а оце підхід Ізраілю до перемовин з Іраном. як приклад, як Ізраіль домовляється з неадекватами. з адекватами все зовсім по іншому.
я ж кажу, квірам треба не вихитуватися, а терміново домовлятися - а то можуть не встигнути...
|
|
Re: Напад росії і білорусі на Українуа оце підхід Ізраілю до перемовин з Іраном. як приклад, як Ізраіль домовляється з неадекватами. з адекватами все зовсім по іншому.
я ж кажу, квірам треба не вихитуватися, а терміново домовлятися - а то можуть не встигнути... Пояснюю на пальцях для спАсАбнАгА мИслИть 1 Коберник ЗАЯВИЛА У Львові 40 000 дітей не ходять в школу бо їх булять за те що вони погано знають УКРАЇНСЬКУ 2 Закарлюка сказав що це МАЯЧНЯ... і це МАЯЧНЯ 3 Тоді коберник ЗМІНИЛА свій вислів на те що їх сказав Директор Департаменту ПАСКА - що 50 000 дітей вчаться ВІДДАЛЕНО... Питання Тільки такий совок як ти вважає що 40 000 дітей булять і вони не ходять до школи і 50 000 дітей навчаються віддалено ТОТОЖНИМИ ВИСЛОВАМИ ?
Дюрі-бачі
Про «сотні» нічого не знаю, якось несуразно. Але при евакуації пілота покласти 3-4 спецназівця (теж недешеві спеціалісти) вважається прийнятними втратами в усіх арміях світу. Група яка виводить такого «пернатого» (але на землі беззубого) своїми тілами прикриває його під час евакуації. Як бодігарди. Востаннє редагувалось Hotab в Пон 06 кві, 2026 12:49, всього редагувалось 1 раз.
Очікувати чогось іншого від виборців Зеленського -я б не став Адже їх лідер так і діяв з Журавлем, який тихо помирав тиждень..поки верховний тримав його справу на особистому контролі не дозволяючи провести рятувальну операцію.... Те що НАШ БОЄЦЬ помирав на відстані в пару кілометрів від наших бойових порядків у сірій зоні... верховного якось не хвилювало.
Напоминаю картинку грубую, возможно и не самую точную касательно отгрузок танкеров из росии по каждому порту. Мои замечания о "недоторканности" Новороссийска наконец-то учтены, судя по сообщениям из различных источников. Попытка достать Новороссийск твердо свидетельствует о переломе в войне. А пока кремлевские источники разглагольствуют о попадании украинских бпла в жилые дома, что подтверждает попытку ВСУ нанести удары по военным и стратегическим целям, связанным с нефтью, в Новороссийске, Уфе, Нижнем Новгороде. Про Мурманск были сообщения об ударах БПЛА чуть раньше. Но подтверждений четких удачных ударов по нефтеналивному объекту мне лично не попадалось. Как видим из представленной картинки на подходе еще одна цель. Довольно жирная. Это порт Козьмино или Косьмино. Где это я еще не знаю. Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуПідтверджені втрати США: 2 транспортні літаки MC-130 / C-130, 4 легкі гелікоптери MH-6 / AH-6, 2 гелікоптери Black Hawk. Сумарно екіпаж становить біля 30 осіб, ще 60 бійців спецназу. А ще ж були не втрачені борти... Визнаю, із "сотнями" трохи перегрнув. Хай буде 1-2 сотні життів під загрозою. Востаннє редагувалось Дюрі-бачі в Пон 06 кві, 2026 13:16, всього редагувалось 1 раз.
Там всі екіпажі лягли, чи що? І до чого там сотні. Може я десь упустив початок діалогу, бо реально не дожену про що мова Востаннє редагувалось Hotab в Пон 06 кві, 2026 13:17, всього редагувалось 1 раз.
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||