Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 18861887188818891890 ... 14686>
Повідомлення Додано: Вів 02 сер, 2022 23:33

detroytred написав:Тим паче, що я вже остаточно переконався - не буде в нас глибоких реформ та тощо.
тогда все кто может уедет, потому что без реформ, с упавшей экономикой здесь делать станет нечего. И денег без реформ никто не даст.
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3503 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Вів 02 сер, 2022 23:37

Re: Напад росії і білорусі на Україну

konstantin kirovograd написав:Зачем нам старые танки.

Кому "нам"? Вам и вкладчику? Вам точно не надо . А армии надо любые. Кацапы ее стесняются Т-62 кидать в бой.
Hotab

Подякував: 403 раз.
Подякували: 2459 раз.

Профіль

3
3
2
Повідомлення Додано: Вів 02 сер, 2022 23:40

Так, дійсно, ми ще не можемо повністю зламати перевагу російської армії в артилерії і в живій силі, і це дуже відчувається в боях, особливо на Донбасі – Піски, Авдіївка, інші напрямки. Там просто пекло. Цього навіть не описати словами», – зазначив Зеленський.

https://glavcom.ua/country/politics/tam ... 65186.html
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3503 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Вів 02 сер, 2022 23:40

vitaliian написав:
  detroytred написав:Тим паче, що я вже остаточно переконався - не буде в нас глибоких реформ та тощо.
тогда все кто может уедет, потому что без реформ, с упавшей экономикой здесь делать станет нечего.

В цьому навіть не сумніваюся.
Але маю надію, що достатньо залишиться.
Нормальних.
Для втримування доброго рівня, нехай і нижчого, ніж є.

От тут погоджуюсь, якщо наївним назвуть))
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 02 сер, 2022 23:43

Re: Напад росії і білорусі на Україну

beee написав:Про заморозку мне с начала лета знакомый из передка говорил.

Заморозка выгодна и западным партнёрам. Вы ж посмотрите, как они дозированно технику дают: вроде и отбиваемся ею немного, но и контрнаступление не можем организовать.
Вывод: задача стоит не победа, а затяжной максимально жёсткий конфликт. Россия должна застрять тут.
  Schmit написав:на наступному етапі проти нас воюватимуть колишні громадяни України

Уже воюют и уже промывают и без того засранные мозги.
  vitaliian написав:тогда все кто может уедет

Если конфликт заморозится, то я думаю, что уехать станет достаточно не глупым решением.
Andrey2512

Подякував: 79 раз.
Подякували: 85 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 03 сер, 2022 00:07

Andrey2512 написав:
  Schmit написав:на наступному етапі проти нас воюватимуть колишні громадяни України

Так, але на наступному етапі їх буде значно більше - на стільки багато, що москалі легко зможуть цей, вже повномасштабний конфлікт назвати громадянською війною (звісно, якщо додумаються на захоплених територіях утворити щось подібне на УРСР, як це було 100 років назад). А за "громадянську" війну і санкцій ніяких їм не буде.
Schmit

Подякував: 82 раз.
Подякували: 277 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 03 сер, 2022 00:20

Schmit написав:
  Andrey2512 написав:

Так, але на наступному етапі їх буде значно більше - на стільки багато, що москалі легко зможуть цей, вже повномасштабний конфлікт назвати громадянською війною (звісно, якщо додумаються на захоплених територіях утворити щось подібне на УРСР, як це було 100 років назад). А за "громадянську" війну і санкцій ніяких їм не буде.

не так, уже зафіксована анексія територій.
ніяких громадянських воєн , можливо буде типу повстання, яке буде неодмінно придушено.
ніяких усесерів не буде - вони все до себе єднають, збирачі хрєнові.
Goodman

Подякував: 769 раз.
Подякували: 576 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 03 сер, 2022 06:01

Душу й тіло ми положим за нашу свободу!©

Ееееее, рано здаєте Неньку Україну!
Успіх

Подякував: 274 раз.
Подякували: 1007 раз.

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: Сер 03 сер, 2022 06:40

За крок до перевороту думок©

Andrey2512 написав:Заморозка выгодна и западным партнёрам. Вы ж посмотрите, как они дозированно технику дают: вроде и отбиваемся ею немного, но и контрнаступление не можем организовать.
Вывод: задача стоит не победа, а затяжной максимально жёсткий конфликт

Якщо на Сході ще й відступаємо місцями, то виявляється, що навіть, для нормальної оборони вони дають замало! :twisted:

А я, як ~ 2міс тому почув таку версію про "дають дозовану допомогу" - мені зразу невірилось/не хотів в це вірити!
Думав - та як так? Може просто не встигають все переслати? Може просто справді треба зачекати ще місяць-два і вони нам пришлють багато різної зброї/техніки, що ми швидко поженемо/проженемо ворога, аж за ним закуриться!
Але йшов час - а я на вогневій то бачу "що і до чого"!

І тепер, я і сам кажу у своїх дописах про "поставки з равликовою швидкістю" і про "порційну допомогу" :evil:
Але, чи я пишу, чи я читаю про це - то мене шалена злість збирає(така, наче ворог номер один - це пуйло, а ворог номер два - це "колективний Захід") :twisted:
Ні, я чудово розумію, що якщо б не Захід, то нам взагалі, труба... - але і оте годування "одна чайна ложка їжі на день голодному собаці" - ну це просто знущання!
І, можливо, мене б це так не злило/дратувало, - але ж я напряму відчуваю отой "голод голодної собаки"!!!

Тож, як писав Т.Г.Шевченко
Доле - де ти?
Доле - де ти???
Нема ніякої...
Коли доброї жаль Боже
То дай злої, злої...

п.с.
Народ, ви хоч мене розумієте, чи не дуже?))
Успіх

Подякував: 274 раз.
Подякували: 1007 раз.

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: Сер 03 сер, 2022 06:44

Успіх написав:
  Andrey2512 написав:Заморозка выгодна и западным партнёрам. Вы ж посмотрите, как они дозированно технику дают: вроде и отбиваемся ею немного, но и контрнаступление не можем организовать.
Вывод: задача стоит не победа, а затяжной максимально жёсткий конфликт

Якщо на Сході ще й відступаємо місцями, то виявляється, що навіть, для нормальної оборони вони дають замало! :twisted:

А я, як ~ 2міс тому почув таку версію про "дають дозовану допомогу" - мені зразу невірилось/не хотів в це вірити!
Думав - та як так? Може просто не встигають все переслати? Може просто справді треба зачекати ще місяць-два і вони нам пришлють багато різної зброї/техніки, що ми швидко поженемо/проженемо ворога, аж за ним закуриться!
Але йшов час - а я на вогневій то бачу "що і до чого"!

І тепер, я і сам кажу у своїх дописах про "поставки з равликовою швидкістю" і про "порційну допомогу" :evil:
Але, чи я пишу, чи я читаю про це - то мене шалена злість збирає(така, наче ворог номер один - це пуйло, а ворог номер два - це "колективний Захід") :twisted:
Ні, я чудово розумію, що якщо б не Захід, то нам взагалі, труба... - але і оте годування "одна чайна ложка їжі на день голодному собаці" - ну це просто знущання!
І, можливо, мене б це так не злило/дратувало, - але ж я напряму відчуваю отой "голод голодної собаки"!!!

Тож, як писав Т.Г.Шевченко
Доле - де ти?
Доле - де ти???
Нема ніякої...
Коли доброї жаль Боже
То дай злої, злої...

п.с.
Народ, ви хоч мене розумієте, чи не дуже?))

Зараз -так. А коли гроші рахуєте - ні
Investor_K

Подякував: 0 раз.
Подякували: 918 раз.

Профіль

#<1 ... 18861887188818891890 ... 14686>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: sashaqbl, холява і 1 гість