До рук розслідувачів потрапили численні записи розмов міністрів закордонних справ Угорщини та Росії – Петера Сіярто та Сергія Лаврова. "Плівки" датуються 2023-2025 роками, і вже були підтверджені, як справжні.
"Угорщина, за всіх обставин, пропонувала Росії роль чогось на кшталт п'ятої колони в Брюсселі: Сіярто завжди прагнув зв'язатися з Лавровим і просити його поради (або дозволу) на вжиття заходів, невигідних для ЄС та України, але дуже вигідних для Москви", – пише VSquare.
"Європейська" держава Угорщина, як шістка Кремля )
цей чувак,військовий лікар,у свої 52 списався восени 2022 по діагнозу з яким живуть максимум півтора-два роки може він якийсь святий чи пророк?
Можливо. Ну або якось інакше звільнився. 😅 Не будемо давати оцінки, в решті решт отакі фокси з Ужгорода не готові сприймати звільнення «Холяви» з військових шпиталів в 60+.. Буває..
До рук розслідувачів потрапили численні записи розмов міністрів закордонних справ Угорщини та Росії – Петера Сіярто та Сергія Лаврова. "Плівки" датуються 2023-2025 роками, і вже були підтверджені, як справжні.
"Угорщина, за всіх обставин, пропонувала Росії роль чогось на кшталт п'ятої колони в Брюсселі: Сіярто завжди прагнув зв'язатися з Лавровим і просити його поради (або дозволу) на вжиття заходів, невигідних для ЄС та України, але дуже вигідних для Москви", – пише VSquare.
"Європейська" держава Угорщина, як шістка Кремля )
якби це була справжня європейська держава, то міністр вже подав би у відставку, а відповідні структури почали б розслідування за статтею "державна зрада". але після виборів це все ще можливе - чого вони так й нервують...
Shaman написав:........... "добрым словом и пистолетом можно добиться намного большего..."
Пока что добился Иран. А "страшные угрозы" Трампа оказались чистым блефом. За основу переговоров взяты иранские "10 пунктов" а о трамповских "15 пунктах" успешно забыли. Понятно, что на переговорах будут какие-то изменения, наверняка затронут что-то из требований США, в частности, по ядерной проблеме. Но тем не менее. Например, от ракет Иран, думаю, точно не откажется. Ни при каких условиях.
Xenon
Тегеран будет получать около $64 миллиардов в год от прохода судов через Ормузский пролив, - иранское ТВ уже подсчитало
Тегеран уже уменьшил требования по оплате прохода? Я встречал западные расчёты, там речь шла о 120 млрд. в год.
а чого досяг Іран? за кого ви вболіваєте ЛАД, це секрет Полішинеля це Іран сказав, що за основу перемовин взяті іранські пункти? а США про це знає? до речі, не так давно ви мені заперечували саме існування цих 15 пунктів - джерела бач не ті
що ми зараз маємо? Іран перестають обстрілювати, а Іран має розблокувати протоку... це поки все. гроші схоже Іран таки знімати буде. а те, що хоче Іран - нехай хочуть далі.
мої припущення (цікаво, чи будуть припущення в ЛАДа - чи знову ні?). збагачений уран в Ірану заберуть, й програму обмежать - власне через це війна й почалася, щоб там різні конспірологи не казали. але Іран почав контролювати Ормузьку протоку - й схоже від цього не відмовиться.я вже писав - під соусом компенсації на відновлення. але повністю контроль йому не віддадуть - надто жирно й не відповідає статусу Ірану. мені сподобалась пропозиція США - гроші збирайте - але половину - нам
як не дивно, Іран теж хоче гарантій, особливо ця кліка квирів, яка розуміє всю свою хиткість. як на мене, гарантії прості - перестаньте погрожувати Ізраілю, й ніхто Іран чіпати не буде... це не наша ситуація з Рашею, яка навпаки теж хоче прибрати нашу державу з карти світу...
ракетну програму Ірану гадаю теж обмежать - саме як потенційному агресору (як Японії та Німеччині в 45 році). що ще? напевне, знімуть якийсь санкції. може домовляться по нафті. ніякого виведення військ США не буде, це основа безпеки цих арабських країн. а, точно - треба змусити Іран перестати терористів в сусідів. чи досягнуть цього - питання відкрите.
чому Іран на це погодиться? його позиція дуже хитка. від не закритий від обстрілів дуже сильно, й всі ці погрози можливі. інша справа, що США не Раша - вони не будуть нищити ані електростанції, ані іншу інфраструктуру, я не знаю, навіщо Трамп цим погрожував. навіть республіканці в США кажуть, що це занадто. а що там в Держдумі, хоч хтось пискнув про захист цивільного населення країни?.. це так, риторичне питання.
а погроза Ормузької протоки - США та Ізраілю від цього не холодно, ні жарко. це в першу чергу ризик для арабських монархій, й коли загроза стане критичною, то протоку будуть розблоковувати. європейські країни зараз у війну не влазять, але консультації про розблокування теж проводять. не зможе Іран тримати в заручниках півсвіту, включно з Китаєм та Індією. тому важель є, але вони мають його грамотно використати - бо інакше важель відберуть, й буде боляче.. що США можуть реально зробити - це захопити/розбомбити оцей Харк - або вчинити блокаду. розбомбити - це необоротний крок, бо тоді Іран дійсно втрачати чого вже не буде, але як тиск це США теж можуть використовувати.
багато блефу, до чого домовляться - навіть цікаво. ніякої перемоги Ірану не бачу. Єдине, що отримає - трохи грошей за Ормузьку протоку - й то подивимось, на яких умовах...
В одному з районних ТЦК та СП міста Миколаєва викрили військовослужбовця та його спільника, які шантажували студента одного з вишів фальшивим повідомленням про розшук. При цьому вони обіцяли вирішити «проблему» за 500 доларів США.
Про це повідомили в Офісі генерального прокурора.
Як встановило досудове слідство, у грудні минулого року підозрювані безпідставно внесли до інформаційної системи «Оберіг» дані про нібито неявку студента за викликом до ТЦК, попри те, що він мав законне право на відстрочку від призову.
Shaman написав:............ а ці неконтрольовані процеси виникли самі по собі чи власне через дії США? не зміг прорахувати на крок вперед?..
Верно. Вы признаёте, что Трамп свалял дурачка? Тужиться-тужиться и за полчаса до часа Х согласиться на иранские условия переговоров! Посмотрим, конечно, до чего договорятся в итоге, но пока Иран выглядит победителем.
це лише у ваших очах, ніякої перемоги Ірану немає. чи може в аятоли інша думка?
я відразу казав, що обрання Трампа - помилка для США. й те, що він робить це підкреслює. зараз ми спостерігаємо, чи вистачить в США запобіжників обмежити неадекватні кроки. точніше запобіжники є, але поки що є підтримка від республіканців, які не дають їм спрацювати. подивимось на склад влади після виборів
як мені ця довбні, яка прирівнюють жертву та агресора втомили. ми бачимо, як ОДИН бовдур (а саме Раша) активно знищує себе в спробах знищити Україну. оце правильний опис ситуації, а не та проросійська маячня, яку ти навів...
Всё верно. Но вам легче от того, что "ОДИН бовдур (а саме Раша) активно знищує себе"? Меня, например, это мало волнует. А вот то, что она при этом весьма "активно знищує" Украину, волнует сильно. А вас, похоже, не очень. Для вас главное, что в этом "виновата Раша". Да, Украина жертва агрессии. Но нельзя было разрывать переговоры весной 2022. Тогда разрушений было гораздо (несравнимо!) меньше и условия были значительно лучше. «Это более (хуже) чем преступление. Это ошибка».
а оце ваша чергова маніпуляція. закінчення війни залежить від Раші, й чим більше там буде проблем, тим швидше їх влада буде змушена почати перемовини. тому це дуже важливо, стан ситуації на Раші. вони знищують нас, ми знищуємо їх. вони в нас цивільну інфраструктуру, ми в них те, га чому взагалі тримається їх могутність - нафтову інфраструктуру. схоже, війна в Ірані зняла обмеження на ці обстріли.
не було в 2022 році ніяких перемовин, умови були близькі до капітуляції, не треба вигадувати. й мене більш цікавить, що з перемовинами зараз - теж Україна розриває? чи вже всім очевидно, що всі чекаємо на Рашу, від них це залежить?..
В одному з районних ТЦК та СП міста Миколаєва викрили військовослужбовця та його спільника, які шантажували студента одного з вишів фальшивим повідомленням про розшук. При цьому вони обіцяли вирішити «проблему» за 500 доларів США.
Про це повідомили в Офісі генерального прокурора.
Як встановило досудове слідство, у грудні минулого року підозрювані безпідставно внесли до інформаційної системи «Оберіг» дані про нібито неявку студента за викликом до ТЦК, попри те, що він мав законне право на відстрочку від призову.
Але звісно все це ІПСО від Телемарафону...
знайшли нечистого на руку ТЦКшника?.. оце так новина. мають покарати? я теж за те, щоб цього ТЦКшника покарали. а то бач, беруть хабарі, аж півфоруму змогло порішати