Китай (перша-друга економіка світу) - цивілізований світ?
Індія (п'ята економіка світу) - те ж саме питання.
А це більше третини населення планети.
І ніяке роззброєння рашки їм не потрібне. Де-факто вони її союзники.
|
|
![]() АндрейМ
ви напевно вважаєте, що долячик (успіх) чи бобуа чи хотаб хочуть воювати? ну прямо аж підстрибують від нестримного бажання? вам скрізь мерещиться "радяншина", все що не вкладається у ваш світогляд, чи просто вам не подобається - все, ярлик "радянщини" і все тут. ви вже навіть дофантиазували як би там було у "цивілізованих" країнах, хоча навіть зеленого поняття не маєте, якби там було у подібній ситуації. та навіть більше, ви навіть не можете знати якби там було, тому що закон про військовий стан та мобілізацію там може цілком бути не зовсім публічним, або навіть зовсім не публічним. а перевіряти на практиці цим "цівілізованим" країнам поки що не доводилося. хоча може ще доведеться, якщо і надалі так соплі жувати будуть. вас ще нікуди не призвали, хоча можуть. навіть якщо і не призвуть, то може виявитися що і на не передовій знайдеться для вас заняття. але ж у вас "родіна там гдє жопа в тєплє" (с), так? хочеться щоб хтось тут все за вас вирішив, а ви в той час собі пересидите десь там, бажано нічого не втративши ні матеріальному плані (ну хтось же ж таки вашу хату-квартиру тут таки оборонятиме, правда не ви), ні в фінансовому, так? а потім ви собі спокійно повернетеся назад, ніби нічого взагалі і не трапилося. пс. і чомусь я певний, що подібні персонажі будуть якщо не першими, то обовязково в числі тих, хто буде потім дерти горло з приводу наявності у ветеранів якихось тих, можливо і так незначних, виплат/пільг, мовляв, "за що, за те що просто посиділи півроку - рік в окопі? я теж так міг, мене просто не взяли".....
![]() Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуЯ за полгода уже две звёздочки на погон добавил, из разряда невероятного, прямо путь Гагарина или Гелетея ))) Не успеваю привыкнуть
Отправлено с моего M2003J15SC через Tapatalk ![]()
![]() Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуТак проблем же для тих хто не є мобілізаційним резервом - по не виїзду немає. Йдете у воєнкомат Проходите медичну комісію.. Якщо медична комісія напише що ви не годні - то Ви отримаєте право на виписку довідки , в якій вказано що Ви не годні і з якою можете виїзжати... Але підозрюю що по стану здоровья - Ви годні... Тому й так розпереживались.. ПС Я комісію пройшов, і хоч вона признала мене не годним...але з приписом через два місяці пройти ще одну медкомісію..при тому що в мене гіпертонія якогось там ступеня з прогнозом негативний і з забороною фізично/емоційних навантажень.. Розшифровою Якщо не дай Бог , все буде погано - то візьмуть і мене...а поки що Держава не хоче ризикувати тим що в мене під час служби станеться інфаркт і прийдеться моїм нащадкам сплатити від 0,6 млн грн страховки... Але у випадку ,якщо самому існуванню Держави буде загрожувати знищення - то візьмуть і таких як я..і це нормально і правильно.
![]() Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуСпасибо. На первой линии понятно связи нет, а если где-то на ротации то перед сном иногда пролистаешь форум, но обычно уже сил нет что то написать. Стал участником нескольких резонансных событий, действительно очень интересных, прошедших в СМИ, после победы расскажу, надеюсь жив буду, пока удача в моей команде играет, спасибо ей. Отправлено с моего M2003J15SC через Tapatalk ![]() Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуЯкщо будуть бої за Херсон, то місто може постраждати дуже сильно.
![]() Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуНацзрадник, блогер Юрій Подоляка оцінив кількість рашистів в 200 тисяч задіяних на фронті, а наших 250-300 тисяч. Це явне перебільшення, уся поточна лінія фронту 1300 км, це щільність 500 штиків на кілометр - нє. Максимум 50 в окопах і ще 100 позаду.
|
|