ЛАД писал(а):"Уражено Омський НПЗ. Відстань від держкордону України - майже 2,5 тисячі км".
ви не вперший раз по граблям... дрони на Омськ заходили з півдня через Петропавлівськ(північний Казахстан), а гадаєте, що вони летять по прямій(локсадромія) чи по ортодромії
я вже викладав відео, як працювали наші брони по Череповцю, ніхто не коментував(тобто не звернув уваги), ця гілка тільки для вхаємного срачу виходить?
shapo писал(а):Что касается эмиграции,то общепринятым заблуждением считается,что эмигрировать всегда нужно было раньше.
мова не про труднощі, а про конські ціни на нерухомість які в США виросли в трічі за 15 років
мій приятель купив будинок в Сан Дієго у 2003р за 120к.дол( 130-150кв.м), у 2004 другий раз одружився і народилась дитина, у 2010 він купує будинок на 480кв.м і 1 акр ділянка(630тис.дол). у 2020р продав маленький будинок за 260к. дол, закрив кредит повністю за великий будинок. Каже, що сьогодні ціна на ринку його великого будинку від 2 млн.дол (тобто 300% від 2010року) якщо вам потрібно придбати будинок, то за умовно 500к дол ви купите щось не набагато краще своєї квартири в Києві, а який сенс в цій еміграції взагалі , коли вам умовно 60(ок, навіть 55 років), як працівник ви вже нуль, тільки гроші витрачати здатні.
в Україні у мене є все, що мені потрібно для достойного життя , за яким хріном я потягнуся на край землі у Австралію/Зеландію, чи США/Канаду мені навіть в гості їхати в Каліфорнію влом, максимум в Європу(Франція, Німечина)
vt313 писал(а):Не слідкую, але нічого не чув. Можна прямі посилання?
І це все??? І Ви дійсно вважаєте, що цим можна відволікти увагу виборців?
35 лет получалось начиная с 1991. Почему сейчас не получится ? Тем более никаких выборов в Украине не предвидится ,а тему нужно все время подкидывать новую
Лада це не влаштовує, тому він максимально підсвічує та розповсюджує інфу про наші втрати, щоб ворогу полегшити роботу.
ЛАД писал(а):Я сегодня ночью выкладывал сообщение Нафтогаза . ...В 2025 году на фоне падения добычи Украина импортировала почти 6,5 млрд кубометров природного газа – это рекорд за последние пять лет. Ну, подумаешь, упадёт ещё на пару-тройку (или даже больше) млрд. кубов. Ничего, купим больше, "заграница нам поможет". У них же денег куры не клюют, пусть платят за то, что "мы их защищаем".
Сьогодні Бєлгород залишився без газу. Лад з цього приводу напише: "не знаю, не бачив", а коли його носом натицяють у новини, то напише: "радіють, що в сусіда корова здохла".))
shapo писал(а):Что касается эмиграции,то общепринятым заблуждением считается,что эмигрировать всегда нужно было раньше.
мова не про труднощі, а про конські ціни на нерухомість які в США виросли в трічі за 15 років
мій приятель купив будинок в Сан Дієго у 2003р за 120к.дол( 130-150кв.м), у 2004 другий раз одружився і народилась дитина, у 2010 він купує будинок на 480кв.м і 1 акр ділянка(630тис.дол). у 2020р продав маленький будинок за 260к. дол, закрив кредит повністю за великий будинок. Каже, що сьогодні ціна на ринку його великого будинку від 2 млн.дол (тобто 300% від 2010року) якщо вам потрібно придбати будинок, то за умовно 500к дол ви купите щось не набагато краще своєї квартири в Києві, а який сенс в цій еміграції взагалі , коли вам умовно 60(ок, навіть 55 років), як працівник ви вже нуль, тільки гроші витрачати здатні.
в Україні у мене є все, що мені потрібно для достойного життя , за яким хріном я потягнуся на край землі у Австралію/Зеландію, чи США/Канаду мені навіть в гості їхати в Каліфорнію влом, максимум в Європу(Франція, Німечина)
По-моему ,я вас как и любого другого тут не агитирую куда-либо переезжать ,а просто высказал распространенную среди эмигрантов в разных странах мнение о том, что раньше было легче. В предпенсионном и тем более в пенсионном возрасте покидают привычное место обитания только в крайнем случае в отличие от молодых которым и хочется увидеть новое, и есть силы и желание учить язык и адаптироваться к другой ментальности и правилам игры. Что касается цен на недвигу,так она везде кроме Украины и России выросла в цене,но уже остановилась и м.б.,скоро пойдет и вниз. В 2003 и 2004 не говоря о 1995 г и в Украине можно было достаточно дёшево ,правда не в сравнении с медианными зарплатами купить недвигу. Но с тех пор цены не достигли уровня 2008г хотя зарплаты кратно выросли. Так что если ваш приятель не вляпался в ипотеку в 2007 когда в США произошел обвал цен на недвигу,то ему просто повезло. В 90-х и в Израиле те,кто приехал с деньгами мог купить трешку в Гуш Дане за 100 тысяч баксов, а сейчас она стоит минимум 650. Но тогда и на рынке все продавалось за 1 шекель,а сейчас минимум за 5 хотя и минимальная зарплата выросла
shapo писал(а): Зеленский ведь делает то же самое. Иначе зачем вытаскивать из могил старые мифы и лепить из них пантеоны если не для того чтобы отвлечь внимание пипла от ТЦК,коррупции,демографии и прочих неудобных вопросов?
І це все??? І Ви дійсно вважаєте, що цим можна відволікти увагу виборців?
стосовно пантеона, героїв УПА та іншого. Випадково наткнувся на цей допис. Без поняття що там правда а що ні. Але зрозуміло що всі сторони подій тих часів були далеко не білі та пухнасті, як це намагаються представити (спочатку комуністи про своїх, а тепер наші про "нових героїв")
Бетон писал(а):Флер, что будет, когда кацапы, как мы, начнут покупать горючее, вместо производства?
Буде падіння їх ВВП (прогноз зростання вони вже зменшили з 1,3% до 0,4%); продовжиться банкопад (зараз кацапи щодня виносять з банків понад 220 млн. дол. своїх грошей); закінчаться власні кошти на ведення війни. [/quote]
Бетон писал(а):Но как это поможет остановить войну? Или цель другая?
Мета - послабити рф нашими руками. Коли рф "на колінах", то вона не загрожує іншим.
Hotab писал(а):Люблять сюди носити як посилають поліцію, не виконують їх вимоги «а покажи що ти маєш право перевіряти документи». Ось вам як в рускім мірє.
а тебе сон не бере від того що наші поліцаї недопрацьовують? Нагадало стару мотиваційну байку "Ей раби, радійте свому щастю, бо на сусідніх плантаціях перед тим як пристрелити, ще й гвалтують"
При чём тут сексизм? Выразил восхищение женщиной. И что?
Цікаве питання Ну тут ознаки словарного ґвалтування 😅 Типа «вона теж хотіла б? Ні (або її не питали) . То значить вона подумки зґвалтована» 😅 Для мене тут порушення етики також так зразу не очевидне, але можливо щоб зрозуміти ситуацію, уявіть що якийсь гей сказав би , що хоче вас (ЛАД) в такій і отакій позиції. 😅 (Якщо що , Кайлі теж ніхто не питав якої орієнтації вона саме сьогодні і наскільки нестерпна їй лише думка про секс з якимсь умовним премʼєром). Мабуть межа все ж знаходиться між «ти дуже гарна» і «я б тебе трахнув». ..........
Честно говоря, не вижу особого сексизма и в "я б тебе трахнув". Разве что немного грубовато. Но там речь шла о том, что он согласился бы с ней встречаться и даже жениться на ней. Что хотел бы "якийсь гей" меня не особо волнует, пока он не пытается осуществить это на практике. Я себе представляю, что хотели бы сделать со мной будивельник с шаманом, но и пусть себе хотят. Пока не требуют практической реализации. А если бы так сказала какая-нибудь женщина (особенно хорошенькая и желательно умная), то я вообще радовался и гордился бы.