на Ан-24, Ан-24А, Ан-24Б, Ан-24В, Ан-24Т, Ан-24РВ, В-8, СР-6, Ан-26, Ан-30. Не знаю, когда прекращён выпуск (и прекращён ли). Но вполне может быть, что их уже и нет. И заменять нечем. Так же и другая начинка.
ЛАД
2

Подякував: 5386 раз.
Подякували: 4879 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Сер 01 кві, 2026 23:18

budivelnik
Вы знаете, я не детройт.
Мне не интересно и терпения не хватает спорить с вами и объяснять элементарные вещи. Тем более, когда вы разговариваете, в основном, сам с собой. Мне вопросы задаёте, а на мои не отвечаете.
Так что, если вам скучно, просите детройта, чтобы он вернулся.
Востаннє редагувалось ЛАД в Сер 01 кві, 2026 23:21, всього редагувалось 1 раз.
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Сер 01 кві, 2026 23:19

ЛАД написав:Я вполне поважаю любую религию и язык. Но уж, простите, я не верю в бога (ни в какого) и разговариваю на родном языке. И мне глубоко плевать, что какой-то ур** тоже на нём разговаривает. Не всі ті, хто розмовляє на мові, є янголи божі. А у некоторых явно торчат рога и хвост болтается.
Труси-Хрестик
Якщо Ви живете в мусульманській країніале любите сало і горілку...
То Ви маєте право під ковдрою щоб ніхто не бачив пити/їсти
І не маєте права , коли віруючі йдуть в мечеть робити те саме...
Якщо живете в Ізраїлі і любите працювати в суботу
Ви не маєте права демонструвати свою працелюбність перед входом в синагогу в суботу
Якщо живете в Україні
Ви не маєте права насміхатись над культурою і особистостями які є для УКРАЇНЦІВ національними героями.....

Я чітко висловився?
а що робите ви?
під час війни з росією використорвуєте(принципово російську0-чим це відрізняється від стола з салом і горілкою перед мечетью
Чи дозволом жінці не те що не використовувати хеджаб , а й не вдягати труси....

Подумайте якщо є чим.
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Сер 01 кві, 2026 23:22

ЛАД написав:budivelnik
Вы знаете, я не детройт.
Мне не интересно и терпения не хватает спорить с вами и объяснять элементарные вещи.
Так что просите его, чтобы он вернулся.
АВ чим ти від нього відрізняєшся в кращу сторону?
Той ніколи не займався економікою , але прочитав пару книжок +побачив в себе на пагонах парочку зірочок-і вирішив що він великий економіст
Ти прожив в совку совком... і вирішив що на вЯлІкАй руССкай культурай тут знущаються....

Тому
дляч мене ти так само як і воєнпенс- люди які ПРОСРАЛИ своє життя і нічого при цьому не отримали, тому й біситесь.
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Сер 01 кві, 2026 23:27

Поки лади з андрійчиками (один вже вийшов з розуму,другий ще не прийшов до розуму) дискутують про дії США , НАСА вперше за останні 54 роки запускає пілотовану місію на Місяць
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Чет 02 кві, 2026 00:34

Вот именно.
Пока люди готовятся лететь на Луну (точнее не на Луну, а облететь вокруг неё), львовский лавочник, считающий себя великим экономистом и розуму никогда не имевший, регулярно несёт пургу на форуме и кичится своими достижениями больше, чем Маск. :)
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Чет 02 кві, 2026 00:50

ЛАД написав:и кичится своими достижениями
А хіба я винуватий, що ти вік прожив а досягнень якими можна похизуватись - не маєш

ПС
так щоб ти зрозумів
Для мене ти і Фаріон- одного поля ягоди
Просто з різною величиною отруйності
Фаріон - більш отруйна
Ти менш отруйний
Просто
Фаріон на 70% агент кегебе і на 30 корисний ідіот
Ти на 1% агент ( бо там беруть розумніших і по цьому параметру тобі до Фаріон як до неба рачки ) і на 99% корисний ідіот.
Як бачиш
одна ультранаціоналістка
другий ультрарусофіл....
А по факту - обоє дрібні шкідники ....
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Чет 02 кві, 2026 01:45

budivelnik написав:
  ЛАД написав:и кичится своими достижениями
А хіба я винуватий, що ти вік прожив а досягнень якими можна похизуватись - не маєш
.........
одна ультранаціоналістка
другий ультрарусофіл.....

А третий хам прапорщик, который за 40 лет не изменился. "Каким ты был, таким остался..."
И этот прапорщик даже не понимает, что можно пишатися своими достижениями, а можно ими хизуватися. И между этими понятиями есть большая разница. Первое делается тихо и спокойно, молча, а второе требует постоянно напоминать о себе срывающимся кукареканьем.

Вместо обсуждения действительно важного события - полёта к Луне - прапорщик "хизується своїми досягненнями".
Напомню только, что в составе СССР Украина активно участвовала в освоении космоса и СССР успешно конкурировал с США. А сегодня Украина может гордиться своими успешными лавочниками.
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Чет 02 кві, 2026 02:29

[quote1 апреля (Reuters) - Президент Ирана Масуд Пезешкиан заявил в письме, адресованном американскому народу, что его страна не питает враждебности к простым американцам, сообщило в среду Press TV.
В своем письме он заявил, что представление Ирана как угрозы «не соответствует ни исторической реальности, ни наблюдаемым в настоящее время фактам».
][/quote]https://www.reuters.com/world/middle-east/iranian-president-says-letter-that-iran-harbors-no-enmity-towards-ordinary-2026-04-01/
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
  #<1 ... 1732317324173251732617327 ... 17355>
Форум:
+ Додати
    тему