|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Пон 18 тра, 2026 15:29
sashaqbl написав: _hunter написав:Ну т.е. лучше было бы - что бы как Байден: просто ничего бы не делал - просто смотрел бы на закрывающиеся фабрики/развал баланса?..
Коли потопаючий починає безглуздо барахтатися - він прискорює свою смерть. І створює ризики для того, хто спробує його врятувати.
і хто його пробує рятувати? хто сказав, що "безглуздо барахтатися" (про США)?
-
flyman
-
-
- Подякував: 1640 раз.
- Подякували: 2884 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
Додано: Пон 18 тра, 2026 15:32
Hotab написав:...... Це доречі це саме питання, яке ставлять (чи ставили ) тобі , Флайману та іншим демонстративним ухилесам в 22-23 роках. «Оборона своєї держави - справа спільна всіх. Чому ти свою частину переклав на інших?». ......
Так на него вот прямо в тех же "в 22-23 роках" и ответили: „Все животные равны, но некоторые животные более равны чем другие.“ - Джордж Оруэлл
-
_hunter
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 494 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Пон 18 тра, 2026 15:35
sashaqbl написав: shapo написав:А откуда такая уверенность? Из украинского опыта ведения войны? Помимо листовок ещё и пустые болванки сбрасывают на крыши домов предупреждая что скоро прилетит настоящая бомба.
Тому що навіть ідіоту очевидно, що в такій ситуації першими сїбуться хамасівці і вивезуть все своє. Ще й заставлять цивільних вивозити.
Это если исходить из логики уничтожения живой силы,а не подземной инфраструктуры Хамас расположенной под домами с жителями которых нужно для этого выселить
-
shapo
-
-
- Подякував: 110 раз.
- Подякували: 867 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Пон 18 тра, 2026 15:41
shapo написав:В Австралии с украинским медицинским образованием нет ни одного шанса. Реально Польша,Чехия,Болгария,Португалия.
І та ж Австралія прийме Богомольця який знає англійську і основині ази на латині. До 45 років. Шапо, Ізраїль я максимально поважаю, як розумних людей. Але саме тому у мене більше претензій по Ірану до них, ніж до США. Ті могли помилитися, але євреї які мають прорахувати на мільйон кроків наперед, і які мало зрозумілі європейцю чи то єврейський араб чи арабський мають розвідку усередині...) Є 1000% спільного: ані євреїв для арабів, ані українців для орків не має існувати ) далі чи є спільний кордон у Євреїв і Ірану і де він? А у України є ) і не лише України ) PS: Австралія прийняла сім'ю мого одногрупника, а він далеко не мед, яких прям як і інженерів не вистачає взагалі, то ваше зауваження у мене виникає подив ) не перший раз ми не сходимося, то норм )
Востаннє редагувалось stm в Пон 18 тра, 2026 15:45, всього редагувалось 1 раз.
-
stm
-
-
- Подякував: 73 раз.
- Подякували: 680 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 18 тра, 2026 15:44
sashaqbl написав: shapo написав:А вот такие антисионисты никогда не задавались вопросом почему на время боевых действий Египет никого из Газы не впускал хотя можно было построить палаточный город рядом для этого?
от так люблю 3,14***, які на твердження "ти 3,14***", кажеть - "я не 3,14***, бо мій сусід теж в сраку гатиться"
И к чему этот пассаж? Для вас нормально,что арабский Египет построил границу на границу с Газой и не впускает на свою территорию из Газы никого иначе как за большую взятку,а в обратном направлении крышует контрабанду оружия ,причем что у многих газаватников египетское гражданство. Для вас нормально, что арабские страны держащие палестинцев десятилетиями в лагерях беженцев и никак их не собираются адаптировать требуют два государства для двух народов,но когда Египет и Иордания контролировали Газу и часть Иудеи и Самарии до 1967г с 1948 почему-то не создали там никаких палестинских государств,а в 1980 Египет наотрез отказался принять Газу обратно при передаче ему Синая. Почему-то Польша после 24.02.2022 приняла миллионы украинских беженцев несмотря на непростую историю, а тут почему другое отношение? Я объясню - им нужен этот гнойник чтобы через него постоянно давить на Израиль.
Востаннє редагувалось shapo в Пон 18 тра, 2026 16:07, всього редагувалось 2 разів.
-
shapo
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Пон 18 тра, 2026 15:52
stm написав: shapo написав:В Австралии с украинским медицинским образованием нет ни одного шанса. Реально Польша,Чехия,Болгария,Португалия.
І та ж Австралія прийме Богомольця який знає англійську і основині ази на латині. До 45 років. Шапо, Ізраїль я максимально поважаю, як розумних людей. Але саме тому у мене більше претензій по Ірану до них, ніж до США. Ті могли помилитися, але євреї які мають прорахувати на мільйон кроків наперед, і які мало зрозумілі європейцю чи то єврейський араб чи арабський мають розвідку усередині...) Є 1000% спільного: ані євреїв для арабів, ані українців для орків не має існувати ) далі чи є спільний кордон у Євреїв і Ірану і де він? А у України є ) і не лише України )
Попробуйте приехать в Австралию и подтвердить свои знания и умения на основе того багажа который указали,потом расскажете как это легко. Что касается 45 лет,то не понял о чем речь. Если речь о эмиграции по системе баллов ,то критический возраст для Австралии 40 лет. Наилучший возраст 29-32. Также учитывается уровень образования,материальный статус,сданный английский по системе айлс или иной ну и,конечно,востребованность специальности Сын эмигрировал по рабочей визе,потом получил ПМЖ ,а через 5 лет гражданство. Но для этого нужно приглашение на работу. Что касается якобы ошибки Израиля в войне с Ираном,то это не ошибка,а большая удача,т.к.Иран основной спонсор Хезболлы,ХАМАСа ,хуситов ,ранее в Сирии Асада который предпочитает все делать чужими руками. Он уже в шаге от создания ядерного оружия и прошедшая война нанесла ему и его прокси большой ущерб на несколько лет вперёд
-
shapo
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Пон 18 тра, 2026 15:56
shapo написав: stm написав: shapo написав:В Австралии с украинским медицинским образованием нет ни одного шанса. Реально Польша,Чехия,Болгария,Португалия.
І та ж Австралія прийме Богомольця який знає англійську і основині ази на латині. До 45 років. Шапо, Ізраїль я максимально поважаю, як розумних людей. Але саме тому у мене більше претензій по Ірану до них, ніж до США. Ті могли помилитися, але євреї які мають прорахувати на мільйон кроків наперед, і які мало зрозумілі європейцю чи то єврейський араб чи арабський мають розвідку усередині...) Є 1000% спільного: ані євреїв для арабів, ані українців для орків не має існувати ) далі чи є спільний кордон у Євреїв і Ірану і де він? А у України є ) і не лише України )
Попробуйте приехать в Австралию и подтвердить свои знания и умения на основе того багажа который указали,потом расскажете как это легко. Что касается 45 лет,то не понял о чем речь. Если речь о эмиграции по системе баллов ,то критический возраст для Австралии 40 лет. Наилучший возраст 29-32. Также учитывается уровень образования,материальный статус,сданный английский по системе айлс или иной ну и,конечно,востребованность специальности Сын эмигрировал по рабочей визе,потом получил ПМЖ ,а через 5 лет гражданство. Но для этого нужно приглашение на работу. Что касается якобы ошибки Израиля в войне с Ираном,то это не ошибка,а большая удача,т.к.Иран основной спонсор Хезболлы,ХАМАСа ,хуситов ,ранее в Сирии Асада который предпочитает все делать чужими руками. Он уже в шаге от создания ядерного оружия и прошедшая война нанесла ему и его прокси большой ущерб на несколько лет вперёд
У мене у Чехії є знайома, вона мед. У 45 років, якщо ви не маєте громадянства Австралії вас попросять на вихід. Вона мед і лабораторні гранти, тайка. Але вимушена була переїхати з Австралії. Скільки років вашому сину? Якщо без громадянства, його чекає сюрприз, візу робочу можуть і не подовжити. І з 3 дітьми до Ізраїлю чи України, богомольця чи ще шось не має вже значення 
-
stm
-
-
- Подякував: 73 раз.
- Подякували: 680 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 18 тра, 2026 16:02
stm написав:У мене у Чехії є знайома, вона мед. У 45 років, якщо ви не маєте громадянства Австралії вас попросять на вихід. Вона мед і лабораторні гранти. Але вимушена була переїхати з Австралії. Скільки років вашому сину? Якщо без громадянства, його чекає сюрприз, візу робочу можуть і не подовжити. І з 3 дітьми до Ізраїлю чи України 
Вы что,не читаете то,что я только написал? У сына и всей его семьи с прошлого года австралийское гражданство. Более того,у меня родительская виза на ПМЖ до 2030 г,а дальше если не помру или не вернусь в Израиль, то можно принимать гражданство
-
shapo
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Пон 18 тра, 2026 16:08
shapo написав: stm написав:У мене у Чехії є знайома, вона мед. У 45 років, якщо ви не маєте громадянства Австралії вас попросять на вихід. Вона мед і лабораторні гранти. Але вимушена була переїхати з Австралії. Скільки років вашому сину? Якщо без громадянства, його чекає сюрприз, візу робочу можуть і не подовжити. І з 3 дітьми до Ізраїлю чи України  Вы что,не читаете то,что я только написал? У сына и всей его семьи с прошлого года австралийское гражданство. Более того,у меня родительская виза на ПМЖ до 2030 г,а дальше если не помру или не вернусь в Израиль, то можно принимать гражданство
Именно так  - там очень специфическая учетка...
-
_hunter
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 494 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Пон 18 тра, 2026 16:17
Hotab написав:Яке буде ставлення у тих, хто має спільний шмат тягнути сам, і за себе і за нього?
я зрозумів, "перегиби на місцях, понадусе, нова нормальність, головне щоб не буряти"(с). І це 5 чоловік лише в одній частині, лише з одної області, лише за один місяць Щонайменше п'ятеро військовослужбовців 425 окремого штурмового полку "Скеля" з Івано-Франківщини — Василь Войчук, Василь Цюрко, Ярослав Мокрій, Петро Данильців та Віталій Карат — померли у березні 2026 року
Hotab написав:Це доречі це саме питання, яке ставлять (чи ставили ) тобі , Флайману та іншим демонстративним ухилесам в 22-23 роках. «Оборона своєї держави - справа спільна всіх. Чому ти свою частину переклав на інших?».
а ці питання не ставлять до незламних ухилянтів які залишили рідне місто і воюють з диванів прикриваючись бумажкою?
Востаннє редагувалось Letusrock в Пон 18 тра, 2026 16:22, всього редагувалось 1 раз.
-
Letusrock
-
-
- Подякував: 16 раз.
- Подякували: 13 раз.
-
-
Профіль
-
-
|