Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1736617367173681736917370 ... 17401>
Повідомлення Додано: Пон 06 кві, 2026 16:43

а чого це родичі квірів хочуть жити в США? там же суцільні спокуси. нехай мешкають там, де встановлені правила їх родичами. чи жінкам не подобаються такі правила? який жах...

Когда-то товарищ Сталин говорил: "Сын за отца не отвечает".
Правда, только говорил, а поступал иначе.
Трамп тоже?

Я уже, вроде, писал, что у наших наиболее рьяных "антисовков" подходы типично НКВДистские?
ЛАД
2

Подякував: 5386 раз.
Подякували: 4879 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Пон 06 кві, 2026 16:47

ЛАД написав:
а чого це родичі квірів хочуть жити в США? там же суцільні спокуси. нехай мешкають там, де встановлені правила їх родичами. чи жінкам не подобаються такі правила? який жах...

Когда-то товарищ Сталин говори: "Сын за отца не отвечает".
Трамп тоже?

К КСИР у тебя претензий нет ?
Которые декларируют одно, а делают совершенно другое ))

Как и всякие Хамасы, Хезболлы, "Организации освобождения Палестины" и прочие.
на словах - за религию, населению - бедность, на деле - покупка дорогой недвижимости по всему миру
pesikot

Подякував: 549 раз.
Подякували: 1261 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Пон 06 кві, 2026 16:49

ЛАД написав:

Когда-то товарищ Сталин говори: "Сын за отца не отвечает".
Трамп тоже?

а в чому відповідальність? їх що посадили? піддали тортурам? їх лише депортують з території США, бо вони не є громадянами. США робить таке, й не лише США - не допускає на свою територію осіб, яких вважає недоречними. навіть наш шановний олігарх Ахметов не може потрапити в США. а іншого олігарха, й не одного були б раді бачити - але тут вже олігархи пручаються :lol:
Shaman

Подякував: 827 раз.
Подякували: 1764 раз.

Профіль

2
4
5
Повідомлення Додано: Пон 06 кві, 2026 16:52

Shaman
Вам бы в Штаты переехать.
Такой преданный и активный член MAGA был бы!
А, может, вы как раз на грин карту зарабатываете? :)
ЛАД
2

Подякував: 5386 раз.
Подякували: 4879 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Пон 06 кві, 2026 16:56

ЛАД написав:Shaman
Вам бы в Штаты переехать.
Такой преданный и активный член MAGA был бы!

Ещё недавно парторги и прочие полезные хомячки, в ассортименте, топили за Трампа ...

Сейчас, уже переобулись и ... занялись привычным делом, навешивать ярлыки своих убеждений на других ))
pesikot

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Пон 06 кві, 2026 17:00

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Shaman написав:вартість життя в розвинених країнах зовсім інша, навіть порівняно з нами. звідки оці всі витягування американців в різних випадках

Вже мене переконали, що недооцінив я курс життя пілота до життя інших солдат.
Я не військовий тому не розумію навіщо ризикувати десятками життів заради 1, але військовим видніше, тому прийму таку думку.
Востаннє редагувалось Дюрі-бачі в Пон 06 кві, 2026 17:03, всього редагувалось 1 раз.
Дюрі-бачі

Подякував: 941 раз.
Подякували: 653 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Пон 06 кві, 2026 17:03

Дюрі-бачі написав:
  Shaman написав:вартість життя в розвинених країнах зовсім інша, навіть порівняно з нами. звідки оці всі витягування американців в різних випадках

Власне так ... пан Hotab все описав, як воно в реаліях ...

Можеш прийняти цю реальність ... можеш не прийняти ...
pesikot

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Пон 06 кві, 2026 17:03

Дюрі-бачі написав:

Ну сотня на С130 дійсно виглядає як якась діч.
Може журналісти щось не так зрозуміли.
Але загальна тенденція так, кладуть спеців щоб витягувати . А пілотів вчать як співпрацювати зі спецами , коли ті «витягують» (там теж є нюанси , щоб не загробити всю групу)
Hotab
Форумчанин року

Подякував: 406 раз.
Подякували: 2601 раз.

Профіль

6
8
5
Повідомлення Додано: Пон 06 кві, 2026 17:05

ЛАД написав:

Когда-то товарищ Сталин говорил: "Сын за отца не отвечает".
Трамп тоже?

Я уже, вроде, писал, что у наших наиболее рьяных "антисовков" подходы типично НКВДистские?

як швидко ЛАД редагує. депортація - НКВС підхід? НКВС депортувало в іншу сторону, біля стіночки - не можна так нахабно брехати...

в чому нахабність перекручень в цьому випадку - підходи НКВС використовують саме сучасне ФСБ та той же КВІР. але розповідають чомусь про США. вавка в роті ще не вскочила від такої брехні?..

ось приклад, що таке сучасний НКВС - КВІР
Як українець Артемій Сурін потрапив у вʼязницю КВІР в Ірані й як звідти вибравсядля доступу до статті потрібно ввести email
Харків'янин Артемій Сурін зробив майже неможливе — вийшов на волю з в’язниці Корпусу вартових ісламської держави (КВІР), що рідко вдається комусь з іноземців. В Ірані його звинуватили у шпигунстві, за що тут карають довічним ув’язненням або й поготів смертною карою. Та для Суріна доля склалася інакше — він здобув свободу.

У 37 років він вирушив у навколосвітню подорож, про яку зняв документальний фільм, що згодом став першим українським тревел-документарі на Netflix. Іран мав стати однією з останніх зупинок у цій навколосвітці, але все пішло не за планом.

В Ірані часто затримують мандрівників, і навіть дрібна зачіпка стає приводом для звинувачення у шпигунстві. А ця стаття передбачає лише два вироки: довічне або страта. Там багато відверто абсурдних кейсів, науковці й туристи з Європи роками сидять за ґратами через селфі, де у кадр потрапила лінія електропередач.

— Розкажіть про суд.

— У коридорі я став свідком жорстокої сцени. З внутрішнього дворика завели групу ув’язнених іранців у сірих робах, в кандалах на ногах й наручниках. Коли вони піднімались на другий поверх, то перечепились через короткі ланцюги й впали. За наказом офіцеру КВІР їх лупцювали на очах у всіх. Крові було море.

Першим на суді виступив водій, потім я англійською пояснив, що подорожую і маю дозвіл на зйомку дроном. Суддя взагалі мене не слухав — скролив щось у смартфоні. Потім розписався й хлопнув печаткою. Водій мені переклав: громадянин України Артемій Сурін звинувачується у шпигунстві, суд постановив заарештувати. У мене перехопило подих. Я кричав, що я турист, але суддя наказав конвоїрам скрутити мене й вивести.

Перевіряли мої камери, ноутбуки, смартфон, акаунти в соцмережах, де переналаштували мову з української на фарсі. Раптом КВІРівець відкриває мою фотогалерею, гортає світлини й запитує: «Who is this?» [«Хто це?«] А на знімку — моя наречена Маруся. І мене понесло: я розказав йому про майбутнє весілля, що ми жили на сусідніх вулицях у Харкові, але до 38 років я не знав її. Усе підряд казав, сидячи перед монстрами, які можуть зробити з тобою що завгодно. Так важливо було, що хоча б хтось тебе слухає.

Він витримав паузу, відклав мій телефон, дістав свій і показав фото дружини й двох дітей. Я у шоці, а офіцер спокійно друкує бланк, підписує, б'є печаткою і кладе поверх рішення суду. Розвертається й каже, що у моїх діях немає нічого протизаконного і додає: «Welcome to Iran» [«Ласкаво просимо до Ірану»].
оце називається диво. але так трапляється дуже рідко... й показує - офіцер квіру може запросто відмінити рішення суду - про яке правосуддя йде мова?
Це люди середнього віку. Офіцери — ключова ланка, також є охоронці й технічний персонал. Серед інших іранців КВІРівці вирізняються — поводяться як «біла кістка». За понад 40 років Іран виховав розумну й жорстоку еліту: освічені, знають декілька мов, психологічно треновані. Й водночас фанатичні. Це небезпечна суміш. Система надзвичайно потужна: навіть убивство керівництва не паралізує структуру. Афганські таліби чи лівійські повстанці — діти порівняно з ними.
це вже більше на СС схоже
Після звільнення я зателефонував у посольство. Наші дипломати дуже здивувалися, ніхто не вірив, що таке можливо. До Тегерана автобусом їхати заборонили, наказали знайти безпечне місце, сховати документи й чекати. Щогодини я мав надсилати sms чи голосове повідомлення, що все гаразд. У хостелі я довго розглядав себе у дзеркалі, адже сильно схуд.

Дипломати приїхали вранці, ми ретельно перевірили речі й мерщій поїхали.

У Тегерані, коли заїхали у двір посольства, весь персонал зустрів нас оплесками. Залишатися в Ірані було небезпечно: матеріали справи могли дійти до начальників КВІР. Наступного ранку ми сіли в мікроавтобус із дипномерами й поїхали до Астари в Азербайджані. Пам’ятаю, як упав на азербайджанську землю — хронічний стрес підкосив ноги.

до речі, оце приклад - якщо рекомендують не їхати, ну не треба долю випробувати, не завжди так щастить... ще й купа людей залучена, щоб виправити ситуацію...
Shaman

Подякував: 827 раз.
Подякували: 1764 раз.

Профіль

2
4
5
Повідомлення Додано: Пон 06 кві, 2026 17:24

Re: Напад росії і білорусі на Україну

pesikot написав:От чомусь про загиблих від "американської і ізраїльської воєнщини" ЛАД пише ...

Про загиблих від російськіх ударів - він мовчить, не бачить ...

Іран союзник паРаші, на гебельс ТВ саме про це і мова...спалився дед-мопед
prodigy

Подякував: 3405 раз.
Подякували: 3367 раз.

Профіль

1
4
2
  #<1 ... 1736617367173681736917370 ... 17401>
Форум:
+ Додати
    тему